• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım :)

bulantı var ama çakarmıyorum bi kez çıkardım. çok iştahsızım yıyemıyorum pek bişey doktorda zorlama kendını dedı yemek için.

ben p.tesi sorucam bende zorlayinca cikariyorum.
sürekli içimde dönüyor midem :(.
bide benim kese sağda solda önemsiz kist çıkmış doktor endişe edilecek durum yok regl olmadığın için dedi umarım kötü bişi çıkmaz.
hayatımda ilk kez kist oluştu biraz endiseliyim

kızlar selam bişi sorucam size çok canım sıkkın bende 16 sında adet düzensizliği nedeninle doktora gittim beta 31.21 çıktı dün için 2 gün sonra gel dedi gittim 48.47 çıktı normalde 2 günde 2ye katlarmıs ama benim artmadı sizce nedeni ne ya da böyle olup gebeliği düzgün devam eden var mı basta olur böyle deyip doktor folik asit verdi ama ben hiç inanmadım çok korkuyorum

kızlar selam bişi sorucam size çok canım sıkkın bende 16 sında adet düzensizliği nedeninle doktora gittim beta 31.21 çıktı dün için 2 gün sonra gel dedi gittim 48.47 çıktı normalde 2 günde 2ye katlarmıs ama benim artmadı sizce nedeni ne ya da böyle olup gebeliği düzgün devam eden var mı basta olur böyle deyip doktor folik asit verdi ama ben hiç inanmadım çok korkuyorum

canım hiç böyle duymadım yorum yapamiyacam ne desem bilemedim. ama şunu söyliyim stres yapma etkiler.
artar belki bekle bakalım istiyorsan inşallah artar değerin. mesela benim
ben 1 aralikda 60.73 cikti 3 aralıkta leke geldi acil kostuk teste doktor 120 civarı çıkması lazım dedi benim şükürler olsun ki 244.03 çıkmıştı.
11 aralıkta kesemizi gördük. 2 günde bir testi tekrarla şekerim alan gönlüne göre versin

canım hiç böyle duymadım yorum yapamiyacam ne desem bilemedim. ama şunu söyliyim stres yapma etkiler.
artar belki bekle bakalım istiyorsan inşallah artar değerin. mesela benim
ben 1 aralikda 60.73 cikti 3 aralıkta leke geldi acil kostuk teste doktor 120 civarı çıkması lazım dedi benim şükürler olsun ki 244.03 çıkmıştı.
11 aralıkta kesemizi gördük. 2 günde bir testi tekrarla şekerim alan gönlüne göre versin
amin canım cok sagolasın Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin insallah sanada banada ve herkese neden yükselmez acaba

amin canım cok sagolasın Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin insallah sanada banada ve herkese neden yükselmez acaba

amin Birtanem inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagimiza.
belki birden yükselir.
düşüş olmasın da bekle bakalım zaman gösterir herseyi.Inşallah güzel haberlerle yazarsın bize ;)

aa cok sevındım, zaten senın cıft cızgı vardı,umutlu yanı.
ıns.adet olmazsın ve hamıle kalırsın, senın adına cok sevındım. biz de an be an heyecanını paylaşmış oluruz.
mutlu haberlerını bekliyorum :)
tüm msjlarınızı okudum ve şu anki durumunuzu merak ettim,hamile kaldınız mı:)

tüm msjlarınızı okudum ve şu anki durumunuzu merak ettim,hamile kaldınız mı:)

son mesajımdan sonra hamıle kaldım ama düşük oldu maalesef... 1 hafta sonra adet donemım dr.a gidicem artık,kan pıhtılaşması mı var baktırıcam...

son mesajımdan sonra hamıle kaldım ama düşük oldu maalesef... 1 hafta sonra adet donemım dr.a gidicem artık,kan pıhtılaşması mı var baktırıcam...
geçmiş olsun:KK61: rabbim hepimizin kucağını doldursn inş.

teşekkürler, isteyen herkesin inş. siz de ısteyenlerdensınız sanırım...
ben 4 yıldr yapmdğm etmedğm kalmdı:KK61:son olarak koca karı yöntemine başvuracaz.yarın yola çıkacaz.çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor:KK61:

ben 4 yıldr yapmdğm etmedğm kalmdı:KK61:son olarak koca karı yöntemine başvuracaz.yarın yola çıkacaz.çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor:KK61:

zormuş bu beklemeler, umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.... kocakarı yontemı ıcın mı yola çıkıyorsunuz, nedır o ?

zormuş bu beklemeler, umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.... kocakarı yontemı ıcın mı yola çıkıyorsunuz, nedır o ?
bi arkadaşım da 5 yıldır uygulamadığı tedavi gitmediği doktor kalmadı ama netice alamadı ve tavsiye üzerine bir teyzeye gitti ve teyzenın 40 gün kullan dediği kürü bir ayı tamamlamadan hamile kaldı.ben de o teyzeye gidecem.eşimle yarın yola çıkacaz.inş bana da vesile olur :KK61:

bi arkadaşım da 5 yıldır uygulamadığı tedavi gitmediği doktor kalmadı ama netice alamadı ve tavsiye üzerine bir teyzeye gitti ve teyzenın 40 gün kullan dediği kürü bir ayı tamamlamadan hamile kaldı.ben de o teyzeye gidecem.eşimle yarın yola çıkacaz.inş bana da vesile olur :KK61:

aa cok ılgınc, hadı hayırlısı hakkınızda, mutlaka haber verın cok merak ederım :) belli mi olur bu ısler, kımden care gelecegı,kimin vesile olacağı hiiiç bellı olmaz.... hadı güzel haberlerınızı bekliyorum, iyi yolculuklar :)

bn de bir düşük yaptm ve sonra hamile kalamdm...arkadaşım da aynı benm gbi düşük yapmş ve hamile kalamyrdu.siz kendnze çok dikkat edn çok sıcak tutn kendnzi.düşükten sonra kürtaj oldnz mu???

bn de bir düşük yaptm ve sonra hamile kalamdm...arkadaşım da aynı benm gbi düşük yapmş ve hamile kalamyrdu.siz kendnze çok dikkat edn çok sıcak tutn kendnzi.düşükten sonra kürtaj oldnz mu???

yok kürtaj olmadım.... kendı kendıne gıtmıs.. siz oldunuz mu? dr. ne dıyor , sonuçta bır kere kalmışsınız bır soun yok burda o zaman, ne dıyorlar... ben henüz gıtmedım..
teşekkür ederim..

yok kürtaj olmadım.... kendı kendıne gıtmıs.. siz oldunuz mu? dr. ne dıyor , sonuçta bır kere kalmışsınız bır soun yok burda o zaman, ne dıyorlar... ben henüz gıtmedım..
teşekkür ederim..
bende pko var kendmi bldm bileli....yani yumurta tembelliği.ilaçla yumurtam geliştrlyor ve çatlatlyor ama döllenme olmyr.doktor da sebep bulamyr. arkadaşım da düşükten sonra sebepsz infirtltydi.ama gttği o teyze demş düşükten sonra ilthap kapmş rahimn ve kür vermş arkadş hamile kaldı.ben de kürtaj olmamıştm kendlğnden gtmşti.ama bazı doktorlar da dyr ki kürtaj olmazsanz içnz temzlenmz bu da hamilelğe engeldr.o yüzden sz soğuk almamaya dikkat edn.

kızlar adetın 3. 4. gununde belınıze yakı yapıştırın boyle hamıle kalanlar bılıyorum faydası olur ınsallah bende aldım bugun ıkı tane bırını adete yakın takıcam bırını yumurta gunune yakın ınsallah olumlu sonuc alırım isteyen herkese versin rabbim bu arada yasın 82. ayetı gunde 21 kez okkuyun

bende pko var kendmi bldm bileli....yani yumurta tembelliği.ilaçla yumurtam geliştrlyor ve çatlatlyor ama döllenme olmyr.doktor da sebep bulamyr. arkadaşım da düşükten sonra sebepsz infirtltydi.ama gttği o teyze demş düşükten sonra ilthap kapmş rahimn ve kür vermş arkadş hamile kaldı.ben de kürtaj olmamıştm kendlğnden gtmşti.ama bazı doktorlar da dyr ki kürtaj olmazsanz içnz temzlenmz bu da hamilelğe engeldr.o yüzden sz soğuk almamaya dikkat edn.

anladım, ben bu kadar detay bılmıyordum, teşekkür ederim bilgilendirme için..benım komsumda ıdrar yolları mı ne tam emın degılım, dr.a gidiyor ve dr. ilaç verecekken kadın, bi gebelik testi yapalım, hamıleysem ılac sakıncalı olabılır deyınce, doktor da: bu ıltıhapla hamılelık yoktur merak etme ama yıne de yapalım demıs... geldı komsum bana anlattı, onu da ılkkez duyduğumdan cok sasırmıstım...

Back