inşallah sende annelik duygusunu tadarsınKızlar merhaba uzun zamandır bebek istiyoruz, her ay olduğu gibi bu ayda zaman geçmiyor sanki , gelin beraber bekleyelim , belirtilerimizi paylaşalım.Benim bat 5 Haziran inşallah olmaz
Yaaa , sizin de ilk bebek miBenim de 5 Haziran bekliyoruz merakla
2.yi istiyoruz hayırlısıyla olsunlar inşanllahYaaa , sizin de ilk bebek mi
Benim 29 mayıstı olmadım pazartesiyi bekliyorum kan vermek içinKızlar merhaba uzun zamandır bebek istiyoruz, her ay olduğu gibi bu ayda zaman geçmiyor sanki , gelin beraber bekleyelim , belirtilerimizi paylaşalım.Benim bat 5 Haziran inşallah olmaz
O zaman ilk gebelikten belirtiler nasıldı , bize de örnek olsun2.yi istiyoruz hayırlısıyla olsunlar inşanllah
Ne heyecanlıBenim 29 mayıstı olmadım pazartesiyi bekliyorum kan vermek için
Çarşamba günü erken gebelik yaptım çıkmadı o yüzden acele edip yapmak istemedim evet heyecan çok var beklemek zor ama değer umarım kesin sonuç almak için kan vermek istiyorum geçmezdi normalde ya erken olurum yada tam gününde ama genelde hep gününde olurdum olmadım daha bakalımNe heyecanlıtest yapmayacak mısınız ?
O zaman güzel bir Umut var , inşallah gelir bebek sağlıklaÇarşamba günü erken gebelik yaptım çıkmadı o yüzden acele edip yapmak istemedim evet heyecan çok var beklemek zor ama değer umarım kesin sonuç almak için kan vermek istiyorum geçmezdi normalde ya erken olurum yada tam gününde ama genelde hep gününde olurdum olmadım daha bakalım
Inşallah gelir dua ediyorum ama kabul olur inşallahO zaman güzel bir Umut var , inşallah gelir bebek sağlıkla
benimde 6 aylık bebeğim var ve korunyoduk adetime 3 gün kala körunmadık olmaz zaten adetim AZ kaldı diye ve adetim 2 gün gecikti acaba normalmi yoksa hamilelik olabilirmi2.yi istiyoruz hayırlısıyla olsunlar inşanllah
Canım hiç bilmiyorum hakkınızda hayırlısı yeni doğum yaptığın için belki düzensizdir ama belli de olmazbenimde 6 aylık bebeğim var ve korunyoduk adetime 3 gün kala körunmadık olmaz zaten adetim AZ kaldı diye ve adetim 2 gün gecikti acaba normalmi yoksa hamilelik olabilirmi
Canım o kadar geç yumurtlaman oluyor mu peki , belki stresten falandırbenimde 6 aylık bebeğim var ve korunyoduk adetime 3 gün kala körunmadık olmaz zaten adetim AZ kaldı diye ve adetim 2 gün gecikti acaba normalmi yoksa hamilelik olabilirmi
Aaa yarın sizin , test yaptınız mi her aydan farklı bir belirtiniz var ne güzel31 Mayıs yani Reglime bir gün kaldı ama ufacık bir belirtim bile yok bu ay çok garip göğüs hassasiyetim hiç olmadı yumurtlama zamanında olurdu o bile olmadı
Önceki gebeliğinizde nasıl belirtiler vardıBenim de hiç bir belirti yok hatta hamile değilmişim gibi geliyor bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?