• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım :)

Merhaba 9 aydır 2. Bebeği düşünüyordum.Bu 9 ayda kaç kere silik testim oldu.sonra adet oldum.Bu hamileliği hic düşünmedim hayata pozitif yaklaştım eşime kızına hep gülümsedim.Hic hesap yapmadım aman zaten yine bos çıkacak adet olacam dedim.4 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Sana tavsiyem akışına bırak çok düşünme inşaallah gelir bebeğin en yakin zamanda

bu arada bebegınız hayırlı olsun, sağlıklı ve uzun omurlu olur ıns. :)

teşekkür ederim, bu kımyasal gebelik mı oluyor?
dr.a gıtmeyı düşünüyorum. bır sorun mu var dıye açıkçası.neden böyle dıye.
ınanın ''artık yeter neden artık olmuyor'' kıvamında degılım suan.
cunku daha 2 aydır düşünüyorduk. henüz sabrım taşmadı bu konuda. ama kımyasal gebelıgı yenı ogrenıyorum, hıc aklıma gelmıyordu test pozıtıfse gebelıktır dıyordum. oyle bılıyordum. o yüzden ılk ay cok yıkılmıştım, cunku hayal kurdum epey, komık ama esımle gıttık bebek yatağı aldık nasıl umutsa sımdı guluyorum :) (eee tabı nasıp olursa onada ıhtıyac olacak )
neyse cok uzattım, az öncede yazmıştım artık akısına bırakacağım, tekrar teşekkürler.
Kimyasal oolabilir de.kimyasal gebeliğinbir zararı yokmuş.Önceki ay testim silik cçıktı kanda baktirdim hamile değildim yani idrar testleri baya bir yanıltıcı olabiliyor 8 ayda en az 6 test silik pozitif çıktı .bir de suresi önemlittesti yapınca ilk 5 dakikadaki doğru sonuc veriyor.bebek yatagi bile aldiniz demek insaallah ugurlu gelir bebegin gelir uyur icibde.
bu arada bebegınız hayırlı olsun, sağlıklı ve uzun omurlu olur ıns. :)
Tesekkur ederim sağolun.Darısı başınıza:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Adetime 2-3 gün kala kan testi yaptırdım dayanamayıp. Sonuç negatif. Dün idrar testi yaptım o da negatif:( bugün itibariyle adetim 5 gün gecikmiş durumda. Ama ben de ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Kan testi hemen çıkar diye duymuştum ama cikmama ihtimali de var mı ? Yani hamile olma olasılığım var mı sizce

Arkadaşlar merhaba. Adetime 2-3 gün kala kan testi yaptırdım dayanamayıp. Sonuç negatif. Dün idrar testi yaptım o da negatif:KK43: bugün itibariyle adetim 5 gün gecikmiş durumda. Ama ben de ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Kan testi hemen çıkar diye duymuştum ama cikmama ihtimali de var mı ? Yani hamile olma olasılığım var mı sizce

Canim geç döllenme olayı var belki geç döllenme olmuştur bekle bakalım inşallah hamilesindir

Arkadaşlar merhaba. Adetime 2-3 gün kala kan testi yaptırdım dayanamayıp. Sonuç negatif. Dün idrar testi yaptım o da negatif:KK43: bugün itibariyle adetim 5 gün gecikmiş durumda. Ama ben de ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Kan testi hemen çıkar diye duymuştum ama cikmama ihtimali de var mı ? Yani hamile olma olasılığım var mı sizce

5 gun gecıkme az bır gecıkme degıl ki, normalde duzensızlıgınız oluyor mu? değilse bir daha kan testı yaptırın arkadasın dedıgı gıbı gec döllenmede böyle olabılıyormus.

Regl olmadım canım.
Beklemeddeyim goguslerim patliyacak sanki sütyen takamiyorum aşırı sistilee zaten büyük tu dahada doldu..
Regl 30 33 günde 1 oluyorum.
27 eylül son regl tarihim.
Bugün 32.gun :)
sizinle aynı gün başlamış gebeliğimiz :) benım son adet tarihim 27 ekim. sizin gibi 1 yıldır bekliyordum bebişimi :) hayırlı olsun hamileliğiniz tekrar kutlamak istedim :)

sizinle aynı gün başlamış gebeliğimiz :) benım son adet tarihim 27 ekim. sizin gibi 1 yıldır bekliyordum bebişimi :) hayırlı olsun hamileliğiniz tekrar kutlamak istedim :)

canım yok sonra regl oldum sonraki ay gebe kaldım Kasım ayı ugurlu geldi bana :) seninde hayırlı olsun inşallah güzel bir hamilelik dönemi geciririz

canım yok sonra regl oldum sonraki ay gebe kaldım Kasım ayı ugurlu geldi bana :) seninde hayırlı olsun inşallah güzel bir hamilelik dönemi geciririz
canm en son 27 ekim de regl olmadn mı ? ben en son 27 ekim de oldm kasımda olmayınca gebe oldugumu ogrendım 7+4 şu an

canm en son 27 ekim de regl olmadn mı ? ben en son 27 ekim de oldm kasımda olmayınca gebe oldugumu ogrendım 7+4 şu an
ben 3 kasımda regl oldum şekerim.
1 aralıkta gebe olduğumu öğrendim suan 6 haftayi bitiricem sanırım

hee anladım canm . hadı hayırlısı :)

evet bebeğim :) inşallah güzel bir hamislik dönemi geciririz.
canım geçen perşembe 4.5 haftalik dedi doktor kesem göründü.
22sinde bebeği görelim dedi peki 22 sinde acaba kalp atışları duyarmiyiz?
sen kaç haftalikta duydun?

evet bebeğim :) inşallah güzel bir hamislik dönemi geciririz.
canım geçen perşembe 4.5 haftalik dedi doktor kesem göründü.
22sinde bebeği görelim dedi peki 22 sinde acaba kalp atışları duyarmiyiz?
sen kaç haftalikta duydun?
ben 6+3 de duydum canm kalp atısını keseyide senin gibi 4.5 haftalıkken gormuslerdı. gebelik takvımıne göre 6.haftanı geçtıysen duyarsın inşallah.
çok güzel bir duygu :))

ben 6+3 de duydum canm kalp atısını keseyide senin gibi 4.5 haftalıkken gormuslerdı. gebelik takvımıne göre 6.haftanı geçtıysen duyarsın inşallah.
çok güzel bir duygu :))

inşallah canım çok istiyorum duymayı normalde regl hesap edilirse 6 haftayı geçmiş oluyor ama işte 11 aralıkta 4.5 haftalik dedi tam tarihe uymuyor aslında yumurtlama günümü biliyorum testleri Ogrendim. acaba haftasını yakalar mi gün geçtikçe

inşallah canım çok istiyorum duymayı normalde regl hesap edilirse 6 haftayı geçmiş oluyor ama işte 11 aralıkta 4.5 haftalik dedi tam tarihe uymuyor aslında yumurtlama günümü biliyorum testleri Ogrendim. acaba haftasını yakalar mi gün geçtikçe
keseyi gordukten 15 gun sonra kalp atısı için cagarıyorlar ben dayanamadım 13.gun gıttım :) cok sukur gorundu bence gorunur canm benımde 22 sinde kontrolum var
ilk aylarda sık çağarıyolar sonra ay da 1 kez dedı doktorum.
istanbulda mısın *
nereye gidiyorsun doktora

keseyi gordukten 15 gun sonra kalp atısı için cagarıyorlar ben dayanamadım 13.gun gıttım :) cok sukur gorundu bence gorunur canm benımde 22 sinde kontrolum var
ilk aylarda sık çağarıyolar sonra ay da 1 kez dedı doktorum.
istanbulda mısın *
nereye gidiyorsun doktora

benim doktorum keseden 11 gün sonra dedi işte 11 aralıkta gördük 22 aralıkta göreyim dedi seni evet istanbuldayim özel Rumeli hospital hastanesindeyim suanlik.
daha doğum için doktor bulamadik

benim doktorum keseden 11 gün sonra dedi işte 11 aralıkta gördük 22 aralıkta göreyim dedi seni evet istanbuldayim özel Rumeli hospital hastanesindeyim suanlik.
daha doğum için doktor bulamadik
bende florence nightingale de Herman beye başladım memnun kalırsam tavsiye ederım canm

bende florence nightingale de Herman beye başladım memnun kalırsam tavsiye ederım canm

tamam şekerim bu arada salı gününden itibaren bulantilarim başladı ne yesem cikariyorum sende varmı öğle bir durum

Back
X