Adete 5 gün kala erken gebelik testi

Drumeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
18
10
3
31
Merhabalar; ben 2 senelik evliyim. 2 senedir bebek istiyoruz. Her ay yumurtlama günlerimi takip ediyorum. Adetim aşırı düzenli günü gününe olurum. Eşimde ve bende hiç bi sorun çıkmadı. Henüz kanallarıma yada tüplerime baktırmadım ama temiz çıkıyor. Nisan ayında adet oldum. Yumurtlama günümü takip ederek bi kaç gün öncesi ve sonrasında değerlendirdim. Şuan 5 gün kaldı predictor early aldım ve tek çizgi negatif çıktı. Artık o kadar üzülüyorum ki vücudumda yaralar çıkıyor. Gerçekten umud etmekten yoruldum. Aynı derdi paylaşan birileri varsa nasıl atlatıyorsunuz bu günleri. Yada erken gebelik testi yapıp negatif çıkıp hamile olan var mı? İçimi döktüm uzun oldu kusura bakmayın

Bence bekle erken yapmışsın adet geçmesini bekle belki geç döllenme olur bilemezsin ki umudunu kaybetme bide çok kafana takma o da etkiliyor kafanı dagıtacak odaklanacak bişeyler bul kendine

Canım bzizde aynı şekilde her ay hüsran üzüntü Allahtan umut kesilmez diyorum kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıcam bu ay yoksa düşündükçe ağlıyorum

Allah isteyen herkese SAĞLIKLI evlatlar nasip etsin. Bekliyorum hala bekliyorum..

Yumurtlamayı nasıl takip ediyorsun canım takvimle mi ovu testiyle mi

Hem takvim hem ovülasyon testiyle ek olarakta yumurlama günüm yaklaştığında her sabah yataktan çıkmadan ateşimi ölçüyorum

Merhaba, inanin ben de çok üzülüyorum... Ben de ağustos ayında bir dış gebelik geçirdim. Hem psikolojik hem fizyolojik çok acı çektim. Şimdi yaklaşık 6 aydır yine deniyoruz ama maalesef bir gebelik oluşmadı.. oluşacağına da ihtimal vermiyorum. Vermek istemiyorum daha doğrusu çünkü sonra daha çok üzülüyorum... Ama sizin durumunuzda geç döllenme durumu olabilir eğer yumurtlama günü uzadıysa veya bir ayda baze ikiden fazla oluyor ay içerisinde. Ama tarihe baktım şimdi belli olmuştur durumunuz. Bakabildiniz mı? Sonuç ne oldu?

Merhaba bende 7 ay önce bir kimyasal gebelik yaşamıştım. O zamandan bu zamana ilk defa adrtim 4 gün gecikmişti. Erken gebelik testi yapmıştım fakat sonuç yine negatif çıktı. O kadar üzücü ki anlatamam. Rüyalarımda hep bebek görüyorum düşünme takma diyorlar ama öyle olmuyor işte. C Life diye bi macun aldım. Adet ve yumurtlama arasında tüketilecek. Ona başladım. Ama bi karar aldım test yapmayacağım bir daha. İnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben de aynı kararı sürdürüyorum 4 aydır hiç test falan yapmıyorum zaten gecikme de olmuyor... günü gününe oluyor... amin amin amin inşallah... Ben de hep rüyamda görüyorum artık benimle birlikte eşim de görüyor rüyasında. Bu durum bizi esir almış durumda... cok uzgunum... macuna bir bakayim.. tesekkurler

Merhabalar
Bende adetime 5 gün kala yani bugün erken gebelik testi alıp yaptım bende de tek çizgi çıktı.
Aslında daha 2 aydır düşünüyoruz ama ister istemez insan umutlanıyor. Aklıma takılıyor. Olmaması gereken bir durum ama insan bekliyor işte :) Hayırlısı diyelim bu ay olmazsa diğer ay inşallah

Her ay bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız

Ben de neredeyse 2 senelik evliyim ve 1 buçuk senedir bebek istiyorduk. Ben bseyi kafama takınca acayip takıyorum. Türlü yazılar okudum. Ovülasyon testleri yaptım. İlişki sonrası bacak kaldırmalar falan. Olmadı. Ben de ümidimi tamamen kestim ve ovülasyon günlerini düşünmedim bile. Tabi aşağı yukarı o günleri bildiğim için o günlerde birlikte olmaya dikkat ettim sadece. Ama bacak kaldırmayı geç. İlişkiden 10 dk sonra falan ayağa kalktığım da oldu. Hiç düşünüp stres yapmadım yani. 2 ay adet gördüm öyle. 3. Ayında hamile kaldım. Sonrasında düşük oldu da tabi. Yani diyeceğim stres çok ama çok etkiliyor bence. Bana kalırsa belli bir süre mümkünse düşünme. Test yapma. Sadece 2 günde 1 birlikte ol ovülasyon günlerinde. Umarım güzel haberler alırsın

Tekrardan merhabalar
Bir değişiklik var mı adet in geçti mi ?
Benim 7 gün gecikti ama stresten diyorum

Tekrardan merhabalar
Bir değişiklik var mı adet in geçti mi ?
Benim 7 gün gecikti ama stresten diyorum
Merhabaa adetim geçmişti testlerim negatif çıktı 4 gün geciktikten sonra regl oldum. Olur olmaz clife macun almıştım ona başladım. Bu günler tekrar yumurtlama günlerim şuan macuna ara verdim. Bakalım günleri değerlendiriyorum. İnşallah güzel haberler gelir. Yarında hastaneye gidip yumurta takibi yapacağım. Bu ay sıkı çalışıyorum sen test uyguladın mı ? Geç yumurtlama yaşamış olabilirsin

Ayyy hadi inşallah bu ay olacak
Bi erken gebelik yapmıştım ondan sonra hayallerim yıkıldı ( belki saçma ama ) başka yapmamıştım küstüm testlere sonra baktım adet olmuyorum ha bugün ha yarın derken 7 gün geçti . Yarın 8.gün yasak da bitiyor test alacağım yapacağım inşallah

bende bu ay hemen test yapmayacağım. Bekleyeceğim inşallah nasip olur. Yasaktan sonra bi test yap bakalım gönlüne göre olsun paylaş burdan

bende bu ay hemen test yapmayacağım. Bekleyeceğim inşallah nasip olur. Yasaktan sonra bi test yap bakalım gönlüne göre olsun paylaş burdan
inşallah sağlıkla sıhhatle ikimize de nasip olur bir an önce tamam tamam yazarım ama sen de yaz olur mu Dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…