Hemen tırnak yemeye başlamışsın, heh işte arkasından öpüyorum da gelmişMune abla yapma,bak ama son mesajdan sonra ban yemek istemiyorum diyip konuşmayı kestim,dikkate al olur mu?Öpüyorum..
Vay vay vay
Geyik- Polemik harmanlanmış, hadi makaraya devam nidaları atılmış
Durum analizi konu dertten çıkmışşşşş yorumculara kocanı yemeyeceğiz, sana davetiye göndereceğim boyutuna atlamış
Bu durumda müdire ne yapar, azzzz sonra
Mune abla seni çok seviyorum biliyosun dimi?Hemen tırnak yemeye başlamışsın, heh işte arkasından öpüyorum da gelmişÖp gülüm öp.
Konuyu geyiğe taşıdım, hadi bakalım burda istediğiniz kadar makara yapabilirsiniz, bir daha ki sefere laf yetiştirmek yerine bildirim yapın, parmaklarınız işlesin
bende davetiye istiyorum lütfen
Aaaaa ama kırıldım şimdi, madem geyik yapmak tatlı, geyiğe taşıdım işte, okuyan sayısı da düşmüşGeyikte geyik pek sarmiyor. Bdv de bir baska oluyor derken tamam sustum.
Yalnız son 5 dakika içinde mune abla polemik yaptığım konuya yazdı,beni alıntıladı ve mesajımı beğendi.Kalp krizi geçirip Türkiye ve Siyaset gündemi'ne haber konusu olabilirim,bu heyecan,stres bana fazla..Aaaaa ama kırıldım şimdi, madem geyik yapmak tatlı, geyiğe taşıdım işte, okuyan sayısı da düşmüş
Ahhhh ahhh birşey biryerde yasak olunca o yasağa uymamak tatlı geliyor değil mi
Müdire kaçar, işim gücüm var, evimle bile ilgilenemedim yahu, çoluk çocuk perişan
Ara sıra korku iyidir, vücut adrenalin salgılar bu da dinç kalmanıza sebep olurKorkuttunuz bizi herkes kaçtı
Yalnız son 5 dakika içinde mune abla polemik yaptığım konuya yazdı,beni alıntıladı ve mesajımı beğendi.Kalp krizi geçirip Türkiye ve Siyaset gündemi'ne haber konusu olabilirim,bu heyecan,stres bana fazla..
Hemen tırnak yemeye başlamışsın, heh işte arkasından öpüyorum da gelmişÖp gülüm öp.
Konuyu geyiğe taşıdım, hadi bakalım burda istediğiniz kadar makara yapabilirsiniz, bir daha ki sefere laf yetiştirmek yerine bildirim yapın, parmaklarınız işlesin
bende davetiye istiyorum lütfen
Mune abla sen beni alıntılayınca yüreğim yerinden çıkardı,şimdi sıradanlaştı,bu da mı olacaktı?Ara sıra korku iyidir, vücut adrenalin salgılar bu da dinç kalmanıza sebep olur
Hem fena mı oldu, müdür konulu topiği müdire bastı
Sakinleşince haber ver, 2. dalga operasyonu düzenleyeyim, bu sefer bayılma garantili
Topiktekiler şahit, davetiyem gelmezse forum meydanında bağırırım düğüne beni çağırmadılar diyeMüdire daveyite isterde yollamam mı hiç
Hahaha belki de uyku bilem tutmuyor adami kulak cinlamalarindan yanmalarindanTopiktekiler şahit, davetiyem gelmezse forum meydanında bağırırım düğüne beni çağırmadılar diye
Herkes kınama mesajı yollar ona göre
Ah müdür ah çocuk bir bilse Kadınlar Kulübünde konu olduğunu
Topiktekiler şahit, davetiyem gelmezse forum meydanında bağırırım düğüne beni çağırmadılar diye
Herkes kınama mesajı yollar ona göre
Ah müdür ah çocuk bir bilse Kadınlar Kulübünde konu olduğunu
Ben seni siyasette, olmadı BDV'de yakalarım nasılsaMune abla sen beni alıntılayınca yüreğim yerinden çıkardı,şimdi sıradanlaştı,bu da mı olacaktı?Ama bak konuyu kitlersen bayılabilirim...
Sırf sen beni alıntıla diye yapıyorum mune abla..O polemikler hep senin için.Ben seni siyasette, olmadı BDV'de yakalarım nasılsa
Hadi bu sefer gidiyorum, iyi sohbetler hepinize
Ershd,
size müdürle mutluluklar dilerim, bir yastıkta kocayın inşaallahAma tabii bunun için müdüre açılmanız lazım
Ben seni siyasette, olmadı BDV'de yakalarım nasılsa
Hadi bu sefer gidiyorum, iyi sohbetler hepinize
Ershd,
size müdürle mutluluklar dilerim, bir yastıkta kocayın inşaallahAma tabii bunun için müdüre açılmanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?