- 12 Aralık 2024
- 49
- 14
- 21
- Konu Sahibi sukrannyildirim
yaşım 20 21 oldum daha yeniYaşın çok mu küçük ki, troidlerinde falan sorun var m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşım 20 21 oldum daha yeniYaşın çok mu küçük ki, troidlerinde falan sorun var m
Çok şaşırdım, inşallah sagliklisindir yaşın 21 mi ?özele bile gittim birşeyin yok dedii kistin vardı oda gitmiş yok diye ilerleyen zamanlarada düzelir dedi doktor adetin
trioidim varmı hiç bilmiyorum o neYaşın çok mu küçük ki, troidlerinde falan sorun var m
Sen şimdilik gebelik planlarının hepsini rafa kaldir , bu adet duzensizligini hallet ailenizde erken menopoz var mı ?yaşım 20 21 oldum daha yeni
evet yeni oldum 21 3 yıldır evliyim inşallahÇok şaşırdım, inşallah sagliklisindir yaşın 21 mi ?
hayır yokSen şimdilik gebelik planlarının hepsini rafa kaldir , bu adet duzensizligini hallet ailenizde erken menopoz var mı ?
Dahiliye bolumune git durumunu anlat, kadın doğum uzmanı derse gittim ,yumurtalıklarımda bir şey yokmuş dedi dersin.trioidim varmı hiç bilmiyorum o ne
ilk önce bi randevuma gidiyim herkez çok iyi diyor bi baktırıyım belki bana yardımcı olur öğrenirim beyim oldupunu bişi demezse gene bu sefer o şekilde yaaprım arştırma hastanesine giderimDahiliye bolumune git durumunu anlat, kadın doğum uzmanı derse gittim ,yumurtalıklarımda bir şey yokmuş dedi dersin.
Bazılarında troid yavaş çalışır adeti de etkiler canım bir tanıdığımın bu sebebden döngüsüde çok zor oluyordu, hamileleğe engel değil bu arada içini karartma sakın bunu söyledim diyetrioidim varmı hiç bilmiyorum o ne
Hayırlısı olsun.ilk önce bi randevuma gidiyim herkez çok iyi diyor bi baktırıyım belki bana yardımcı olur öğrenirim beyim oldupunu bişi demezse gene bu sefer o şekilde yaaprım arştırma hastanesine giderim
anladım dediğim gibi bi gidiyim aynı şeyi yaparsa soktor ilgilenmezse arştırmaya giderimBazılarında troid yavaş çalışır adeti de etkiler canım bir tanıdığımın bu sebebden döngüsüde çok zor oluyordu, hamileleğe engel değil bu arada içini karartma sakın bunu söyledim diye
Bende arkadaşa kesinlikle katılıyorum, önce bu adet gecikmesinin sebebini güzelce araştır canımSen şimdilik gebelik planlarının hepsini rafa kaldir , bu adet duzensizligini hallet ailenizde erken menopoz var mı ?
Hayırlısı olsun.
tamamdr teşşekürederimBende arkadaşa kesinlikle katılıyorum, önce bu adet gecikmesinin sebebini güzelce araştır canım
Tamam canım, güzel haberler alırsın inşallahanladım dediğim gibi bi gidiyim aynı şeyi yaparsa soktor ilgilenmezse arştırmaya giderim
Hayırlısı olsun.
tamamdr teşşekürederimBende arkadaşa kesinlikle katılıyorum, önce bu adet gecikmesinin sebebini güzelce araştır canım
inşallaj hayırlı gecelerTamam canım, güzel haberler alırsın inşallah
80 gün adet olmamak normal değil doktora gitmedin mi yada test yapmadın mi kan testi felan ? Pko olabilirsin yani kistte leke yapar patlamış olabilirMerhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok ve bugün çok yorgun ve halsizim aşırı derecede hiç bi iş yapmama rağmen ve bugün sol meme ucum çok kaşınıyordu
randevuma iki gün var ama çok merak ediyorum
yaptırdım 10 gün önce negatif ti leke bidefa oldu oda çok az bişeydi kistim yok muş kan testi verirken ultrasonla bakıldı80 gün adet olmamak normal değil doktora gitmedin mi yada test yapmadın mi kan testi felan ? Pko olabilirsin yani kistte leke yapar patlamış olabilir
Ozaman baya bi adet düzensizliğin var senin bende eskiden öyle oluyordu döngüm 60 lari buluyordu pko var bende sende de olabilir hormon testi ve tiroidlere baktır ve inositol al adeti düzenler kilo varsa ver çünkü erkeklik hormonu böyle zamanlarda zirve yaparyaptırdım 10 gün önce negatif ti leke bidefa oldu oda çok az bişeydi kistim yok muş kan testi verirken ultrasonla bakıldı
63 kiloyum bakalım hayırlısı doktordan sonra net bi cevap alamazsam araştırıcam baktırcam herşeyeOzaman baya bi adet düzensizliğin var senin bende eskiden öyle oluyordu döngüm 60 lari buluyordu pko var bende sende de olabilir hormon testi ve tiroidlere baktır ve inositol al adeti düzenler kilo varsa ver çünkü erkeklik hormonu böyle zamanlarda zirve yapar