- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
Aman allahım bu bir belirti mi?Vallaha evet ne yalan söyleyim sivilcem çıkmıştı hatta ben de hah bak regl olacağım bu ay da olmadı demiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman allahım bu bir belirti mi?Vallaha evet ne yalan söyleyim sivilcem çıkmıştı hatta ben de hah bak regl olacağım bu ay da olmadı demiştim.
Belirti mi bilemem canım ama bende olmuştu. Hala daha ara ara çıkıyor.Aman allahım bu bir belirti mi?
Normalde hamileysen ovülasyon testinin de pozitif çıkması gerekirdi canım ama bilemiyorum. Benim yumurtlamanın ertesi gününden itibaren göğüs uçlarım acımaya başlamıştı. Seninki belki de adet öncesi yaşanan bi durumdur. Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine :)Kizlar bat a 5 gun var ovulasyon testim bu sekilde sizce norml mi yoksa hamilelikten suphelenmeli miyim gosuslerim 3 gundur aciyo ve kasik ve bel agrim var. Laboquick ultra erke gebelik testi hep negatif bu umidimi kiriyo açıkçası. Nolur yardim?
Gecikmedi yarın günüm ilişki on kasım da oldu
Canım ovülasyon testi yumrtlama gününü tespit etmek için idrarla ya da tükürükle yapılan bir testtir. Yumurtlama gününü tespit ettikten sonra o günlerde ilişkiye girmek bebek olma şansını arttırır. Ben kullandım. Bat da beklenen adet tarihi demek. Bir de sat var o da son adet tarihi. :)Ovülasyon testi ne ya arkadaşlar? Buradaki terimlere çok yabancıyım. Bat, ovülasyon testi vb... sayfa o kadar çok ki takip edemedim
Canım dökünce çamaşır suyunu bir parmak kalınlığında yoğun bira köpüğü gibi köpük oluşacak. Bir de domestosla da aynı sonucu almıştım benbu arada ben domestosla test yaptım ilk döküşte köpürmüyo ama hafif çalkalayınca köpürüo ve sönmüyo iki kere yaptım aynı sey oluyo acaba dometsotla olmuyomu
ben ilk dökünce oluşmuo ama hafif çalkalıyorum çok hafif ama o zaman köpürüo ve dediğin gibi kalın bi köpük oluyo ve sönmüyo.Canım
Canım dökünce çamaşır suyunu bir parmak kalınlığında yoğun bira köpüğü gibi köpük oluşacak. Bir de domestosla da aynı sonucu almıştım ben
TeşekkürlerC
Canım ovülasyon testi yumrtlama gününü tespit etmek için idrarla ya da tükürükle yapılan bir testtir. Yumurtlama gününü tespit ettikten sonra o günlerde ilişkiye girmek bebek olma şansını arttırır. Ben kullandım. Bat da beklenen adet tarihi demek. Bir de sat var o da son adet tarihi. :)
E hadi imşallah. Domestos koyu kıvamlı olduğu için hemen karışmıyordur tabi umarım istediğin gibi olur canımben ilk dökünce oluşmuo ama hafif çalkalıyorum çok hafif ama o zaman köpürüo ve dediğin gibi kalın bi köpük oluyo ve sönmüyo.
Tesekkur ederim :)darısı isteyenlereTebrik ederimm
yerlesme kani olabilir, yumurtlama kani da olabilirKızlar reglime 2 hafta var az önce çok az pembemsi kanamam geldi neden olur bu lütfen yardım edin