Vajinal ağrılar kasık ağrıları göğüs hassasiyeti her an regl olacakmışım gibiNe gibi belirtiler
Bu saydıklarınız gebelik belirtileri de olabilirVajinal ağrılar kasık ağrıları göğüs hassasiyeti her an regl olacakmışım gibi
Canım benim inşallah ya hayırlısıyla Rabbım nasip etsin isteyen herkeseBu saydıklarınız gebelik belirtileri de olabilir
Aaa ne güzel testini atar mısınKızlar mrb Bat günüme 4 gün var bugün dayanamayıp test yaptım fortune marka çok cok hayali bir çizgi var gibiydi ama bilemedim böyle bir durum yaşayan var mı
Canım foto çektim ama çok hayali bir çizgi olduğu için pek anlaşılmıyorAaa ne güzel testini atar mısın
Aaa ne güzel testini atar mısın
Kaç dakika içinde çıktı bu çizgi? Ben de görüyorum.
Sabah yaptım ilk 5 dakika da gördüm ama teste az önce Bi daha baktım biraz daha netlesmis gibiKaç dakika içinde çıktı bu çizgi? Ben de görüyorum.
Sabah yaptım ilk 5 dakika da gördüm ama teste az önce Bi daha baktım biraz daha netlesmis gibi
Canım çizgiyi gördüm ben
Kuruma çizgisi de olabilir işte bakalım inşallah vardırCanım çizgiyi gördüm ben
İnşallahKuruma çizgisi de olabilir işte bakalım inşallah vardır
Uzulme tatlim nasip hersey her defasinda yikiliyoruz ama elden bir sey gelmiyor maalesef. Bende erken olucam galiba bu gidisle.Ben gebelik beklerken adetim gene erken geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?