Düzene sokuyosa bende kullanayim canım. Tedavisi yok cnm doktorum doğumda dökülür demişti ama bilmiyorum.Pko vardı dimi sen de onun tedavisi var mı inofolik combi çok iyine geliyormuş adeti düzene sokuyormuş hem bu ay ona başladım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzene sokuyosa bende kullanayim canım. Tedavisi yok cnm doktorum doğumda dökülür demişti ama bilmiyorum.Pko vardı dimi sen de onun tedavisi var mı inofolik combi çok iyine geliyormuş adeti düzene sokuyormuş hem bu ay ona başladım ben
InsaAllah canım ben başladım bugün 3. Gunum insaAllah fayda görürümDüzene sokuyosa bende kullanayim canım. Tedavisi yok cnm doktorum doğumda dökülür demişti ama bilmiyorum.
İnşallah cnmInsaAllah canım ben başladım bugün 3. Gunum insaAllah fayda görürüm
Benim kırmızılar geldi bu ayda ümit bitti cnmInsaAllah canım ben başladım bugün 3. Gunum insaAllah fayda görürüm
Siz hamile misiniz acaba baya bi kopurmus merak ettim.çamaşır suyu (domestos) ile bende iş yerimde denedim.. sizce dogruluk payı varmı?
bende bilmiyorum adetime 1 hafta var daha test yapmadımSiz hamile misiniz acaba baya bi kopurmus merak ettim.
Kızlar merhaba. Bu ay dayanamayıp ta adetime 6 gün kaladan adet günüme kadar yaptığım gebelik ve ovülasyon testlerinin sonuçlarını paylaşmak istedim. Hatta ayıp olmayacağını düşünüyorsanız idrarla yapacağım çamaşır suyu ve karbonat testlerinin de canlı canlı videolarını çekip koyabilirim bu topiğe. Ama ayıp olur diye çekiniyorum. Herkes benim idrarımı görmek durumunda değil. Sizden gelecek olan talebe göre koyabilirim. İşte testler...
Eki Görüntüle 1291975
Bacım konu çok uzun okuyup bulamıyorum yöntemi, hangi durumda nasıl yapılıyor bu test nasıl oluyor beni de aydınlat nolurBu da benden doğrumu kızar bu sonuçlar
Canım bir kaba idrarını yapıyosun içine 2yada 3 tatlı kaşığı kadar domestos yada çamaşır suyu koyup hafif çalkalıyosun eğer bira köpüğü gibi kabarıp köpük sönmezse hamileymişsin arkadaş öyle anlatmış benim yaptığımda resimdeki gibi kabardı kaldı ama hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum sende dene resim paylaş bakalımBacım konu çok uzun okuyup bulamıyorum yöntemi, hangi durumda nasıl yapılıyor bu test nasıl oluyor beni de aydınlat nolur
Hemen gidiyorum denemeye Allah razı olsun canım senden. Domestos olur diyorsun evde bir tek o var çünkü, sabah idrarıyla yapmak şart değil değil mi illa?Canım bir kaba idrarını yapıyosun içine 2yada 3 tatlı kaşığı kadar domestos yada çamaşır suyu koyup hafif çalkalıyosun eğer bira köpüğü gibi kabarıp köpük sönmezse hamileymişsin arkadaş öyle anlatmış benim yaptığımda resimdeki gibi kabardı kaldı ama hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum sende dene resim paylaş bakalım
Köpük inmedi demiA Angel27black canım yaptım şimdi ama bir şey anlamadım bak
Fotoğrafı çektikten sonra döktüm ama 3-4 dakika falan durdu inmedi köpükKöpük inmedi demi