• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Umut başarmanın yarısıdır asla umudunuzu yitirmeyin ama beklemeyinde bak nasıl güzel ilerliyor
Ben 2 asilama 1 tup bebek denedim 🙄 tutmadi gecen aydi tup bebek aşamam. Normal adet tarihimden 3 gun sonra oldum. Normal adet oldum. Ama bu ay da boyle olunca umutlandim nedense

Düzensizde olsa anlarsım ben vicumumun her zereini izlerim vajınam karardı🙈 gögüs ucum değişmisti gögüs ucumda arasa cıkan sivilce gibi benrkler oldu göbek deliğimden vajınama inen cizgi yüzümde leke ben büyümesi ve koyulasması oldu ve daha testte cıkmadan hamileyim dedim kan verdim 2.00 cıktı yok dendi var dedim yine kan verdim 0.5 cıktı var dedim inan hissediyorsun
Her ay farkli belirtiler yasadigim icin artik takmiom bazen goguslerim acir bazen hic hissetmeden adet olurum bazen goguslerimin sekli degisir bazen bna öle gelio derim oyuzden sallamiom cok degisik belirti olunca suphede kaliorum bilmiom ya nasip iste insallah isteyen herkezin olur bn artik cözemiom kndmi 😂

Evet zaten kanamadan sonra silik cıkıyor bir hafta sonrasına anca netlesiyor yeni gebelik
Ay walla ne cekioz be ya keske kesin bisey olsa ne biyim civilce varsa adetiz yoksa hamile kesin biseylerimiz olsa herkezin herseyi farkli oluo hatta hamilelikle adet ayni olanda oluo cok kotu bi durum arafda kalmak 🙁

Back