Adet yerine kahverengi akinti

canım yapmadım sadece 3 gün gecikti bir de senophene kullandım bu ilacı daha önce de kullanmıştım gecikme yapıyor bende

hımm bende bugun kan verdım yarın sonuc alacam bakalım ne cıkacak benım 7 gun gectı adetım halen olmadım 4 gun gectıgınde ıdrrar testı yaptım negatıf cıktı bakalım kan testı ne cıkacak pek umutlu degılım ama bakalım

hımm bende bugun kan verdım yarın sonuc alacam bakalım ne cıkacak benım 7 gun gectı adetım halen olmadım 4 gun gectıgınde ıdrrar testı yaptım negatıf cıktı bakalım kan testı ne cıkacak pek umutlu degılım ama bakalım
umarım yarın güzel haberler alırsın:KK34:

Selam kızlar..
benimde bu ay durumum biraz garip.. tam adet olmam gereken günde adet oldum.. adetlerim 10 gün sürer bugün 10. günüm. ilk günden beri sadece kahverengi lekelenmeler gördüm bazen çok koyu siyaha yakındı.. bugünde bitti.. hiç kırmızı görmeden adetimi bitirdim kafam karışık. adetimin 1. günü test yapmıştım ama negatifti.. anlamadım ben bu işi... hiç kırmızı görmeden olurmu böyle? bir fikri olan varmı? üstüne görmüş olabilirmiyim yoksa öylesine mi saçmaladı benim adetim :97:

kan tahlılı sonucum negatıf cıktı arkadaslar artık mart ayına bakacagız

sultan inşallah en kısa hayırlısıyla anne olursun.. ya rın da ben test yapacağım umarım testen iyi puan alırım:KK51: kayınvalidem fala baktırmış ailenizde hamile var demişler:KK52:

tabi canım haber veririm...dilerim isteyen tüm bayanlar anneliği tatsın

arkadaşlar daha önce durumumu anlattım biri yardımcı olsa bana:KK43: adetim dün bitti hep kahverengi şekilde sürdü... genelde 10 gün sürer adetim yine 10 oldu ama sadece lekelenme şeklinde. ben bugün akşama doğru test yaptım hemen çıkmadı ama 2 saat sonrasında belirgin bir 2. çizgi var. kafam çok karışık. acaba üstünemi gördüm?? benim annemde bana hamileyken adet gününde aynı bu şekilde görmüş. acaba olabilirmi hamilelik????

arkadaşlar daha önce durumumu anlattım biri yardımcı olsa bana:KK43: adetim dün bitti hep kahverengi şekilde sürdü... genelde 10 gün sürer adetim yine 10 oldu ama sadece lekelenme şeklinde. ben bugün akşama doğru test yaptım hemen çıkmadı ama 2 saat sonrasında belirgin bir 2. çizgi var. kafam çok karışık. acaba üstünemi gördüm?? benim annemde bana hamileyken adet gününde aynı bu şekilde görmüş. acaba olabilirmi hamilelik????

Bana hamile olman biraz düşük ihtimal geliyor çünkü reglini 10 gün geçmiş bu sürede olsaydı hormon artmış olurdu ve çizgi hemen çıkardı. Ama yine de böyle şeyler belli olmuyor, kişiden kişiye değişiyor. Bu nedenle belirtilerin varsa başka bir marka test ile 2 gün sonra yeniden bakmanı yada kan testi yaptırmanı öneririm. İnşallah hamilesindir.

Bana hamile olman biraz düşük ihtimal geliyor çünkü reglini 10 gün geçmiş bu sürede olsaydı hormon artmış olurdu ve çizgi hemen çıkardı. Ama yine de böyle şeyler belli olmuyor, kişiden kişiye değişiyor. Bu nedenle belirtilerin varsa başka bir marka test ile 2 gün sonra yeniden bakmanı yada kan testi yaptırmanı öneririm. İnşallah hamilesindir.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim.. evet haklısın düşük bir ihtimal ama acaba geç döllenme falanmıdır die kafamı yoruyorum. geç yumurtlarım ben adete yakın.. bide herhangi bir belirtim yok.. ne bulantı, ne bel yada baş ağrısı.. sadece içimde bir his var okadar. inşallah hamileyimdir.. ama kendimide kandırmak istemiyorum:KK43: net bir şekilde 2. çizgiyi hemen o anda görmeden inanmicam zaten..

benim kahverengi lekelenme 3 gün devam etti, kanda da pozitifti, yerleşme kanamasıdır dediler, hiç dikkat etmedim kendime, ve 4. gün adet kanamasından da fazla kanamam başladı, düşük oldu.... dinlenin dikkat edin, gerçi bu dönemde olan kayıplarda embriyoda problem oluyor genelde ama yine de belki normaldi belki benim yüzümden oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum çok zormuş Allah kimsenin başına vermesin...

benim kahverengi lekelenme 3 gün devam etti, kanda da pozitifti, yerleşme kanamasıdır dediler, hiç dikkat etmedim kendime, ve 4. gün adet kanamasından da fazla kanamam başladı, düşük oldu.... dinlenin dikkat edin, gerçi bu dönemde olan kayıplarda embriyoda problem oluyor genelde ama yine de belki normaldi belki benim yüzümden oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum çok zormuş Allah kimsenin başına vermesin...

canım yaaa geçmiş olsun.İnşallah uygun zamanda yeniden hamile kalır,sağlıkla kucağına alırsın..

canım negatif çıktı ama hala kırmızı kart görmedim salı günü dr.ye gitmeyi düşünüyorum izin alabilirsem

bende kırmızı kart gormedım ama subatın sonuna kadar olmazsam ıdrar testı yapacam daha aralık ayında gıttım dr. bırsey yok dıyo sokturucu verıyo gonderıyo

bende tekrar kahverengı leke basladı bu sefer hasta olacam heralde zaten dusunmekten yoruldum ınsallah adet olurumda dusunmekten kurtulurum

X