Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Market arabasini dibine kadar goturup "lutfen icine oturur musunuz sizden de almak istiyorum" gibi sacma bir espri de neyse yapmayin.

Harikaa bayyıldım vallahi, azıcık cesaret olsa bunu yapardım

konunu baştan sona okudum yazmadan edemeyeceğim sen yine şanslısın en azından markete sık sık gidebiliosun ya ben ne yapayım kedimin veterinerini beğendim üstelik aşılarımız da bitti bir daha ne zaman görürüm kim bilir pöfffff

Oo senin iş hakkaten daha sıkıntılıymış, bir ara kedim kustu desen, bir bahane bulsan gitsen, ama senin konusman lazım galiba, surekli gidemiceksin cunku.

yavrum gitsem de annemle gidiom zaten hiç yalnız gitmedim annem de kediye düşkün benim iş hepten yaş. Gerçi tek gitsem de bişey becereceğim yok da neyse :)) senin konuyu takip edeceğiz artık bol şans şimdiden

bize de verseniz de biz de görsek şu iç titreden müdürü :) hergün girip bakıyorum konuya yaa var mı gelişme diye

Eline bir yumusatici al atıyorum bingo soft olsun.yanına git ya pardon bunun lavanta kokulusunsan arıyorum ama bulamadım de. O da seni reyona götürür. Raftaki kabak gibi gorunen lavanta kokulu yumusaticiyi sana verir.aa gormemisim market de size bakmaktan gözümün önünü göremez oldum
dersin.gülersin. Uzatmadan kasaya gidersin. 3 gün markete uğrama.seni
beklesinmerak etsin. 3. Gunün sonunda
git. Kendisi bu sefer seninle konusacaktir. Konusmazsa alisveris icin
başka market bulursun.

Valla süpper, iste bunu yaparım. Size bakmaktan gozumun onunu gormuyorum diyemem ama bu aralar gozumun onunu goremiyorum veya pek dalgınım falan diyebilirim.

Merhaba ,
Konunuz çok hoşuma gitti pembe dizi tadında bana unuttuğum duyguları hatırlattı gelişmeleri merak ediyorum izlemeye aldım konuyu
Hadi hayırlısı

Bu da iyi fikir tatlım bunlardan birini uygula artık ya... Merakla bekliyoruz :)

Kızlar telefondan buraya nasıl resim atacağım bilgisi olan varmı

evet super bı fıkır :)

öyle dıosun ama evli çıkarsa bakıştığına pişman olmayacakmısın anlattıgın kadar ıyıyse kapmışlardır çoktan

öyle dıosun ama evli çıkarsa bakıştığına pişman olmayacakmısın anlattıgın kadar ıyıyse kapmışlardır çoktan

Oyle aman aman harika bir tip değil, bence yakışıklı denebilicek bir tip.
Ayrıca evli cıksa belki azıcık pişman olurum, daha sonra o yokmuş gibi davranırım. Sonuçta bakışırken bilmiyodum,bilmedigim birşeyden dolayı ne suçlu olurum, ne pişman, en fazla karısına uzulurum, kocasının gozu dısarda oldugu icin.
Ama bekarmış, 1 saat kadar önce öğrendim neyseki.

iyi bakışmalar o zaman ama şimdide şu sorun var
size neden bakıyor ciddi düşündüğü içinmi yoksa çapkınlıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…