hamilemiyim

Dahiliye bolumune git durumunu anlat, kadın doğum uzmanı derse gittim ,yumurtalıklarımda bir şey yokmuş dedi dersin.
ilk önce bi randevuma gidiyim herkez çok iyi diyor bi baktırıyım belki bana yardımcı olur öğrenirim beyim oldupunu bişi demezse gene bu sefer o şekilde yaaprım arştırma hastanesine giderim

Merhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok ve bugün çok yorgun ve halsizim aşırı derecede hiç bi iş yapmama rağmen ve bugün sol meme ucum çok kaşınıyordu
randevuma iki gün var ama çok merak ediyorum
80 gün adet olmamak normal değil doktora gitmedin mi yada test yapmadın mi kan testi felan ? Pko olabilirsin yani kistte leke yapar patlamış olabilir

yaptırdım 10 gün önce negatif ti leke bidefa oldu oda çok az bişeydi kistim yok muş kan testi verirken ultrasonla bakıldı
Ozaman baya bi adet düzensizliğin var senin bende eskiden öyle oluyordu döngüm 60 lari buluyordu pko var bende sende de olabilir hormon testi ve tiroidlere baktır ve inositol al adeti düzenler kilo varsa ver çünkü erkeklik hormonu böyle zamanlarda zirve yapar

Ozaman baya bi adet düzensizliğin var senin bende eskiden öyle oluyordu döngüm 60 lari buluyordu pko var bende sende de olabilir hormon testi ve tiroidlere baktır ve inositol al adeti düzenler kilo varsa ver çünkü erkeklik hormonu böyle zamanlarda zirve yapar
63 kiloyum bakalım hayırlısı doktordan sonra net bi cevap alamazsam araştırıcam baktırcam herşeye

X