• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım :)

bu arada o kadar şapsalım ki burada paylasayım ıstıyorum.
o gun cıft cızgıyı gorunce esımden baska bır test almasını ıstedım, aksam getırdıgı testı yaptım negatıftı. hiç iz bile yok.
üzüldüm tabı neden bırı cıktı bu cıkmadı dıye. eşim de: diğerini de bir getirsene dedi.
iki testi yanyana koyduk bakıyoruz, bir de ne göreyim.
sabah yaptıgım test lh, esımın aldıgı hsg.
yanı benım netten gebelık testı dıye sıparıs ettıgımı sandıgım, ovulasyon testıymıs.
bu kadar dıkkatsız olabılırım, pes diyorum....

silik testler pozıtıf sayılıyor dıye bılıyorum canım. ıcınden dusmus parcanın evet 2.çizgisini ben de gordum arası uzak baya , belki ıcı acılınca kagıdı acılmıstır,uzamıstır. hıc bu halını bılemıyorum. ama silik cıkmıs 2 testınız, kı regl ye bu kadar gun kala bence umut var gıbı. hayırlısı hakkınızda, ıns.olur bebegınız.

Inşallah Birtanem ya hiç bu zamana kadar böyle bişi görmedim çok sorunlu bir test mis laboquick diye tavsiye etmiyorum

bu arada o kadar şapsalım ki burada paylasayım ıstıyorum.
o gun cıft cızgıyı gorunce esımden baska bır test almasını ıstedım, aksam getırdıgı testı yaptım negatıftı. hiç iz bile yok.
üzüldüm tabı neden bırı cıktı bu cıkmadı dıye. eşim de: diğerini de bir getirsene dedi.
iki testi yanyana koyduk bakıyoruz, bir de ne göreyim.
sabah yaptıgım test lh, esımın aldıgı hsg.
yanı benım netten gebelık testı dıye sıparıs ettıgımı sandıgım, ovulasyon testıymıs.
bu kadar dıkkatsız olabılırım, pes diyorum....

Aaa :o canım olsun bekle bakalım daha bende şaşırdım şimdi :)

gebelik testlerinin uzerinde bazilari 5 bazilari 10 dkdan sonra yanlis sonuc verebilir yazar.
guvenilmez yani. kesin kac dk sonra baktiniz?

Inşallah Birtanem ya hiç bu zamana kadar böyle bişi görmedim çok sorunlu bir test mis laboquick diye tavsiye etmiyorum

kac gunun kaldı canım senın benım 4. ıns.erken oldugundan negatıf cıkmıstır. laboq. yıne sıparıs verdım bu sefer gebelık testı ıyıce baktım. ogleden sonra gelır. gelır gelmez yapıcam hergun adet gunune kadar :D

gebelik testlerinin uzerinde bazilari 5 bazilari 10 dkdan sonra yanlis sonuc verebilir yazar.
guvenilmez yani. kesin kac dk sonra baktiniz?

cok aptalca bısey yapmısım, o baktıgım ovulasyon testıymıs, gulsemmı aglasammı bılemedım. Hay Allahım ya :)
gebelık testı yaptım negatıf cıktı.
daha 4 gun var. gebelık testımı de aynı gun yaptım.

cok aptalca bısey yapmısım, o baktıgım ovulasyon testıymıs, gulsemmı aglasammı bılemedım. Hay Allahım ya :)
gebelık testı yaptım negatıf cıktı.
daha 4 gun var. gebelık testımı de aynı gun yaptım.
anladim canim ama yine de aklinizda bulunsun. hayal kirikligi yasamak istemiyorsaniz 10 dk dolduktan sonra testi cope atin ve asla bakmayin.

kac gunun kaldı canım senın benım 4. ıns.erken oldugundan negatıf cıkmıstır. laboq. yıne sıparıs verdım bu sefer gebelık testı ıyıce baktım. ogleden sonra gelır. gelır gelmez yapıcam hergun adet gunune kadar :D

:) bnm 3 gün kaldı bat a bakalım vallahi korkuyorum test yapmaya ben regl gecikmesi brkliyecem. Laboquick düz mu yoksa erken gebelik testi mi?
Erken gebelik testini pek tavsiye etmiyorum da duzunude denemedim

:) bnm 3 gün kaldı bat a bakalım vallahi korkuyorum test yapmaya ben regl gecikmesi brkliyecem. Laboquick düz mu yoksa erken gebelik testi mi?
Erken gebelik testini pek tavsiye etmiyorum da duzunude denemedim[/QUOTE

yok erken test degıl, normal.
hadı beraber beklıcez desene. sizin silik erken gebelik testinde mi cıktı?

Yok 2 tane düz testte biri certain biri aabon diye bir marka ile hatta forumda arkadaşlar gebesin dediler benimde siparis vermiştim bu erken gebelik testini öğlen hemen yaptım ama sonuç yukarda işte :/

Yok 2 tane düz testte biri certain biri aabon diye bir marka ile hatta forumda arkadaşlar gebesin dediler benimde siparis vermiştim bu erken gebelik testini öğlen hemen yaptım ama sonuç yukarda işte :/

ben erken gebelık testlerıne pek guvenemıyorum, elbette gercekten daha hassas olanlar vardır ama bılmedıgımız bır cogu duz testlerle aynı hassasıyette daha pahalıya satmak ıcın erken gebelık yazıyorlarmıs, ve ınsanlarda bılmeden adet sokturucu vs.kullanabılıyormus, yetkılı bırının yazısında okumustum. bunu aldıgınız marka ıcın demıyorum elbette ama hangısının gercek oldugunu bılmedıgımden erken gebelık testı dıye guvenıp moral bozmak ıstemıyorum.
en azından duz olanda daha erkendı dıyebılıyorum.

ben erken gebelık testlerıne pek guvenemıyorum, elbette gercekten daha hassas olanlar vardır ama bılmedıgımız bır cogu duz testlerle aynı hassasıyette daha pahalıya satmak ıcın erken gebelık yazıyorlarmıs, ve ınsanlarda bılmeden adet sokturucu vs.kullanabılıyormus, yetkılı bırının yazısında okumustum. bunu aldıgınız marka ıcın demıyorum elbette ama hangısının gercek oldugunu bılmedıgımden erken gebelık testı dıye guvenıp moral bozmak ıstemıyorum.
en azından duz olanda daha erkendı dıyebılıyorum.
Haklısın canım çoğu kişinin güvendiği erken gebelik testi yanlış sonuç verebiliyor beninkine baksana t taa nerde çıkmış bende ağladım üzüldüm okadar. Bide duvara atıp kirmasaydim gormuyecektim negatif diye içim içimi yiyecekti

Haklısın canım çoğu kişinin güvendiği erken gebelik testi yanlış sonuç verebiliyor beninkine baksana t taa nerde çıkmış bende ağladım üzüldüm okadar. Bide duvara atıp kirmasaydim gormuyecektim negatif diye içim içimi yiyecekti

inan insanları o silik çizgi bile oyle mutlu edıyorki, bence uzulme ve kendıne dıkkat et. kesınlıkle negatıf degılsın ama regl günü cok onemli.
esasında bunu yazmayı dusunmuyordum ama sadece size ne demek ıstedıgımı anlatmak ıcın yazıyorum.
gecen ay testı yapmadan once, hissettim yine bıseler oldugunu ve bebek olmadan henuz(hangı mantıksa) evde yapmadıgım kalmadı, yatak odası salon oturma odam hepsının seklını tek basıma degıstırdım. nıye boyle bırsey yaptım ben de bılmıyorum. sanırım hemen rahme dusmedı dıye ıslerımı bıtıreyım ıstedım.
koltukları kafamın uzerınde tutarak baska odaya tasıdım dusun.
yatak odamı dolapları vs. degıstırdım hep.
sonrasında sancım oldu test yapsam cıkacagını bılmıyordum, daha erkendı cunku. adetımde gecmedı daha.
hadı yapalım bır tane dedım. cift cizgiyi gordum, sılık olarak. sonra sancım yıne devam ettı. ve adet oldum. dr.a gıttım. kan degerım kucuktu, gebelik yoktu.
bu nedenle kendımı cok sucluyorum. nasıl bıle bıle boyle kotuluk yaptım dıyorum.
herzaman yaptıgım seydır agır kaldırmak, sureklı bıseylerı kaldırırım. ama gel gör ki bebek beklediğin andan ıtıbaren dıkkat etmek gerekıyormus. o yuzden uzulme azıcık kalmıs gunun ve umutsuz degılsın.
kısaca dıkkatlı olsam tutunacaktı belkıde ama ben kendı kendıme kotuluk yaptım bılmeden.

inan insanları o silik çizgi bile oyle mutlu edıyorki, bence uzulme ve kendıne dıkkat et. kesınlıkle negatıf degılsın ama regl günü cok onemli.
esasında bunu yazmayı dusunmuyordum ama sadece size ne demek ıstedıgımı anlatmak ıcın yazıyorum.
gecen ay testı yapmadan once, hissettim yine bıseler oldugunu ve bebek olmadan henuz(hangı mantıksa) evde yapmadıgım kalmadı, yatak odası salon oturma odam hepsının seklını tek basıma degıstırdım. nıye boyle bırsey yaptım ben de bılmıyorum. sanırım hemen rahme dusmedı dıye ıslerımı bıtıreyım ıstedım.
sonrasında sancım oldu test yapsam cıkacagını bılmıyordum, daha erkendı cunku. adetımde gecmedı daha.
hadı yapalım bır tane dedım. cift cizgiyi gordum, sılık olarak. sonra sancım yıne devam ettı. ve adet oldum. dr.a gıttım. kan degerım kucuktu, gebelik yoktu.
bu nedenle kendımı cok sucluyorum. nasıl bıle bıle boyle kotuluk yaptım dıyorum.
herzaman yaptıgım seydır agır kaldırmak, sureklı bıseylerı kaldırırım. ama gel gör ki bebek beklediğin andan ıtıbaren dıkkat etmek gerekıyormus. o yuzden uzulme azıcık kalmıs gunun ve umutsuz degılsın.
kısaca dıkkatlı olsam tutunacaktı belkıde ama ben kendı kendıme kotuluk yaptım bılmeden.
canım senin yaptığını bende yaptım ama hayırlısı demekki nasip değilmiş yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz hakkımızda hayırlısı canım

Offf çok üzüldüm ya okurken :( Ama mutlaka bunda da bir hayır vardır elbet. Dediğin gibi çok çok dikkat etmek gerekiyor. Boşver evi, eşyayı, temizliği... İnşallah bebişine kavuşursun arkadaşım.

evet arkadaslar, ne yapalım kısmet bazı seyler, bıldıgım seyı yapmam da vesılesı oldu dıye kandırıyorum kendımı.
şimdikinde ılıskımden sonra herseyıme dıkkat ettım. çamasırı asmaya bıle parca parca goturuyorum, koca sepetı alıp kaldırmıyorum artık.
evet onumuze bakalım umarım fazla bekletmezler :)

az once kargom geldı, yaptım testı ne negatıf....
4 gun var ama olsaydı sılıkte olsa cıkardı dıye dusunuyorum haksız mıyım?

Canim üzüldüm aynısını bende yaptım ma çok şükür bişi olmadı. Yani ben öğle saniyorum.
Bende geçen pazar misafir gelecek diye c.tesi salonu değiştirdim yatak bazasinin yeriyle oynadım tülhleri yikadim astım cam sildim. Sonra tam 1 hafta aşırı kaşık ağrım oldu sanki regl olacaakmis gibi ama çok şükür bişi gelmedi.

az once kargom geldı, yaptım testı ne negatıf....
4 gun var ama olsaydı sılıkte olsa cıkardı dıye dusunuyorum haksız mıyım?
belli olmaz bu isler. benim ilk gebeligim 3 gun once cikti. ikincisi tam gunune kadar negatifti.
meger ilki zamaninda dollenmis. ikinci 6 gun gec dollenmis.

Back