Adet yerine kahverengi akinti

ben de bugün oldum en azından ilaç kullanmadan kendiliğinden oldu bu da benim için için iyi bir gelişme... pko yüzünden adet olamıyordum

teşekkür edrim canım.. çok soru soruyorum ama bide karnından sesler geliyormu gurul gurul benimm.. gaz sancısı oluyor bidee.. bide kasıklarımda hep iğne batmaları oluyorr

canım benim adına çok sevindim benimde senin gibi oluşan bir durumum var 22 şubatta 2011 adet olacaktım ama olmadım ama göğüslerim çok şişti ve ağrı gögüs uçlarım çok belirginleşti ve acıma var ayın 24 - 25 inde kahverengi leke geldi su an o da yok pedimi kirletiyor ve gerisi gelmiyor bana yardımcı olurmusun benim sanki sol kasığımda bir dolgunluk var gerçektende çok gazım var acaba hamilemiyim mi bana cevap verirsen çok sevinirim senin belirtilerinde benim gibimiydi sonra ne oldu lütfen yardımcı ol bana :)

canım benim adına çok sevindim benimde senin gibi oluşan bir durumum var 22 şubatta 2011 adet olacaktım ama olmadım ama göğüslerim çok şişti ve ağrı gögüs uçlarım çok belirginleşti ve acıma var ayın 24 - 25 inde kahverengi leke geldi su an o da yok pedimi kirletiyor ve gerisi gelmiyor bana yardımcı olurmusun benim sanki sol kasığımda bir dolgunluk var gerçektende çok gazım var acaba hamilemiyim mi bana cevap verirsen çok sevinirim senin belirtilerinde benim gibimiydi sonra ne oldu lütfen yardımcı ol bana :)

Merhaba arkadaşlar. ben bu sitede yeniyim. ben regl günümden 3 gün önce kan testi yaptırdım 57 çıktı bugün regl günüm ve dün gece kahverengi akıntım gelmiş. sabahta hafif bir damla daha geldi. şimdi idrar tahlili yatım pozitif çıktı. Ya regl olursam diye panik içinde bekliyorum. düşük yapıcam diye çok korkuyorum.:18: :18:

bence bugün gene bir kan testi yaptır kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin değer artmışsa korkmazsın yerleşiyo demektir ama değer azsa kimyasal gebeliktir düşük yapıyorsundur canım

bu aralar adet zamanım geçenlerde kahverengi akıntı geldi adetim geliyor sandım ama akıntı devam etti çok afedersiniz ama silincede peçeteye kan geldi 2 üç gün devam etti böyle ama ne çok aşırı akıntım nede kanama oldu 2 gün öncede akıntım kesildi şimdi hiç bişey yok neden olabilir sizce bu

20 ocakta adet oldum ıkı gundur leke seklınde koyu kahverengı lekelenme oluyor ıc camasırımda budun de hala hafıf sıyaha yakın akıntı geldı ama kıvamı kan kadar yogun degıl daha acık anlamadım bugunde adacayı falan ıcıtım rahat oluym dıye az once dustu jetonum ya hamıleysem dıye

slm arkadaşlar, ben de yeni üye oldum... benim d son adet tarihim 25 ocak.. normalde otuz günde bir adet oluyorum bu ay 23 şubatta hafifi bir kahverengi leke oldu.. daha 26 şubata kadar gün içerisinde hafif lekelenme oldum bu kesinlikle adet kanaması değil az ve kahverengi oldu...27 şubat yani bugun tamamen kesildi hatta beyaza döndü ama göğüslerim şiş sanki arı sokmuş gibi.. bide belim çok ağrıyor,arada kasıklarım ağrıyor.. gebelikten şüphelenip bir kaç tane idrar testi yaptım ama nagatif.. neden böyle oldu ki... fikri olan var mı..

merhaba ; adetimin ilk günü kasıklarımda geceden bir sancı vardı ama genelde böyle sancılanınca adetim ardından gelirdi ama sadece bugün lekelenme oldu devamı gelmedi yarını bekliyorum .bir de iki gün önce test yaptım ikinci çizgi varla yok gibiydi eşim çizgi yok o sadece ikinci çizginin yerinin belirtisi diyor.ama anlayamadım ..

canım 2. çizginin yerının belırtısı dıye bırsey yoktur bence hamılesınn tebrikler

inşallah çok istiyorum ilk bebeğimi 2 aylıkken düşürdüm çok üzülmüştüm

slm kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

eşimin iş dolayısyla yurtdışındyz iki aydır ben türkiyedeydim adetime 10 gün kala yanına gittm ve adet günü kahverengi lekelenme oldu baya.hala bekliyorum gelmesini gelen giden yok bir hafta gecti.sizce ne olabilir zannetmiyorum hemen olsa bile belli olmaz yada stresden hava değişiminden bilmiyorum burdada doktora gidemiyorum teredüt içerisindeyim ne yapmalıyım sizce ???

inşallah çok istiyorum ilk bebeğimi 2 aylıkken düşürdüm çok üzülmüştüm

canım bellı oldumu hamıle mısın?ya benım hemen her adetden evvel sarılı kahverengılı leke olduğundan hemen her adette ınsanın aklına geliyor.hayırlısı ınş ALLAH...

kızlar mrb, bende aranızda yeniyim. bana da yardımcı olun lütfen! diğer regl bitişimden bugüne 33 oldu. 21-22. günlerde 2-3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu. bu lekeler adet görme yerine geçiyor mu? göğüslerimde hafif bi şişlik var hepsi bu. ağrım, bulantım, baş dönmem hiçbir şey yok. sizce hamile olma olasılığım nedir? bugün test yapıcam zaten ama size de sormak istedim... eğer hamile değilsem, bu kahverengi lekelerin sebepleri nedir? sizlerde de oldu mu?

merhaba kızlar, burda yazılanları okuyunca şaşırdım açıkçası
çünkü ben 2 kez bu kahverengi akıntı olayını yaşadım, ikisi de adetimden 1 gün önce oldu ve ertesi gün normal adetim başlamıştı
ben de bunu psikolojik olarak çocuk olayını çok taktığım için adetlerim düzensizleşti diye düşünmüştüm ama bazen hamilelik belirtisi olabiliyomuş, hatta şu an acaba farkında bile olmadan düşük mü yapmışım ben diye düşünüyorum

Bildiğim kadarıyla adet başlangıç ve bitiş günlerinde kahverengi akıntının gelmesi normal bir durum. Adet gününden bir hafta önce kahverengi lekelenmeniz olduysa (implantasyon)ve adet gününüzdede tekrar lekelendiyseniz hamilelik belirtisidir. Bunların dışında kahverengi akıntınızın olması bazı hastalıkların belirtisi olabilir dikkat etmelisiniz.

Ayrıca hamile ikende sürekli artan daha koyu kahverengi akıntı görmeniz düşük tehlikesidir.

evet canım bende adet günümde 2 gün boyunca kahverengi leke olmuştu ve iki damla kan gelmşti daha sonra bitti olmadım 2.adet tarihiye kadar bekledm bu hafta ögrendm hamileyim çok şükür rabbim herkese nasip etsin hayırlı bir zamanda versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…