- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
evet canım bende adet günümde 2 gün boyunca kahverengi leke olmuştu ve iki damla kan gelmşti daha sonra bitti olmadım 2.adet tarihiye kadar bekledm bu hafta ögrendm hamileyim çok şükür rabbim herkese nasip etsin hayırlı bir zamanda versin
Bndede on gündür lekelenm. Şeklinde kahverengi aknti var dha kana dnmedi..Mrb arkadaslar bende enson 31 ocakta adet oldum 23subattada kahverengi lekelenme oldu 3 gun tuvalete ciktikca geldi sonrada normal akintiya dondu normal adettim hala baslamadi nolur bana yardim edin
Ya bende 1 gün regl oldum ama hemen bitti haifif pembe kan oldu ve kahverengi akintim var coktu şuan azaldi üstüne görme olabilirmi cnmduyguo35 canim bn normalde 26 gunde adet gören birsiyim ve 28. gun adet oldum dedim hep kahverengi akinti geldi 3.gun pembe kan geldi ve 12 gün koyu kahverengi geldi bu arada adet söktürsün diye ada cayi ictim yok olmadi dedim kiist olabilir drdan randevu aldim sonra 11. gun dayanadim evde test vardi test yaptim pozitif cikti bayagida belirgin cikti
iki gun sonra yeniden yaptim test bu sefer tam pozitfiti aksatmayin derim tset yapin merakta kalmayin
Merhaba öncelşkle tebrik ederim. Yerlwşmw kanaması sorasında hafif ağrı hissetdinizmi? Yerleşme kanaması kaç gün sürdü sizde? Yerleşme kanamanızdan bir az bahsedermisiniz rica etsemevet.. testi yaptim... veeee pozitif