- 27 Ocak 2011
- 222
- 46
test yaptınmı sonuc nedır
sende yenilik varmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptınmı sonuc nedır
sende yenilik varmi ?
canım yapmadım sadece 3 gün gecikti bir de senophene kullandım bu ilacı daha önce de kullanmıştım gecikme yapıyor bendetest yaptınmı sonuc nedır
canım yapmadım sadece 3 gün gecikti bir de senophene kullandım bu ilacı daha önce de kullanmıştım gecikme yapıyor bende
umarım yarın güzel haberler alırsınhımm bende bugun kan verdım yarın sonuc alacam bakalım ne cıkacak benım 7 gun gectı adetım halen olmadım 4 gun gectıgınde ıdrrar testı yaptım negatıf cıktı bakalım kan testı ne cıkacak pek umutlu degılım ama bakalım
evet.. testi yaptim... veeee pozitif !
sultan inşallah en kısa hayırlısıyla anne olursun.. ya rın da ben test yapacağım umarım testen iyi puan alırım kayınvalidem fala baktırmış ailenizde hamile var demişler
arkadaşlar daha önce durumumu anlattım biri yardımcı olsa bana adetim dün bitti hep kahverengi şekilde sürdü... genelde 10 gün sürer adetim yine 10 oldu ama sadece lekelenme şeklinde. ben bugün akşama doğru test yaptım hemen çıkmadı ama 2 saat sonrasında belirgin bir 2. çizgi var. kafam çok karışık. acaba üstünemi gördüm?? benim annemde bana hamileyken adet gününde aynı bu şekilde görmüş. acaba olabilirmi hamilelik????
Bana hamile olman biraz düşük ihtimal geliyor çünkü reglini 10 gün geçmiş bu sürede olsaydı hormon artmış olurdu ve çizgi hemen çıkardı. Ama yine de böyle şeyler belli olmuyor, kişiden kişiye değişiyor. Bu nedenle belirtilerin varsa başka bir marka test ile 2 gün sonra yeniden bakmanı yada kan testi yaptırmanı öneririm. İnşallah hamilesindir.
benim kahverengi lekelenme 3 gün devam etti, kanda da pozitifti, yerleşme kanamasıdır dediler, hiç dikkat etmedim kendime, ve 4. gün adet kanamasından da fazla kanamam başladı, düşük oldu.... dinlenin dikkat edin, gerçi bu dönemde olan kayıplarda embriyoda problem oluyor genelde ama yine de belki normaldi belki benim yüzümden oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum çok zormuş Allah kimsenin başına vermesin...
canım negatif çıktı ama hala kırmızı kart görmedim salı günü dr.ye gitmeyi düşünüyorum izin alabilirseminşallah canım haber ver yarın beklıyorum
canım negatif çıktı ama hala kırmızı kart görmedim salı günü dr.ye gitmeyi düşünüyorum izin alabilirsem