Adet tarihi yaklaşanlar gelin beraber bekleyelim 🥰👶

Napicaksin tatlim artik cagre nerde gelirse gelsin ama olsun kafasinda oluyor insan. Ne zamandir bekliyorsun sen melegini

8 yıldır evlıyım canım ama istıyodum hep ama bazı sorunlardan dolayı ben baska esim baska sehir derken toplasan 4yıldır aynı evdeyız derken olmadı yapmadık 7 aydırda denıyoruz 2 kez klomen ve catşatma ignesi oldum gecen ay klomen kist yapmıstı bakalım

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun adetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım

Eklentiler

• A5E738BB-C4F1-417B-A0C9-F7E17A735212.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 55
  • B3837AB4-2557-4D71-9008-3FA37E717613.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 49
Hiç üzülme bende de pcos var.1tane oğlum var 5 yaşında evliliğimi n 6.ayinda doğal yolla oldu.. şimdi ikinciyi istiyoruz bat yarın bakalım hayırlısı. Sadece yumurta geç olusuyo onu takip et bence.

Kizlar yarın adet günüm 22mayista yumurtlama olmuştu sonnn 4 gündür ovulasyo testi yaptım böyle çıktı sizce tekrar mi yumurtluyorum bende pko var acaba ondan mı kaynaklandi.gebelik testi yapmadım 4gun daha yapmayı düşünmüyorum. Negatif görmekten çok bıktım. Bir senedir deniyoruz.

Eklentiler

• IMG_20200605_170449.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 49
Test yaptinz mi

Hiç üzülme bende de pcos var.1tane oğlum var 5 yaşında evliliğimi n 6.ayinda doğal yolla oldu.. şimdi ikinciyi istiyoruz bat yarın bakalım hayırlısı. Sadece yumurta geç olusuyo onu takip et bence.
Rabbim nasip eder inşallah. Teşekkür ederim bu güzel yorumun için inşallah çok güzel sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur

Maşallah hamilesiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…