Iyi günler arkadalsr.. bende bu forumda yeniyim ve heyecanla yeni olan cogu konulari takip ediyorum..
4 aylik evliyim ve bizde bir bebek istiyoruz. Hic bir sorunumiz yok. Yani saglikliyiz ama olmadi simdiye kadar. Simdi beni yavas yavas bir telas sardi. Neden olmuyor diye. Belki erken ama yasimda 33 ve denemeye cok zamaniz kalmadi gibime geliyor.
Son adet günüm 27. Aralikti. Regl 28 - 32 gün arasi geliyor. Yani bugün 31. günüm ve gelmedi henüz. Pazartesi (28. gün) bir cekme basladi karnimda ve yine umudumu kaybettim. Sali aksami (29. gün) de kahverengi hafif akinti basladi. Tamam, adet oluyorum dedim. Bu akinti dün (30. gün) de cok az gelsede devam etti ve aksama dogru hic gelmiyor denilecek kadar azadli. Cok anormal cünkü benim reglimin 2. günü cok kan oluyor. Ve bugün (31. gün) akinti hemen hemen yok. Yani kan hic gelmedi simdiye kadar. Yarini bekleyecegim. Gelmezse cumartesi test yapacagim. Insallah olur diyorum.
Benim reglim aslinda her 28 günde bir gelir. Ama 3 aydan beri 28 - 32 gün arasi oldu nedense. Ilk denememizde reglimin 28. günde gelmedi ve kesin hamileyim dedim. Test negatif cikti.. cooook sasirdim. 31. günde geldi. Cok ilginc. Hic olmayan birsey.
Ya günlerdir zaten midem bulaniyor. Ama bu aldaticida olabilir..
Sizde bölye birsey oldumu?
bugun benımde adet gunum ama sabah kalkdıgımda cıkolata rengınde bı akıntı bıkac damla okadar merakla beklıyorum
evet.. testi yaptim... veeee pozitif !
ayyy cnm coook sevındım
darısı basımıza
ama doktor kontrolunude ıhmal etme
bendede kahverengi akıntılar var son adet tarıhım 4 ocaktı ama ocagın 28 den berı ara ara akıntım kaverengi geliyo kırmızı gelmedı bende adet olacam diye dusundum beklıyorum ısallah bende hamıleyımdır test yapsam cıkarmı acaba
adetin ne zaman olacakti?
tebrikler esperar allah sağlığıyla kucağına almyı nasip etsin kahverengi lekeler yerleşme lekesiymiş demekki kesilmesi iyi bebişin yerleşmiş demektir ama tekrar lekelenmen olursa dr a git bekleme lekelenmeni durdurmak için progestan verir allah sıkıntısız sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin
1 şubat ama dunden berı kahverengı gelmıyo akıntım yok adette olmadım ne zaman ıdrar testı yapayım acaba
mrh canım ılk önce tebrık edrrımmmm:) benımde bugun adet gununum 28 gunde bır oluyorum. kaassıklarımda agrı var belkı adet agrsıdır. aslında öglene kadr adet olmam gerekırdı.bende meraktayım umarım yarında olmaz önumuzdeki 9 ay bboyuncada olmaz inşşşşşşşşşş...ılk hamılelıgımde göguserıme asla dokunamamıstım.belirti oydu ama her hamılelıkkte aynı olmuyor malesef. o akıntıda yerleşmee yuzunden olmustur