• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım :)

belli olmaz bu isler. benim ilk gebeligim 3 gun once cikti. ikincisi tam gunune kadar negatifti.
meger ilki zamaninda dollenmis. ikinci 6 gun gec dollenmis.

6 gun gec dollenmek demek, yumurtlamanız mı 6 gun sonra oluyor yoksa rahme ınmesı mı gecıkıyor.
bunu neden soruyorum, benım 14 u yumurtlama gunumdu 14 unde en son ılıskım oldu. ben gec dollenme durumuna uymam sanırım degıl mı?
çocuk yapmaya karar verene kadar, yumurtlama gunu ıhtımalı yuksek dıye bırseyden bıle haberım yoktu :) o kadar bılmıyordum.
sadece su gec dollenmeyı pek anlayamıyorum. rahme ınmesı mı gec, dollenme ıcın ılıskı mı o zamana denk gelıcek?
off kafamın karısıklıgı yazıma da yansıyor kusura bakmayın. umarım anlatabıldım. :)

Canim üzüldüm aynısını bende yaptım ma çok şükür bişi olmadı. Yani ben öğle saniyorum.
Bende geçen pazar misafir gelecek diye c.tesi salonu değiştirdim yatak bazasinin yeriyle oynadım tülhleri yikadim astım cam sildim. Sonra tam 1 hafta aşırı kaşık ağrım oldu sanki regl olacaakmis gibi ama çok şükür bişi gelmedi.

bir yerde okumustum, eger saglıklıysa atlasan zıplasanda bırsey olmuyormus, ama saglıksızsa en ufak bır seyde tutunamıyormus.
ben artık acaba mı deyıp kendımı suclamak ıstemedıgım ıcın hıc gunluk ev ıslerı dısında elımı surmuyorum.
ama ne kadar durabılır benım alısmıs bunyem mechul tabı :D

6 gun gec dollenmek demek, yumurtlamanız mı 6 gun sonra oluyor yoksa rahme ınmesı mı gecıkıyor.
bunu neden soruyorum, benım 14 u yumurtlama gunumdu 14 unde en son ılıskım oldu. ben gec dollenme durumuna uymam sanırım degıl mı?
çocuk yapmaya karar verene kadar, yumurtlama gunu ıhtımalı yuksek dıye bırseyden bıle haberım yoktu :) o kadar bılmıyordum.
sadece su gec dollenmeyı pek anlayamıyorum. rahme ınmesı mı gec, dollenme ıcın ılıskı mı o zamana denk gelıcek?
off kafamın karısıklıgı yazıma da yansıyor kusura bakmayın. umarım anlatabıldım. :)
ohooo oyle yumurtlama gununde yap birak olmaz ki. ondan onceki ve sonraki haftada yapman lazim :27:
yumurtanin ne zaman gelecegi belli olmaz.
dr gec yumurtlamissindir dedi.

bir yerde okumustum, eger saglıklıysa atlasan zıplasanda bırsey olmuyormus, ama saglıksızsa en ufak bır seyde tutunamıyormus.
ben artık acaba mı deyıp kendımı suclamak ıstemedıgım ıcın hıc gunluk ev ıslerı dısında elımı surmuyorum.
ama ne kadar durabılır benım alısmıs bunyem mechul tabı :D

Evet canım bence olacağı varsa oluyor bazen kimyasal gebelik geçirebilir insan farkında olmadan herseyin hayirlisini ve sagliklisini dilemek lazım
Ben her duamda diyorum Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat ver diye

ohooo oyle yumurtlama gununde yap birak olmaz ki. ondan onceki ve sonraki haftada yapman lazim :KK53:
yumurtanin ne zaman gelecegi belli olmaz.
dr gec yumurtlamissindir dedi.

yok yok yanlıs anlasılma olmasın, ahaha boyle deyınce pek komık gorundu :D
oyle olması gerektı, bir araya gelemedık.

regl gününe kadar yazıcam :KK45:
bugun de negatif :KK43:
kaldı 3 gun :KK17:
hayırlısı :KK61:

negatıf
kaldı 1.
adet olacak gıbı sızı başladı ınceden. :KK61:

aynı sızı bende de var Allah ım inşallah olmaz . İnşallah bebeğim benimledir .

Bir daha gunum geçmeden test yapmayacağım.
dun dayanamadım test yaptım 2. kez ve cok sılık bır 2.çizgiyi gordum. ama bu sabah regl oldum maalesef..
bu testler kafamı ıyıce karıştırıyor.
onemlı olan regl gununun gecırmek olduğunu anladım.
gecen ayda aynı sekılde oldu bıkac gun kala sılık cızgıyı gordum ve o zaman cok umutlanmıştım, beklemiyordum ama yıne regl olup uzulmustum.
bundan sonra akısına bırakıyorum.
Rabbım dıleyen herkese versın.

Aslında haklısın bende aynı şeyi yapıyorum geçmesini beklemek daha iyi bence.
Inşallah Rabbim en kisa zamanda verir çok bekletmez.

sen ne durumdasın canım?senın gunun benden 1 gun onceydı.

Regl olmadım canım.
Beklemeddeyim goguslerim patliyacak sanki sütyen takamiyorum aşırı sistilee zaten büyük tu dahada doldu..
Regl 30 33 günde 1 oluyorum.
27 eylül son regl tarihim.
Bugün 32.gun :)

Regl olmadım canım.
Beklemeddeyim goguslerim patliyacak sanki sütyen takamiyorum aşırı sistilee zaten büyük tu dahada doldu..
Regl 30 33 günde 1 oluyorum.
27 eylül son regl tarihim.
Bugün 32.gun :)

aa cok sevındım, zaten senın cıft cızgı vardı,umutlu yanı.
ıns.adet olmazsın ve hamıle kalırsın, senın adına cok sevındım. biz de an be an heyecanını paylaşmış oluruz.
mutlu haberlerını bekliyorum :)

aa cok sevındım, zaten senın cıft cızgı vardı,umutlu yanı.
ıns.adet olmazsın ve hamıle kalırsın, senın adına cok sevındım. biz de an be an heyecanını paylaşmış oluruz.
mutlu haberlerını bekliyorum :)

Canim sonradan negatife döndü yada testler sapitti :/
Inşallah bebeğim regl geçmesi umut oluyor bana akıntım da var beyaz :)
Regl olmaya yakın kuru olurdum hep.
Hayirlisi inşallah bebeğim gelmiştir yazarım tabi.
Sende sıkma canını olur mu güzelim.?
Bu ay olmadi bir daha ki ay olur geç olsun temiz olsun derler ya bak ben 1 senedir bekliyorum bazen sitem edip ağlayıp zirlasamda hemen toparlaniyorum öğlede olmak zorunda.

Canim sonradan negatife döndü yada testler sapitti :/
Inşallah bebeğim regl geçmesi umut oluyor bana akıntım da var beyaz :)
Regl olmaya yakın kuru olurdum hep.
Hayirlisi inşallah bebeğim gelmiştir yazarım tabi.
Sende sıkma canını olur mu güzelim.?
Bu ay olmadi bir daha ki ay olur geç olsun temiz olsun derler ya bak ben 1 senedir bekliyorum bazen sitem edip ağlayıp zirlasamda hemen toparlaniyorum öğlede olmak zorunda.

yok canım ıyıyım, teşekkür ederım.
hayırlısı ve sağlıklısı olsun yeterki.

Merhaba 9 aydır 2. Bebeği düşünüyordum.Bu 9 ayda kaç kere silik testim oldu.sonra adet oldum.Bu hamileliği hic düşünmedim hayata pozitif yaklaştım eşime kızına hep gülümsedim.Hic hesap yapmadım aman zaten yine bos çıkacak adet olacam dedim.4 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Sana tavsiyem akışına bırak çok düşünme inşaallah gelir bebeğin en yakin zamanda

Merhaba 9 aydır 2. Bebeği düşünüyordum.Bu 9 ayda kaç kere silik testim oldu.sonra adet oldum.Bu hamileliği hic düşünmedim hayata pozitif yaklaştım eşime kızına hep gülümsedim.Hic hesap yapmadım aman zaten yine bos çıkacak adet olacam dedim.4 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Sana tavsiyem akışına bırak çok düşünme inşaallah gelir bebeğin en yakin zamanda

teşekkür ederim, bu kımyasal gebelik mı oluyor?
dr.a gıtmeyı düşünüyorum. bır sorun mu var dıye açıkçası.neden böyle dıye.
ınanın ''artık yeter neden artık olmuyor'' kıvamında degılım suan.
cunku daha 2 aydır düşünüyorduk. henüz sabrım taşmadı bu konuda. ama kımyasal gebelıgı yenı ogrenıyorum, hıc aklıma gelmıyordu test pozıtıfse gebelıktır dıyordum. oyle bılıyordum. o yüzden ılk ay cok yıkılmıştım, cunku hayal kurdum epey, komık ama esımle gıttık bebek yatağı aldık nasıl umutsa sımdı guluyorum :) (eee tabı nasıp olursa onada ıhtıyac olacak )
neyse cok uzattım, az öncede yazmıştım artık akısına bırakacağım, tekrar teşekkürler.

Back