Adet yerine kahverengi akinti

aynen benımde oyle oluyor. meraktayımm:)daha olmadımmm:)

senın nasıl belirtilerin olmuştu

beliritler dedigim adet agrilari (hafif olur zaten bende) ve kahverengi akinti... (birde mide bulantisi)...

bukadar baska birsey yoktu... birde cooook halsizdimmmm.. ama bu her insanda olan birsey anormal degil yani.. belirti olarakta anlamiyorum hic... :))

düşük yaptım uzerınden 6 ay gectı. gecen ay başladık denemeye adet gördum bu 2 cı adet ayım:)genelde 2. ayda gebe kalınıyorda bakalımmmm

insallah... belirsizlik cok kötü.. ama hayirlisi diyelim yine. benimde bir arkadasim düsük yapti - 3 ay bekledi hemen oldu.. simdi kizi 1,5 yasinda :))

bende de şimdi olmuş kahverengiler geneli değil de meme ucum da çok acıyo sizdede varmı?:18:

Sevgili esperar bende kutlarım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Darısı başımıza, dualarını bekliyoruz.

Sevgili esperar bende kutlarım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Darısı başımıza, dualarını bekliyoruz.

cok tesekkür ederim canim... isteyen herkese insallah verir Allahim :)
Sen deniyorsun herhalde? Nasil gidiyor? :)

merhaba esperar benimde beklenen adetimden tam bir hafta önce kahverengi lekeler olmuştu bu pazar günü regl olmam lazımdı bugun tam 3. gün geçti hala olmadım ama pazartesi günü test yaptım negatif. ve bugunde kahverengiler geldi göğüslerim kaşınıyor karnım regl olacak gibi ağrıyor ama sonra geçiyor..

bide sende afedersin sümüksü akıntı varmıydı ıkı gun önce bende öyle oldu..karnın ve göğüslerin kaşınıyormu.. bugunde olmazsam yarın sabah yıne test yapcam bende 32 yaşındayım olsun artıkk.. korkmaya başladım

merhaba canim :) testi adetin bir gün geciktikten sonra yaptin negatif cikti.. erken yaptin belki diyecegim ama degil herhalde. En iyisi sen yarini bekle ve bir test daha yap.

Benimde karnim adet olacakmis gibi agriyor 1 haftadan beri. Bir gelip bir gidiyor.. ve kahverengi akintidan sonra seffaf yumurta beyazi akintilar oldu. simdi krem gibi ama...

hayirlisi sana canim :)

teşekkür edrim canım.. çok soru soruyorum ama bide karnından sesler geliyormu gurul gurul benimm.. gaz sancısı oluyor bidee.. bide kasıklarımda hep iğne batmaları oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…