Adet tarihi yaklaşanlar gelin beraber bekleyelim 🥰👶

Benim de bat 6haziran. Sadece göğüs hassasiyetim var ama o bende yumurtlama döneminde başlayıp adete kadar sürer. O yüzden gebelik var diye umuylanamiyorum. Kasıklarda da hiç ağrı yok. Umudum iyice kırıldı. Rabbim hayirlisini varsın hepimiz icin

Merhaba dış gebelik tedavisinde iğne mi yoksa ameliyat mi oldunuz bir de korunma süreniz ne kadardı acaba?

31 Mayıs yani Reglime bir gün kaldı ama ufacık bir belirtim bile yok bu ay çok garip göğüs hassasiyetim hiç olmadı yumurtlama zamanında olurdu o bile olmadı
Aynı durumdayım 1 hazirandı bat ve çok dakiktir nerdeyse saatli gibi gelir her ay ama tabi bazen 1 gün oynayabiliyor.
henüz olmadım ama kafama takılan bu yaşıma kadar istinasız her reglin 10 gun öncesi göğüslerim cok şişer ve ağrır ilk defa olmadı goguslerim hala şaşkınlıkla bekliyorum sebebini insallah sağlık sorunu yoktur. Ramazan ayı diye çok fazla birliktelik yaşamamıştık denemiyorduk yani açıkçası bu neyin nesidir bakalım

Yumurtlama olmayınca böyle mi olur ki ben hiç bilmiyorum .. ama bendeki gebelik kesinlikle değil bunu biliyorum Testte yaptım zaten negatif çıktı .. galiba ben yumurtlamadım

Yumurtlama olmayınca böyle mi olur ki ben hiç bilmiyorum .. ama bendeki gebelik kesinlikle değil bunu biliyorum Testte yaptım zaten negatif çıktı .. galiba ben yumurtlamadım
Ben yumurtladigimi düşünüyorum canim çünkü ovulasyon testi ile tespit ettiğim yumurtlama günlerimde o her zamanki yumurtlama akıntım gelmişti 2 gün boyunca hatta onu görünce birliketlik yaşamadık bilmiyorum nedir bu.. sende de aynısı olunca belki mevsimsel dicem ama halen regl olmadin mi ? Senin 31 idi demi

Evet canım 31 i ama bende de yumurtlama akıntısı oldu 2/3 gün kadar sadece göğüs hassasiyeti olmayınca acaba olmadı mı ki diye düşündüm

Evet canım 31 i ama bende de yumurtlama akıntısı oldu 2/3 gün kadar sadece göğüs hassasiyeti olmayınca acaba olmadı mı ki diye düşündüm
Canım şimdi ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde ki kadar koyu olmasada ona yakın bir çift çizgi çıktı. Sen evde yapılan hamilelik testinden mi yaptin ? Eğer 4 üne kadar regl olmazsam ben test yapayım degil mi

Canım bir de bir şey soracağım afedersin özel olacak çünkü ben de daha yeni sayılırım bu konularda vücudumu tanımıyorum 2 gün şeffaf su gibi temiz ama (koku vs yok) bir alıntı geliyor sende de mevcut mu ?

Aaaa canım ovulasyonda çift koyu çıktıysa hamile olma ihtimalin var tabi ki.. ben normal gebelik testi yaptım bende olmadığı kesin ama sende var gibi ovlsyonda çift çıktığı için

Aaaa canım ovulasyonda çift koyu çıktıysa hamile olma ihtimalin var tabi ki.. ben normal gebelik testi yaptım bende olmadığı kesin ama sende var gibi ovlsyonda çift çıktığı için
Ovulasyon testi de mi hamileliği gösterebiliyor? Ben sadece yumurtlama gununu bilmek icin ise yaradığını düşünmüş tüm.

Ovulasyon testi de mi hamileliği gösterebiliyor? Ben sadece yumurtlama gununu bilmek icin ise yaradığını düşünmüş tüm.
Canım Merhaba evet Öyle bir durum var imiş cok net olmasada nette biraz bakarsan detaylarını görebilirsin, eğer gebelik varsa LH hormonunda yükseldiği için yumurtlama günü harici genelde reglden 1 2 gün once yapıyorlarmış gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum

Hmm ilginç doğrusu ama mantıklı da geliyor bir yandan. Benim regl geçeli baya oldu zaten dünde negatif test cıktı idrar. Ama hala adet olmadım lekelenmem dün kırmızı az o kadar hemen de geçti. Şuan birsye yok geç döllenme.olasiligida var cunki ben pcos hastasiyim ve yumurtlama günümü bilemiyorum ve tabi yumurtladiysam ama ben düzenli adet oluyorum pcos günümde olmasa da yaklasik o günler veya biraz erken olurum ama.senelerdir böyle.olmadim bekliyorum vallaha

Burada sende ınşaallah hayirliysa hamilesindir

Anladım insallah yerleşme kaNamasıdır seninki söylediğin gibi geç döllenme olursa çıkmaya biliyormuş sanırım insallah hamilesindir ❣

Insallah canım pek ihtimal vermiyorum çünkü yumurtlama akıntısını gördüğümde bizzat o gün yapmayalım demiştim cunku henüz denemiyorduk ama hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu göğsümun Agrimamasi ve şuAn 2. Gün hala olmaması oyuzden korkuyla bekliyorum saglik sorunum olmasında
Gebelikse eğer tabiki cok sevinirim nasip❣

Benim de ağrılarım azaldı canım , göğüs hassasiyetim de hala yok bat 3 kaldı , Ovulasyonda koyulaşma da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…