Adet yerine kahverengi akinti

teşekkür edrim canım.. çok soru soruyorum ama bide karnından sesler geliyormu gurul gurul benimm.. gaz sancısı oluyor bidee.. bide kasıklarımda hep iğne batmaları oluyorr

istedigin kadar sor canim.. Bu forum burda sorularimizi sormak icin, paylasim icin var... ama kafana cok takma bunlari. Degistiremezsin zaten ve beklemektende baska birsey yapamazsin. Yarini bekle test yap. Negatif cikarsa doktora git cünkü kahverengi akintin 2 kez gelmis... ben kahverengi akintin tehlikeli olmadigini biliyorum o yüzden telasada kapilma sakin.. hayirlisi insallah istedigin sonuc olur :)

ıdrar testı yaptım negatıf cıktı 10 gun beklıyeyım adet olmazsam tekrar test yapayım 1 subat dı adet gunum heralde yok bebek

ben bir şey soracağım kahverengi akıntın kaç gün sürdü...

benim de üç gündür kahverengi akıntım var... beklediğim tarih 5 şubat. bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Karnımın altında ağrı vardı, akıntım artmıştı,göğüslerim de ağrı vardı bulantım da arttı. oğlum da regliden ondört onbeş gün sonra leke şeklinde kanamam olmuştu geçen hafta da aynı şekilde oldu ben de baya ümitlenmiştim ama kahverengi lekelenme olunca tüm ümidim bitmişti ta ki senin konunu okuyuncaya kadar.

ben de hamileyim yeni öğrendim, 2 gündür kahverengi akıntım var, önemli olmadığını gebeliğimin çok erken döneminde normal olduğunu söylüyorlar, yerleşme kanamasıymış, umarım çabuk geçer tedirginim...

kac gun gectı adetın

evet benmde ümidim bitmisti ... benim kahverengi akinti 1 gün sürdü sonra beyaz seffaf akinti basladi.. simdi akintilar tamamen kesildi.. az kalmis seninde. Insallah güzel haberler alirsin :)

okuduguma göre normalmis... hamileligini ögrendiysen doktora gidersin yakin zamanda.. en azindan anlatirsin lekelenmeyi... seni rahatlatacak bir cevap verir o.

:)

evet benmde ümidim bitmisti ... benim kahverengi akinti 1 gün sürdü sonra beyaz seffaf akinti basladi.. simdi akintilar tamamen kesildi.. az kalmis seninde. Insallah güzel haberler alirsin :)

inşallah ama çok az da olsa benim hala devam ediyor, şeffaf akıntı da var...

bugun tekrar test yaptım negatıf cıktı ya 4 gun gectı sılık bıle cıkmadı test delı olacam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…