İnşallahEdelim canım inşallah iki gün sonra adet gelmez hayırlısı ile
O hisler hiç bitmiyor bende de sürekli belirti arama var , o mu şu mu diye
Bugün çok hafiften kanamam oldu adetim başladı bence 4 hazirandı normalde bir gün önce hafiften lekelenme oluyordu zaten şu an fa öyle oldu . O kadar üzgünüm ki anlatamam . İçim çok buruk ne yapacağım bilmiyorum yani eşimin gözlerindeki o hayal kırıklığını bu ayda yaşayacağım . Çok çok üzgünümO hisler hiç bitmiyor bende de sürekli belirti arama var , o mu şu mu diye
Bacim ben duan 4+5haftalin hamileyim ama gogus belirtim faln hic biseyim yokAma şöyle de bir şey var ki hamile olanların çoğu göğüs hassasiyeti diyor o olmadan ben de umutlu olamıyorum, ki bizim 2,5 yıl oldu sebepsiz infertilite teşhisi var bu ay son şansım tüp bebeğe başlayacağız , o nedenle zaman geçmiyor
Üzülmeyin inşallah çok mutlu olacağınız günler gelecek hep birlikte birbirimize moral olalım. Bugün doktora gittim kasık ağrısı çekiyordum doktor da senin çocuğun çok zor olur pcos olduğun için dedi moralim çok bozuldu. Ama biliyorum ki Rabbim bize nasip edecek ve bu günleri gülüp geçeceğiz. İnşallahBugün çok hafiften kanamam oldu adetim başladı bence 4 hazirandı normalde bir gün önce hafiften lekelenme oluyordu zaten şu an fa öyle oldu . O kadar üzgünüm ki anlatamam . İçim çok buruk ne yapacağım bilmiyorum yani eşimin gözlerindeki o hayal kırıklığını bu ayda yaşayacağım . Çok çok üzgünüm
Elimizden bişry gelmiyor o duygunun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum, eşlerimiz de aynı şekilde üzülüyorBugün çok hafiften kanamam oldu adetim başladı bence 4 hazirandı normalde bir gün önce hafiften lekelenme oluyordu zaten şu an fa öyle oldu . O kadar üzgünüm ki anlatamam . İçim çok buruk ne yapacağım bilmiyorum yani eşimin gözlerindeki o hayal kırıklığını bu ayda yaşayacağım . Çok çok üzgünüm
Yaaa , canım peki ilk ne zaman öğrendin ? Belirtilerini paylaşır misinBacim ben duan 4+5haftalin hamileyim ama gogus belirtim faln hic biseyim yok
Bilinç altından dolayı öyleyiz sanırım, ben de çok rüya gördüm şimdiye kadar gebe olduğunu , çocuğum kucağımda idi falan filan ama şimdiye kadar yanlış çıktıAdetime 10 gün kaldı, goguslerim de dolgunlasma var, bu yüzden yine adet olacakmışım gibi geliyor.
Sabah da rüyam da hamileymisim gördüm test yapıyordum silik çizgi cıkmış, artık doğru rüyayı ne zaman göreceğim bilmiyorum kendim dışında herkesi hamile gördüm ve çıktı ,çocukların cinsiyetine ve görünüşüne kadar bile gördümhayırlısı..
Bu ay nedense çok stress yaptım ya.
Adet gunume daha 1 haftadan cok vardi orendim ben idrar testiyle belirtimde hic bise yok suanda bile yok sadece 2 sefer lekelenmem oldu sabah oldu aksam bitmisdi ondan bir kac gun sonrasinda orendim hamile oldugumu suan daha adet olcagim tarihden 2 gun gecdi ve yine bir belirtim yok benim sadece arada bir karnimin alti yani vajinani oldugu bolge cok agri veriyo sanki adet sancisi verir gibiYaaa , canım peki ilk ne zaman öğrendin ? Belirtilerini paylaşır misin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, umıt oldun bana göğüs ağrısu olmayınca umudum azalmıştı bir de Ovulasyon testi yaptım negatifAdet gunume daha 1 haftadan cok vardi orendim ben idrar testiyle belirtimde hic bise yok suanda bile yok sadece 2 sefer lekelenmem oldu sabah oldu aksam bitmisdi ondan bir kac gun sonrasinda orendim hamile oldugumu suan daha adet olcagim tarihden 2 gun gecdi ve yine bir belirtim yok benim sadece arada bir karnimin alti yani vajinani oldugu bolge cok agri veriyo sanki adet sancisi verir gibi
Obulasyon testiyle ben yapmadim nirmal testle oda ilk udrarda deildi oglen yapdim salak bi doktira sinirlenerek yapdim ole orendim hamililigimi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, umıt oldun bana göğüs ağrısu olmayınca umudum azalmıştı bir de Ovulasyon testi yaptım negatifonunla da öğrenen çok olmuş
2 günüm var benimObulasyon testiyle ben yapmadim nirmal testle oda ilk udrarda deildi oglen yapdim salak bi doktira sinirlenerek yapdim ole orendim hamililigimi.
Kac gununuz var sizin
Test yapmakdan korkmuyosaniz bi deneyin abaklim ne cikacak2 günüm var benim
Günüm geçmeden yapmak istemiyorum , korkuyorumTest yapmakdan korkmuyosaniz bi deneyin abaklim ne cikacak
Hmm ozamn hakkunda hayirlisi bacim gunun gecdigi zaman bizleride bilgilendirirsin insallahGünüm geçmeden yapmak istemiyorum , korkuyorum
Hmm ozamn hakkunda hayirlisi bacim gunun gecdigi zaman bizleride bilgilendirirsin insallah
Gümüşhaneleyim benBir şey sorabilir miyim, nerelisiniz acaba?
TabikiHmm ozamn hakkunda hayirlisi bacim gunun gecdigi zaman bizleride bilgilendirirsin insallah
Ne gibi belirtilerAdetime 5 gün var tüm regl belirtilerini yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?