• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Bi sorcam kizlar bazi bayanlar kalp atisi gibi atma hissediomus bu dogrumu ? Veya sislik sertlik kasik veya alt karinda ?
Evet şişlik ve sertlik var 🙏onu okumamaısım sabah ilk idrarı yapınca sol kasıgıma yakın aksama kadar 3 aylık gebe gibi oluyorum bende zerre göbek yoktur gebelik sonlandı andan itibaren eski halini alır . Anlamam kolay oldu

Bi sorcam kizlar bazi bayanlar kalp atisi gibi atma hissediomus bu dogrumu ? Veya sislik sertlik kasik veya alt karinda ?
[/QUOTE]
Evet hissediliyor ama 2. / 3. Ayda falan canım

Seyirme gibi bisey mı acaba canım . Sertlik bende duydum ama hiç gebe kalamadığım için bilmiyorum canım
Bilmm kiz kardesim de demisti hamile oldugunu ögrenmeden once bisey atiodu dedi bi arkadasimda ole dedi heerkezde aynimi merak ettim cok duydum tabi bnde hic yasamadim hamis olamadigim icin .

Bilmm kiz kardesim de demisti hamile oldugunu ögrenmeden once bisey atiodu dedi bi arkadasimda ole dedi heerkezde aynimi merak ettim cok duydum tabi bnde hic yasamadim hamis olamadigim icin .
Hiç öyle atmadır, sertliktir, ara kanamadır yaşamadım. Adetim gecikince aynı adet sancısı gibi sancım oldu günlerce.. Ama normalde de hep geciktiği için hamileliğe yormamıştım.

Adetime 18 gün var ama bundan önceki kanamam yerleşme kanamasıydı kadınların dediği üstüne görme😊
Benim Adetime 2 gün vardı lekelenme oldum soluk bi renk sonra kahve rengi oldu 4 gün sürdü fakat hiç pete geçmedi adet sancısında çekmedim yerleşme kanamasından şüpe ediyorum fakat lekelenme bitince test yaptım negatif çıktı belimde ağrı var ve arada kaşığım sancıyo hamile olabilrmiyim

Benim Adetime 2 gün vardı lekelenme oldum soluk bi renk sonra kahve rengi oldu 4 gün sürdü fakat hiç pete geçmedi adet sancısında çekmedim yerleşme kanamasından şüpe ediyorum fakat lekelenme bitince test yaptım negatif çıktı belimde ağrı var ve arada kaşığım sancıyo hamile olabilrmiyim
IlBilirsin benimde öle oldu hemen hemen pembe akıntı kahve beneklenme 3 günüde az kan bitti ama ağrım hiç yoktu

Hayalet cigler çıktı sonra silik testlerim var diger adet tarihi gelince netleşiyormus
Benimde öylemi olucak acaba çünkü lekenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı bi dahaki ayı beklicem bende . Arada bi bel ağrısı geliyo kasıklarıma vuruyor ve geçiyo sonra bende şaşırdım doktora gitsemmi bilemedim 🤷🏼‍♀️

Back