Öyle mi aslında gecikme de vardı , stresten herhalde adınıza üzüldümsizinle yazıştıktan sonra uyudum kalktımda şimdi test yaptım negatif. hayırlısı artık
süt değerim yükselmiştir 1 hafta bekleyip doktora giderim artık.Öyle mi aslında gecikme de vardı , stresten herhalde adınıza üzüldümhayırlısı olsun inşallah
Doğru söylemiştiniz , evet ihmal etmeyin inşallahsüt değerim yükselmiştir 1 hafta bekleyip doktora giderim artık.
Merhaba dış gebelik tedavisinde iğne mi yoksa ameliyat mi oldunuz bir de korunma süreniz ne kadardı acaba?Merhaba. Benim de beklenen adet tarihim 5 haziran. Daha önce ocak ayında dış gebelik geçirmiştim. Dış gebelikten sonra ilk kez bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik. O sebeple daha stresliyim diyebilirim. Öncelikle gebelik oluşacak mi diye stres yapiyorum ikinci olarak da gebelik olursa yeniden dış gebelik olur mu diye endiseliyim.
Dış gebelik gecirdigim donemde hic bi gebelik belirtim yoktu. Hatta normalde adet oncesi goguslerde hassasiyet olurdu ama o donemde hassasiyet dahi olmamıştı. O yuzden bence belirtilere cok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Salı günü bi gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Aynı durumdayım 1 hazirandı bat ve çok dakiktir nerdeyse saatli gibi gelir her ay ama tabi bazen 1 gün oynayabiliyor.31 Mayıs yani Reglime bir gün kaldı ama ufacık bir belirtim bile yok bu ay çok garip göğüs hassasiyetim hiç olmadı yumurtlama zamanında olurdu o bile olmadı
Yumurtlama olmayınca böyle mi olur ki ben hiç bilmiyorum .. ama bendeki gebelik kesinlikle değil bunu biliyorum Testte yaptım zaten negatif çıktı .. galiba ben yumurtlamadımAynı durumdayım 1 hazirandı bat ve çok dakiktir nerdeyse saatli gibi gelir her ay ama tabi bazen 1 gün oynayabiliyor.
henüz olmadım ama kafama takılan bu yaşıma kadar istinasız her reglin 10 gun öncesi göğüslerim cok şişer ve ağrır ilk defa olmadı goguslerim hala şaşkınlıkla bekliyorum sebebini insallah sağlık sorunu yoktur. Ramazan ayı diye çok fazla birliktelik yaşamamıştık denemiyorduk yani açıkçası bu neyin nesidir bakalım
Ben yumurtladigimi düşünüyorum canim çünkü ovulasyon testi ile tespit ettiğim yumurtlama günlerimde o her zamanki yumurtlama akıntım gelmişti 2 gün boyunca hatta onu görünce birliketlik yaşamadık bilmiyorum nedir bu.. sende de aynısı olunca belki mevsimsel dicem ama halen regl olmadin mi ? Senin 31 idi demiYumurtlama olmayınca böyle mi olur ki ben hiç bilmiyorum .. ama bendeki gebelik kesinlikle değil bunu biliyorum Testte yaptım zaten negatif çıktı .. galiba ben yumurtlamadım
iğneyle düştü, 3 ay korunmam gerektiğini söylemişti doktorum, ben 4 ay korundum.Merhaba dış gebelik tedavisinde iğne mi yoksa ameliyat mi oldunuz bir de korunma süreniz ne kadardı acaba?
Evet canım 31 i ama bende de yumurtlama akıntısı oldu 2/3 gün kadar sadece göğüs hassasiyeti olmayınca acaba olmadı mı ki diye düşündümBen yumurtladigimi düşünüyorum canim çünkü ovulasyon testi ile tespit ettiğim yumurtlama günlerimde o her zamanki yumurtlama akıntım gelmişti 2 gün boyunca hatta onu görünce birliketlik yaşamadık bilmiyorum nedir bu.. sende de aynısı olunca belki mevsimsel dicem ama halen regl olmadin mi ? Senin 31 idi demi
Canım şimdi ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde ki kadar koyu olmasada ona yakın bir çift çizgi çıktı. Sen evde yapılan hamilelik testinden mi yaptin ? Eğer 4 üne kadar regl olmazsam ben test yapayım degil miEvet canım 31 i ama bende de yumurtlama akıntısı oldu 2/3 gün kadar sadece göğüs hassasiyeti olmayınca acaba olmadı mı ki diye düşündüm
Canım bir de bir şey soracağım afedersin özel olacak çünkü ben de daha yeni sayılırım bu konularda vücudumu tanımıyorumEvet canım 31 i ama bende de yumurtlama akıntısı oldu 2/3 gün kadar sadece göğüs hassasiyeti olmayınca acaba olmadı mı ki diye düşündüm
Aaaa canım ovulasyonda çift koyu çıktıysa hamile olma ihtimalin var tabi ki.. ben normal gebelik testi yaptım bende olmadığı kesin ama sende var gibi ovlsyonda çift çıktığı içinCanım şimdi ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde ki kadar koyu olmasada ona yakın bir çift çizgi çıktı. Sen evde yapılan hamilelik testinden mi yaptin ? Eğer 4 üne kadar regl olmazsam ben test yapayım degil mi
Ovulasyon testi de mi hamileliği gösterebiliyor? Ben sadece yumurtlama gununu bilmek icin ise yaradığını düşünmüş tüm.Aaaa canım ovulasyonda çift koyu çıktıysa hamile olma ihtimalin var tabi ki.. ben normal gebelik testi yaptım bende olmadığı kesin ama sende var gibi ovlsyonda çift çıktığı için
Canım Merhaba evet Öyle bir durum var imiş cok net olmasada nette biraz bakarsan detaylarını görebilirsin, eğer gebelik varsa LH hormonunda yükseldiği için yumurtlama günü harici genelde reglden 1 2 gün once yapıyorlarmış gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilemiyorumOvulasyon testi de mi hamileliği gösterebiliyor? Ben sadece yumurtlama gununu bilmek icin ise yaradığını düşünmüş tüm.
Canım Merhaba evet Öyle bir durum var imiş cok net olmasada nette biraz bakarsan detaylarını görebilirsin, eğer gebelik varsa LH hormonunda yükseldiği için yumurtlama günü harici genelde reglden 1 2 gün once yapıyorlarmış gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum
Yani kesin değil tabi ama genelde evet doğru çıkıyorOvulasyon testi de mi hamileliği gösterebiliyor? Ben sadece yumurtlama gununu bilmek icin ise yaradığını düşünmüş tüm.
Canım Merhaba evet Öyle bir durum var imiş cok net olmasada nette biraz bakarsan detaylarını görebilirsin, eğer gebelik varsa LH hormonunda yükseldiği için yumurtlama günü harici genelde reglden 1 2 gün once yapıyorlarmış gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum
Hmm ilginç doğrusu ama mantıklı da geliyor bir yandan. Benim regl geçeli baya oldu zaten dünde negatif test cıktı idrar. Ama hala adet olmadım lekelenmem dün kırmızı az o kadar hemen de geçti. Şuan birsye yok geç döllenme.olasiligida var cunki ben pcos hastasiyim ve yumurtlama günümü bilemiyorum ve tabi yumurtladiysam ama ben düzenli adet oluyorum pcos günümde olmasa da yaklasik o günler veya biraz erken olurum ama.senelerdir böyle.olmadim bekliyorum vallaha
Burada sende ınşaallah hayirliysa hamilesindir
Sen ovulasyonda yaptın mı pekiYani kesin değil tabi ama genelde evet doğru çıkıyor
Benim de ağrılarım azaldı canım , göğüs hassasiyetim de hala yok bat 3 kaldı , Ovulasyonda koyulaşma da yokBenim de bat 6haziran. Sadece göğüs hassasiyetim var ama o bende yumurtlama döneminde başlayıp adete kadar sürer. O yüzden gebelik var diye umuylanamiyorum. Kasıklarda da hiç ağrı yok. Umudum iyice kırıldı. Rabbim hayirlisini varsın hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?