teşekkür edrim canım.. çok soru soruyorum ama bide karnından sesler geliyormu gurul gurul benimm.. gaz sancısı oluyor bidee.. bide kasıklarımda hep iğne batmaları oluyorr
2 şubat yani yarın
ben adet oldumçalışmalara devam
calismalarda iskence sayilmaz.. birde burdan bak :)))))))
ne güzel bir haber. sağlıkla kucağına alırsın inşl.
ben de hamileyim yeni öğrendim, 2 gündür kahverengi akıntım var, önemli olmadığını gebeliğimin çok erken döneminde normal olduğunu söylüyorlar, yerleşme kanamasıymış, umarım çabuk geçer tedirginim...
gencsin ... kendini telasa verme :)) Ama insan yinede beklemek istemiyor.. hayirlisi canim
sendemı lekelenme oldubn hamileyımm.buunu haber vermek istedım darısı başınıza cnmmm
evet benmde ümidim bitmisti ... benim kahverengi akinti 1 gün sürdü sonra beyaz seffaf akinti basladi.. simdi akintilar tamamen kesildi.. az kalmis seninde. Insallah güzel haberler alirsin :)ben bir şey soracağım kahverengi akıntın kaç gün sürdü...
benim de üç gündür kahverengi akıntım var... beklediğim tarih 5 şubat. bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Karnımın altında ağrı vardı, akıntım artmıştı,göğüslerim de ağrı vardı bulantım da arttı. oğlum da regliden ondört onbeş gün sonra leke şeklinde kanamam olmuştu geçen hafta da aynı şekilde oldu ben de baya ümitlenmiştim ama kahverengi lekelenme olunca tüm ümidim bitmişti ta ki senin konunu okuyuncaya kadar.
bn hamileyımm.buunu haber vermek istedım darısı başınıza cnmmm
ben de hamileyim yeni öğrendim, 2 gündür kahverengi akıntım var, önemli olmadığını gebeliğimin çok erken döneminde normal olduğunu söylüyorlar, yerleşme kanamasıymış, umarım çabuk geçer tedirginim...
evet benmde ümidim bitmisti ... benim kahverengi akinti 1 gün sürdü sonra beyaz seffaf akinti basladi.. simdi akintilar tamamen kesildi.. az kalmis seninde. Insallah güzel haberler alirsin :)
inşallah ama çok az da olsa benim hala devam ediyor, şeffaf akıntı da var...
test yaptınmı sonuc nedırinşallah ama çok az da olsa benim hala devam ediyor, şeffaf akıntı da var...