Adete 5 gün kala erken gebelik testi

Bizim de 1,5 senedir olmuyor. Eşim test yaptırdı bende yaptırdım hsg çektirdm. Hiçbir problem çıkmadı. Bende ovülasyon deniyorum. Geçen ay denedim olmadı eşim yoktu 2 hafta tam yumurtlama dönemimde. Bu ay tekrar yaptım değerlendirdik. Bakalım bende bekliyorum hayırlısı artık. Ben ovülasyonu adet başlangıcından 6 gün geçtikten sonra 7. Gün yapmaya başladım. Tekrar adet olana kadar devam edeceğim. Bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyormuş. Bakalım ne olacak. İçimi ferah tutuyorum. En büyük sorun stresmiş. Bulaşıl olsa yatak dağınık olsa stres yapardım o derece. Artık umrumda değil kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum. Bir yer mi döküldü kırıldı boşver bebeğimden kıymetli mi ya stres ya bebek diyorum bebeğimi seçiyorum. Yani gebe kalabilmemi. Umarım kalırım Allah ım tüm isteyenlere versin inşallah

Allah vereceği zaman ne olmaz denen şeyler oluyor. Allah tüm bebek isteyenlerin karnını kucağını doldursun kimsenin evini neşeli çocuk seslerinden mahrum etmesin stresten uzak durmalıyız benim gecem gündüzüm bunları düşünmekle geçiyordu. Ne kadarda olsa düşünmeden olmuyor hayırlısını istiyorum

Evet ne kadar uzak olunabilirse hem de corona zamanına denk gelmişsek

Kısıtlama bitince dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldımmmmm ve çift çizgiyi gördüm Allahım sana da nasip etsin tüm isteyenlere nasip etsinnnn
Yaaaa inanmıyorum çok sevindim senin adına gerçekten Allah bağışlasın inan çok sevindim. Rabbim bana ve tüm isteyenleri bu haberi görmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…