- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat: beklenen adet tarihi sat: son adet tarihi canım.... Ovulasyon testin çoksa elinde adet bittikten sonra hergünde yapabilirsin. Normalde 10. Gün başlıyor 28 günde adet gören birisi
Köpürücek sönmemesi lazımmış birde suan içim kıpır kıpır :) biraz önce test yaptım hafif silik çizgi çıktı daha çok erken ama yarın kanda mı baksam beklesem mi ayyy allahım bukadar erken belli olursa ikiz mi acaba?
Yumurtlama gününden 24-48 saat önce çift çizgi çıkıyo canım bende bu ay ilk kez denedim bu ay. Son regl günün ne zaman?Birde bu ovulasyon testi yumurtlama gunumuzumu soyluyor ve catlamadi ne zaman olur
yarın kanda baktır bende merak ettimmmmm
Dayanabilirsem perşembeyi beklerim dayanamazsam yrn yaptırırım söylerim bukadar erken çıkarmı ki?
Kan testi yaptırsana sende canım orda kesin çıkar bende eşim mesaiye kalırsa bugün akşam yaptırıcam haber vericem...Hadi seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzarkadaşlarrrrr ben dün akşam test yaptım normal gebelik testi çizgi falan yoktu koydum kenara sabah uyandım bakayımdedim 2. çizgi çook silik sekilde ordaa hemen erken gebelik testini yaptım ama çıkmadı son gebeliğimdede böyle olmuştu sabah görmüştüm çizgiyi ama erken gebelikte çıkmayınca sevinemedim adetime 5 gun var
Canım pozitif gibi duruyo ama ikiside aynı koyulukta çünkü C yani kontrol kısmıda çok koyu değil senin testin. hangi markaydı test?kızlar bu gün yumurtlama günüm mu ustekkini yaptım dalgalı çıktı hemen alttakinı denedim sizce ?
Canım pozitif gibi duruyo ama ikiside aynı koyulukta çünkü C yani kontrol kısmıda çok koyu değil senin testin. hangi markaydı test?
Dünki kesin değil canım ama bence sen bugünkü. Testi değerlendir. Test bugün koyu çıktıysa yen en erken yumurtlama... Biz bu ay 4 gün ardarda denedik eğer olmazsa önümüzdeki ay birgün arayla değerlendiricem bakalımCanim laboquick kullanıyorum.
acaba pozitif sayılır mi ağrım var yumurtalarimda :) dur bide dünu Atam dün 16. ci gündü bugün 17.ci gün
Dünki kesin değil canım ama bence sen bugünkü. Testi değerlendir. Test bugün koyu çıktıysa yen en erken yumurtlama... Biz bu ay 4 gün ardarda denedik eğer olmazsa önümüzdeki ay birgün arayla değerlendiricem bakalım
Bu ay 28/10da oldum adet acikcasi gurbetciyim dilide pek bilmiyorum ovulasyon testi almayi cok istiyorum ama prosfektusu okumayi bilmiyorumYumurtlama gününden 24-48 saat önce çift çizgi çıkıyo canım bende bu ay ilk kez denedim bu ay. Son regl günün ne zaman?
vişneli turtam benimde test böyle çıkıyo 3 gündür ya kafam karıştı iyice 13. günüm bugün sen saat kaç gibi yapıyosun bide her gün aynı saatte mi yapıyosun?evet birtanem bugün aynı koyulukta çıktı ya bu akşam yada yarın gece degerlendiricem.
sen gebe degilmisin hamilelik takvimin var 3 haftalık diye ?
Ay camasir suyu testini anlat bari cok merak ettim tatlimTeşekkür ederim canım sağol. Hamile olduğumu aslında çamaşır suyu testiyle adetime neredeyse 8-9 gün kala öğrendim. Hamile olduğum için bu testlerin nasıl sonuç verdiğini paylaşmak ve sizlere bir anlamda umut olmak istedim. Ama sonuçta testi yaparken idrarım görünecek diye çekiniyorum sadece. Çok isteyen olursa, site yönetimi açısından da sıkıntı olmazsa videosunu çekip koyabilirim buraya...
vişneli turtam benimde test böyle çıkıyo 3 gündür ya kafam karıştı iyice 13. günüm bugün sen saat kaç gibi yapıyosun bide her gün aynı saatte mi yapıyosun?
Camasir suyunu anlatirmisiniz lutfenTeşekkür ederim canım sağol. Hamile olduğumu aslında çamaşır suyu testiyle adetime neredeyse 8-9 gün kala öğrendim. Hamile olduğum için bu testlerin nasıl sonuç verdiğini paylaşmak ve sizlere bir anlamda umut olmak istedim. Ama sonuçta testi yaparken idrarım görünecek diye çekiniyorum sadece. Çok isteyen olursa, site yönetimi açısından da sıkıntı olmazsa videosunu çekip koyabilirim buraya...