Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Mune abla yapma,bak ama son mesajdan sonra ban yemek istemiyorum diyip konuşmayı kestim,dikkate al olur mu?Öpüyorum..
Hemen tırnak yemeye başlamışsın, heh işte arkasından öpüyorum da gelmiş Öp gülüm öp.
Konuyu geyiğe taşıdım, hadi bakalım burda istediğiniz kadar makara yapabilirsiniz, bir daha ki sefere laf yetiştirmek yerine bildirim yapın, parmaklarınız işlesin
bende davetiye istiyorum lütfen

Geyikte geyik pek sarmiyor. Bdv de bir baska oluyor derken tamam sustum.

Mune abla seni çok seviyorum biliyosun dimi?Tam bildirimleyecekken mesajı gördüm yoksa acımam bildirimlerim.

Geyikte geyik pek sarmiyor. Bdv de bir baska oluyor derken tamam sustum.
Aaaaa ama kırıldım şimdi, madem geyik yapmak tatlı, geyiğe taşıdım işte, okuyan sayısı da düşmüş
Ahhhh ahhh birşey biryerde yasak olunca o yasağa uymamak tatlı geliyor değil mi
Müdire kaçar, işim gücüm var, evimle bile ilgilenemedim yahu, çoluk çocuk perişan

Yalnız son 5 dakika içinde mune abla polemik yaptığım konuya yazdı,beni alıntıladı ve mesajımı beğendi.Kalp krizi geçirip Türkiye ve Siyaset gündemi'ne haber konusu olabilirim,bu heyecan,stres bana fazla..

Korkuttunuz bizi herkes kaçtı
Ara sıra korku iyidir, vücut adrenalin salgılar bu da dinç kalmanıza sebep olur
Hem fena mı oldu, müdür konulu topiği müdire bastı

Yalnız son 5 dakika içinde mune abla polemik yaptığım konuya yazdı,beni alıntıladı ve mesajımı beğendi.Kalp krizi geçirip Türkiye ve Siyaset gündemi'ne haber konusu olabilirim,bu heyecan,stres bana fazla..

Sakinleşince haber ver, 2. dalga operasyonu düzenleyeyim, bu sefer bayılma garantili

Müdire daveyite isterde yollamam mı hiç

Mune abla sen beni alıntılayınca yüreğim yerinden çıkardı,şimdi sıradanlaştı,bu da mı olacaktı? Ama bak konuyu kitlersen bayılabilirim...

Yasimdan kucuk gosteriyordum zaten iyice genclestim bu adrenalinle ergen cagima gwri dondum

Müdire daveyite isterde yollamam mı hiç
Topiktekiler şahit, davetiyem gelmezse forum meydanında bağırırım düğüne beni çağırmadılar diye
Herkes kınama mesajı yollar ona göre

Ah müdür ah çocuk bir bilse Kadınlar Kulübünde konu olduğunu

Hahaha belki de uyku bilem tutmuyor adami kulak cinlamalarindan yanmalarindan

Yakinda bende boyle bi konu acmayi plânlıyorum tabi aday cikarsa

Mune abla,öm de atarsan yarın sabah namazına mukabele tahtalıköy yolcusuyum artık ben..
Not:Mune ablanın alıntılarını ve beğenilerini print screen yapıp saklıyorum..

Ah müdür kaç tane kadını gunlerdir meraktan kıvrandırıyor, kavgalar ettim uğruna bir bilse
Tamam ilk size yolluyorum o zaman davetiyeyi, ama bu konuda bir tavsiyenizi almadan hayyatta bırakmam siziiii

Mune abla sen beni alıntılayınca yüreğim yerinden çıkardı,şimdi sıradanlaştı,bu da mı olacaktı? Ama bak konuyu kitlersen bayılabilirim...
Ben seni siyasette, olmadı BDV'de yakalarım nasılsa
Hadi bu sefer gidiyorum, iyi sohbetler hepinize

Ershd,
size müdürle mutluluklar dilerim, bir yastıkta kocayın inşaallahAma tabii bunun için müdüre açılmanız lazım

Sırf sen beni alıntıla diye yapıyorum mune abla..O polemikler hep senin için.

Tamamdıır müdiremizde artık açıl dediyse bana market yolu gözüktü belli
Hadi inşallaah, sağolun güzel dilekleriniz için

Arkadaşlar mune abla bana öm de attığına göre,zirvede bırakıp üyeliği mi kapattırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…