- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
Evet şişlik ve sertlik varBi sorcam kizlar bazi bayanlar kalp atisi gibi atma hissediomus bu dogrumu ? Veya sislik sertlik kasik veya alt karinda ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şişlik ve sertlik varBi sorcam kizlar bazi bayanlar kalp atisi gibi atma hissediomus bu dogrumu ? Veya sislik sertlik kasik veya alt karinda ?
Aminnn oh en güzel duaydıAllahım hepinize de en güzelinden en iyisinden en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Ne biliyim merak ettim cok diolar atio sislik var die de masallahValla öle birsey hissetmedim göbeğim atıyor normalınden daha hızlı arada okadar birde hiç karnım guruldamaz dısardan duyuluyor utanıyorum![]()
Bilmm kiz kardesim de demisti hamile oldugunu ögrenmeden once bisey atiodu dedi bi arkadasimda ole dedi heerkezde aynimi merak ettim cok duydum tabi bnde hic yasamadim hamis olamadigim icin .Seyirme gibi bisey mı acaba canım . Sertlik bende duydum ama hiç gebe kalamadığım için bilmiyorum canım
Amin insallah senin ve hamislerin hepside kolay saglikli dogumlariniz olur hayirli saglikli evlatlarimiz olur insallahAllahım hepinize de en güzelinden en iyisinden en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Tez elden sizlerede inşNe biliyim merak ettim cok diolar atio sislik var die de masallah![]()
Kaçıncı günde yaptınız testiBu yerleşmeye benziyor canım test yapsana kanama gelmeden once silik testim vardı sonra yaptım siliktende silikti inan anca kırmızıyı gmrdüm bak bu som yaptım test saklamak için
Adetime 18 gün var ama bundan önceki kanamam yerleşme kanamasıydı kadınların dediği üstüne görmeKaçıncı günde yaptınız testi
Hiç öyle atmadır, sertliktir, ara kanamadır yaşamadım. Adetim gecikince aynı adet sancısı gibi sancım oldu günlerce.. Ama normalde de hep geciktiği için hamileliğe yormamıştım.Bilmm kiz kardesim de demisti hamile oldugunu ögrenmeden once bisey atiodu dedi bi arkadasimda ole dedi heerkezde aynimi merak ettim cok duydum tabi bnde hic yasamadim hamis olamadigim icin .
En belirgin belirtin neydi peki ?Hiç öyle atmadır, sertliktir, ara kanamadır yaşamadım. Adetim gecikince aynı adet sancısı gibi sancım oldu günlerce.. Ama normalde de hep geciktiği için hamileliğe yormamıştım.
Sadece adet ağrısıEn belirgin belirtin neydi peki ?
Anladim cnm ts ederm rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinSadece adet ağrısıBir de meme uçlarına değemedim epey uzun müddet..
Benim Adetime 2 gün vardı lekelenme oldum soluk bi renk sonra kahve rengi oldu 4 gün sürdü fakat hiç pete geçmedi adet sancısında çekmedim yerleşme kanamasından şüpe ediyorum fakat lekelenme bitince test yaptım negatif çıktı belimde ağrı var ve arada kaşığım sancıyo hamile olabilrmiyimAdetime 18 gün var ama bundan önceki kanamam yerleşme kanamasıydı kadınların dediği üstüne görme![]()
IlBilirsin benimde öle oldu hemen hemen pembe akıntı kahve beneklenme 3 günüde az kan bitti ama ağrım hiç yoktuBenim Adetime 2 gün vardı lekelenme oldum soluk bi renk sonra kahve rengi oldu 4 gün sürdü fakat hiç pete geçmedi adet sancısında çekmedim yerleşme kanamasından şüpe ediyorum fakat lekelenme bitince test yaptım negatif çıktı belimde ağrı var ve arada kaşığım sancıyo hamile olabilrmiyim
Amin teşekkür ederim . Rabbim isteyenlere de hayırlısını nasip etsin inşallah..Anladim cnm ts ederm rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin![]()
Sizin hamilelik varmı peki testte hemen çıktımıIlBilirsin benimde öle oldu hemen hemen pembe akıntı kahve beneklenme 3 günüde az kan bitti ama ağrım hiç yoktu
Hayalet cigler çıktı sonra silik testlerim var diger adet tarihi gelince netleşiyormusSizin hamilelik varmı peki testte hemen çıktımı
Benimde öylemi olucak acaba çünkü lekenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı bi dahaki ayı beklicem bende . Arada bi bel ağrısı geliyo kasıklarıma vuruyor ve geçiyo sonra bende şaşırdım doktora gitsemmi bilemedimHayalet cigler çıktı sonra silik testlerim var diger adet tarihi gelince netleşiyormus