- 14 Ocak 2011
- 520
- 2
cok tesekkür ederim :)) bi degisiklik varmi ? adet olmadin umarim... olmazsin insallah :))
benim de adet olacakmisim gibi kasiklarimda bir cekme var yine... herhalde normal birsey.. :) bi gidip geliyorlar.. yeni basladilar yine zaten.. bütün gün birsey yoktu...
senın nasıl belirtilerin olmuştu
aynen benımde oyle oluyor. meraktayımm:)daha olmadımmm:)
hic gecikme yaparmi sende?? kacinci denemen? :)
düşük yaptım uzerınden 6 ay gectı. gecen ay başladık denemeye adet gördum bu 2 cı adet ayım:)genelde 2. ayda gebe kalınıyorda bakalımmmm
insallah... belirsizlik cok kötü.. ama hayirlisi diyelim yine. benimde bir arkadasim düsük yapti - 3 ay bekledi hemen oldu.. simdi kizi 1,5 yasinda :))
alllah bagıslasın senın ılkk bebegın mı canım
Hayırlı olsun darısı bizlere:97:
ne guzelllll:)bnde 22evet ilk... :) yasim 33
insallah... isteyipte beklemek zor ama deger :)
ne guzelllll:)bnde 22
bende de şimdi olmuş kahverengiler geneli değil de meme ucum da çok acıyo sizdede varmı?:18:
Sevgili esperar bende kutlarım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Darısı başımıza, dualarını bekliyoruz.
merhaba esperar benimde beklenen adetimden tam bir hafta önce kahverengi lekeler olmuştu bu pazar günü regl olmam lazımdı bugun tam 3. gün geçti hala olmadım ama pazartesi günü test yaptım negatif. ve bugunde kahverengiler geldi göğüslerim kaşınıyor karnım regl olacak gibi ağrıyor ama sonra geçiyor..
bide sende afedersin sümüksü akıntı varmıydı ıkı gun önce bende öyle oldu..karnın ve göğüslerin kaşınıyormu.. bugunde olmazsam yarın sabah yıne test yapcam bende 32 yaşındayım olsun artıkk.. korkmaya başladım
adetin ne zaman gelecekti ?
gögüslerde birsey yok benim.. ama herkesin bünyesi ayri....
merhaba canim :) testi adetin bir gün geciktikten sonra yaptin negatif cikti.. erken yaptin belki diyecegim ama degil herhalde. En iyisi sen yarini bekle ve bir test daha yap.
Benimde karnim adet olacakmis gibi agriyor 1 haftadan beri. Bir gelip bir gidiyor.. ve kahverengi akintidan sonra seffaf yumurta beyazi akintilar oldu. simdi krem gibi ama...
hayirlisi sana canim :)