Adet yerine kahverengi akinti

bende sinir olmaya başladım.8 gündür geciktim aynı lekeler bende deoldu korkmaya başladım burda okuyup istemiyorum çünküm geçen ayda 10 gün gecikmiştim ama bu ay farklı olarakl ilk gün pembe sonraki günler koyu kahve lekelendi ve 3 gün bitti biri bnan bişey desin

Arkadslar gecen ayin 12 sinde adet olmustum bugun ayin12 si ama bn adet oldgm gunden beri hep 5 6 gun once olurum 2 gundur idrar yollarimda yanma mide bulantim var bide bu sabah kahve rengi lekelnme oldu sizce hamile olabilirmiyim

Mrb arkadaslar bende enson 31 ocakta adet oldum 23subattada kahverengi lekelenme oldu 3 gun tuvalete ciktikca geldi sonrada normal akintiya dondu normal adettim hala baslamadi nolur bana yardim edin

Mrb arkadaslar bende enson 31 ocakta adet oldum 23subattada kahverengi lekelenme oldu 3 gun tuvalete ciktikca geldi sonrada normal akintiya dondu normal adettim hala baslamadi nolur bana yardim edin
Bndede on gündür lekelenm. Şeklinde kahverengi aknti var dha kana dnmedi..

Arkadaslr yardm.edin..adet tarhmde basladi akntm yarn 9.günüm rengi acldi bazen beyaz bazen ack kahve bazen ilk geldiği gibi koyu geliyor. .lütfen fikri olan yazsn..agrm felan yok arafa ince.bi sizi 'oluyor kasklarmda o kadar

Merhaba arkadaşlar ben bir buçuk yildir evliyim adet görme zamanımda adet görmeden parca parca uç gün suren çikolata renginde bir akıntı geldi regl olacağım sandım fakat çok az geldi ve bitti regl De olmadım o akıntıdan 1 hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı modem de arada bulanıyor ama göğüslerimde bi değişiklik yok hala da regl olmadım sizce hamile miyim kan testi yapacağım ama erkendir diye onu da zamana bıraktım kuruntu da yapıyor olabilirim yerleşme kanaması dır insallah diye dua ediyorum kan testi yapınca negatif çıkar diye de yapmıyorum çok üzülüyorum çünkü. Ne yapmaliyim

Kızlar merhaba size danışmak istedim benim durumum şöyle.
9 nisan yumurtladığım gündü.9 ve 10 nisan ı değerlendirdik eşimle.o geceler de sabaha kadar kalkmadan yattım. yumurtlama dan bir gün önce ve 10 nisan dan snra da ilişkilerm oldu tabi....ve yumurtlamadan önceki birkaç gün dahil yumurtlamadan sonra da 15 gün hep kasık ağrısı çektim,özellikle sol tarafımda oldu.batmalar oldu sızlamalar ve karıncalanmalar oldu.

bu süre içinde aynı şekilde sol bacağımda da iğne yemişim gibi çekilme şeklinde ağrı oluyordu ara ara ve ara ara belime de bi şey saplanıyo gibi oluyordu.göğüslerime yumurtlama zamanından beri 15 gün boyunca dokunamadım.birkaç defa da ilişkiden sonra bir kaç damla pembemsi akıntım olmuştu ama acı vs olmamıştı ilşkimde..

derken beklenen adet tarihim 27 nisan dı ama ben 24 nisanda oldum.o da şöyle oldu 24 nisan sabahı lekelenme oldu pembemsi ve kesildi akşam geç saatlerde normal bi kanamam oldu ve 2 gün yoğun olmayan bi şekilde giderek azalarak sürüp bitti.normalde adet günlerim şaşmaz ve genelde 7-8 gün sürer bu sefer iki gün sürdü.
şimdi de bugün fark ettim ara ara lekelenme olmuş.adetimin 5.günündeyim ve hala kasıklarım belim ağrıyor özellkle sol tarafım.sol bacağımda da çekilme devam ediyor..bir de pazar günü birden başım döndü bayılıyordum az kalsın.sizce bu durum yerleşmeye kanıt olabilir mi yardımcı olur musunuz

Yarın adet günüm. Karnım ağrıyor. Sabahta kahverengi akıntı geldi. Oysa hamile gibi hissediyordum böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı???????????????????????????

duyguo35 canim bn normalde 26 gunde adet gören birsiyim ve 28. gun adet oldum dedim hep kahverengi akinti geldi 3.gun pembe kan geldi ve 12 gün koyu kahverengi geldi bu arada adet söktürsün diye ada cayi ictim yok olmadi dedim kiist olabilir drdan randevu aldim sonra 11. gun dayanadim evde test vardi test yaptim pozitif cikti bayagida belirgin cikti
iki gun sonra yeniden yaptim test bu sefer tam pozitfiti aksatmayin derim tset yapin merakta kalmayin

Bende catlatma ignesi oldum 16.gun kahve akintilar basladi 6 gundur devam ediyor ama kan yok hic sadece kahve lekelenme oluyor yogun bir iki defa geldi sadece o kadar hep leke gibi peceteye geliyor sadece

Arkadaşlar merhaba , bu ay klomen+çatlatma ignesi ve progestan kullandım adetim 2 gün gecikti ve dün kahverengi bi akıntı oldu bugün hala devam ediyor bazen sıvı yapışkan gibi bazende katı kıvamlı ama az miktarda geliyor doktorum kanda gebelik bakalım emin olmak için dedi yarın test yaptiricam ama böyle bir durum yaşayıp gebe kalan arkadaşım varmı???

Mrb kizlar ben 4 aylık evliyim bebek istiyordum felan işte benim regl 7nisandi ben ayin 2sinde oldum ve 1 gün kanamam oldu sonra kahverengi akıntı pembemsi kan olmus ama cok az ama şuan hala kahverengi akintim devam ediyor ya gebelik olabilirmu üstüne görme felan

Ya bende 1 gün regl oldum ama hemen bitti haifif pembe kan oldu ve kahverengi akintim var coktu şuan azaldi üstüne görme olabilirmi cnm

Merhaba sizin durumunuz la aynı durumdayim şuanda mesajınız içime umut doldurdu adet sancısı gibi ama daha az sancılarıniz var mıydı acaba

Geçen ay adetten ikingun önce birlikte olduk eşimle ama korundu..daha sonra adet oldum Bi hafta sonra sancilandim.. bugün adet olmam lazımdı ama kahverengi akıntı geldi leke gibi o da..gebelik şüphem yok ama olma ihtimali varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…