- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
ben de bugün oldum en azından ilaç kullanmadan kendiliğinden oldu bu da benim için için iyi bir gelişme... pko yüzünden adet olamıyordum
teşekkür edrim canım.. çok soru soruyorum ama bide karnından sesler geliyormu gurul gurul benimm.. gaz sancısı oluyor bidee.. bide kasıklarımda hep iğne batmaları oluyorr
Merhaba arkadaşlar. ben bu sitede yeniyim. ben regl günümden 3 gün önce kan testi yaptırdım 57 çıktı bugün regl günüm ve dün gece kahverengi akıntım gelmiş. sabahta hafif bir damla daha geldi. şimdi idrar tahlili yatım pozitif çıktı. Ya regl olursam diye panik içinde bekliyorum. düşük yapıcam diye çok korkuyorum.:18: :18:
cnm bndede ona bnzer bı şeyler oldu kanda test yaptır kesin çıkarr
inşallah çok istiyorum ilk bebeğimi 2 aylıkken düşürdüm çok üzülmüştüm
inşallah çok istiyorum ilk bebeğimi 2 aylıkken düşürdüm çok üzülmüştüm
Bildiğim kadarıyla adet başlangıç ve bitiş günlerinde kahverengi akıntının gelmesi normal bir durum. Adet gününden bir hafta önce kahverengi lekelenmeniz olduysa (implantasyon)ve adet gününüzdede tekrar lekelendiyseniz hamilelik belirtisidir. Bunların dışında kahverengi akıntınızın olması bazı hastalıkların belirtisi olabilir dikkat etmelisiniz.
Ayrıca hamile ikende sürekli artan daha koyu kahverengi akıntı görmeniz düşük tehlikesidir.