• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Bazi yazilarinizi okuduum cok dikkatim cekti kizlar son 3 aydir adetlerim kisaldi 16 gun 20 de oluorum ama bu ay cok degisik bisi oldu adetim ilk 2 gun asiri yogun 4 gun 5 gun uzardi en son yine 16.dongumde adet oldum yada sandim 3 gun surdu ama ilk gun pembe leke gunluk bed dolmaz 2 gun biraz geldi 3 gun bitti hic yoktu damla vardi sasirdim yerlesme olabilirmiki test yapmak istemiorum acikcasi uzulmk istemedigim icin takmiodumda artik icime suphe dustu adet belirtimde var yokda takvime gore yarin 32 gun döngu adet gunum 16 gune gore 1 hafta var cok karisik 😂😂
Canım en iyi yöntem test yapmak. Belirti arayınca olmuyor kendimden biliyorum. Bence test yap bakalım sen

Bence bir test al belirtilerimiz hallerimiz aynı 🙏😊 bos umut vermek istemem ama bence var sende birşeyler yumurtlamıs ve yerlesiyor olabilir adetiniz geldinde belli olur yada bekleyin kafanız karısmasın
Siz hamismisiniz insallah vardir ama 2 yil denedik olmadi 2 asilama tutmadi oyuzden bi umut var cok umutsuzluk bklemk daha ii sanirim 🤲

Canım en iyi yöntem test yapmak. Belirti arayınca olmuyor kendimden biliyorum. Bence test yap bakalım sen
Artik testlere karsiyim totem yapiorum cinsiyet ögrenmeye gidicem 😂😂😂 adetim duzenli degil sansa ögrenirim die dusunuorum nasip hersey ya bn bi umut ariyan fakir hayalliyim ts ederm cnm bnm

Walla bnm kitapda girdin 😂 kardesimden sonra sensin 😂 keske senin gibi kalbim rahat olsada kesin diebilsem ama buyuk bi yanim bosa umut dio bisi hissettimmi hic
Ben ilk defa 31 kadar fazla test taptım bir kez yapardım daha üstelemezdim negatifi gördüm halde hamileyim bu kanamalarım garip dedim ve yanılmadım hamileyim allah buyuk

Ben ilk defa 31 kadar fazla test taptım bir kez yapardım daha üstelemezdim negatifi gördüm halde hamileyim bu kanamalarım garip dedim ve yanılmadım hamileyim allah buyuk
Adetin cok duzenlimi ? Ara kanama gibi bisimi oldu bnm duzeni bozuldu ya oyuzden merak ettim

Adetin cok duzenlimi ? Ara kanama gibi bisimi oldu bnm duzeni bozuldu ya oyuzden merak ettim
Adetim düzenlidir 28 günde bir olurum 3 öne gederek yıllardır ilk defa 7 geri gitti subatta kahve leke ve kan geldi ama 3 gün surdu ilk günlük ped dolmadı diyebilirim test yaptım negatif sınra mart geldi yine kan geldi yine garip test yaptım 12 dak sonra silik cızgi testlere bogdum evi 😂😂😂

Adetim düzenlidir 28 günde bir olurum 3 öne gederek yıllardır ilk defa 7 geri gitti subatta kahve leke ve kan geldi ama 3 gün surdu ilk günlük ped dolmadı diyebilirim test yaptım negatif sınra mart geldi yine kan geldi yine garip test yaptım 12 dak sonra silik cızgi testlere bogdum evi 😂😂😂
Hmm bnmki duzensiz iste ya coook gecikio 35 gun fln cok nadir 60 gun son zamanlarda 16.gun 20. Gun adet gelio iste nalet duzenli olsa bnde anlardim sans iste diom ya ya doguma ya cinsiyete giderim ögrenirim hamoleymisim die 😂😂😂😂 nys ii geceler yarin dewam ederiz

Hmm bnmki duzensiz iste ya coook gecikio 35 gun fln cok nadir 60 gun son zamanlarda 16.gun 20. Gun adet gelio iste nalet duzenli olsa bnde anlardim sans iste diom ya ya doguma ya cinsiyete giderim ögrenirim hamoleymisim die 😂😂😂😂 nys ii geceler yarin dewam ederiz
Düzensizde olsa anlarsım ben vicumumun her zereini izlerim vajınam karardı🙈 gögüs ucum değişmisti gögüs ucumda arasa cıkan sivilce gibi benrkler oldu göbek deliğimden vajınama inen cizgi yüzümde leke ben büyümesi ve koyulasması oldu ve daha testte cıkmadan hamileyim dedim kan verdim 2.00 cıktı yok dendi var dedim yine kan verdim 0.5 cıktı var dedim inan hissediyorsun

Düzensizde olsa anlarsım ben vicumumun her zereini izlerim vajınam karardı🙈 gögüs ucum değişmisti gögüs ucumda arasa cıkan sivilce gibi benrkler oldu göbek deliğimden vajınama inen cizgi yüzümde leke ben büyümesi ve koyulasması oldu ve daha testte cıkmadan hamileyim dedim kan verdim 2.00 cıktı yok dendi var dedim yine kan verdim 0.5 cıktı var dedim inan hissediyorsun
Böyle cıktı canım testim yorum yapabilecek olan var mı

Eklentiler

• 20200331_112258.jpg
    20200331_112258.jpg
    178,4 KB · Görüntüleme: 42
Back