• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Kocalarınızı alın kaçın kızlar kötü kadın müzeyyen geliyor :KK53:

Zaten eşim de esmer az kıllı tipik Türk erkeği şimdi sokağa salmamayı düşünüyorum mazallah gözüyle soyarlar falan :110:

Aynen oyle, evliligin en belirgin sembolu alyanstır benim bildigim, e adamın parmaklarında hiç yuzuk yok, cebinde olup olmadıgını tabiki bilemem, her ihtimali dusunuyorum, evliyse bakmam bitti gitti, tanımadıgım adama evlimisin diye nasıl sorayım ki :KK12:

benim konuda neler dediler ahahha bu ne ki : D
ismini bilmediğin adama aşık olunmazmış efenime söylim kadın asla belli etmemeliymiş bizim gibiler yüzünden erkeklerin sadık kalması zorlaşmış falan filan : D
sorduğum tek şeyde hoşlandığım doktoru nasıl bulabilirim : D

ay dusunsenıze adam evlıymıs bıde karısı bu sıteye uyeymıs te bu konuyu okuyormus :KK53::KK53:

Zaten eşim de esmer az kıllı tipik Türk erkeği şimdi sokağa salmamayı düşünüyorum mazallah gözüyle soyarlar falan :110:

Ayy amman dikkatli oll benim gibi sapıklar oralardada vardır mazallah seninkini baştan cıkarmasınlar sonra :KK53:

hahah delisiniz yaaa :) :) :) kiz sen onu bunu bosverde bugun gordun mu market mudurunuuu? gormediysen bi kosu profiterol kap gel benim icin :KK19::KK19:

ismini bilmediğin adama aşık olunmazmış efenime söylim kadın asla belli etmemeliymiş bizim gibiler yüzünden erkeklerin sadık kalması zorlaşmış falan filan : D

Aa o sizin konumuydu, bende takip ediyodum, hakkat kız noldu doktor :KK48:
Hayır da adam sadıksa ben naparsam yapayım bana goz ucuyla bile bakmaz, tabi fena kadınlar çok ama evli olup olmadıgını bilmiyorum 2-3 kez goz ucuyla bakıyorum baska birsey yok zaten, sanki yuvayı dağıttım bebeler aç susuz kaldı :KK48:

Aa o sizin konumuydu, bende takip ediyodum, hakkat kız noldu doktor :KK48:
Hayır da adam sadıksa ben naparsam yapayım bana goz ucuyla bile bakmaz, tabi fena kadınlar çok ama evli olup olmadıgını bilmiyorum 2-3 kez goz ucuyla bakıyorum baska birsey yok zaten, sanki yuvayı dağıttım bebeler aç susuz kaldı :KK48:
çok net bişey yok henüz çokta sallamıyorum artık hem. yani milletin sandığı gibi takılmadım peşine : )
senin için hayırlısı olsun diyelim En Büyük TÜRKİYE

ay dusunsenıze adam evlıymıs bıde karısı bu sıteye uyeymıs te bu konuyu okuyormus :KK53::KK53:

ay cok tatlı ya sonunu merak ediyorum :KK48:

hahah delisiniz yaaa :) :) :) kiz sen onu bunu bosverde bugun gordun mu market mudurunuuu? gormediysen bi kosu profiterol kap gel benim icin :KK19::KK19:

Kızlar kızlar, ben markete gittim, eve girdim ellerimi yıkamadan size yazıyorum hemencik, ben girdiğimde danışma kısmında pc başında oturuyordu, danışma kısmı kapının hemen sol tarafında zaten, artık parfüm kokusundan mı anladı bilemedim, hemen gördü. Ben arka reyonlara geçtim, alıcaklarım o taraftaydı, aynı dunku gibi geldi pesimden, yine 3-5 parca duzeltiyomus gibi yaptı, ben alıcaklarımı aldım kasaya geçtim, o da danışmaya oturdu tekrar, yine bakıstık biraz, ikimizden de ne bir ses ne bir gülümseme :KK48::KK48:
Kasada işimi uzattım biraz poşetlerken falan, ama yine birşey olmadı, malesef :KK12: gulumsicem diyorum, ordayken kitleniyorum :KK43:

kız market sahibi arkaasına sorsana birisi varmıymıs hayatında evli miymiş bekarmıymıs yok derse yürü gitsin :KK48:

bencede öğrensene kızz kimdir necidir fırsatın varken

Kızlar kızlar, ben markete gittim, eve girdim ellerimi yıkamadan size yazıyorum hemencik, ben girdiğimde danışma kısmında pc başında oturuyordu, danışma kısmı kapının hemen sol tarafında zaten, artık parfüm kokusundan mı anladı bilemedim, hemen gördü. Ben arka reyonlara geçtim, alıcaklarım o taraftaydı, aynı dunku gibi geldi pesimden, yine 3-5 parca duzeltiyomus gibi yaptı, ben alıcaklarımı aldım kasaya geçtim, o da danışmaya oturdu tekrar, yine bakıstık biraz, ikimizden de ne bir ses ne bir gülümseme :KK48::KK48:
Kasada işimi uzattım biraz poşetlerken falan, ama yine birşey olmadı, malesef :KK12: gulumsicem diyorum, ordayken kitleniyorum :KK43:
hadı ya bende buyuk harflerle kırmızı kırmızı yazınca bı gelısme oldu sandım :) ama onun da ılgısı oldugu bellı artık yerınden kalkması senın oldugun tarafa gelmesı gerı donmesı vs. tesaduf olamaz artık.. ama asıl mesele neden adım atmıyor senden taraf ısık mı goremıyor ya da engelleyen bı durum mu var onu orası muamma :110:

Back