ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

Malesef bu sabah hastalandm nasip değilmiş demekki bu ay
Canım üzülme sakin nasip hersey bende daha tık yok ne gelen var ne giden doktorum adet söktürücü verdi.ama burdan o kadar çökmüş ki adeti geçip testlerde negatif cikip 15 20 gün sonra öğrenenler.bi umut iste.hastalanmassam 1 tafta sonra yine test yapicm

Aynen nasip değilmiş ala ala neden sökülmedin hala acaba yada hamileysen adet söktürücü bi sorun yaratmaz mi nasip insallah istedigin gibi olur hersey canim. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin senin en azindan 1 tane evladin var anneligi tatmissin benim ilk olucak

Amin kuzum kızım var 12 yasinda rabbim ona ömür saglik versin.cok kardeş istiyo.3 senedir korunmuyoruz ama nasip.İnşallah kuzum en yakın zamanda gelir bebisin çok güzel anne olmak rabbim tüm kadınlara tattirsin.zaten icmicem kuzum adet sokturucuyu bekliycem bakalım 1 hafta daha.sizde sorun yok dimi yenimi başladınız çalışmalara.biz 3 senedir

3 gebelik yaşadım üçünde de belirtiler farklıydı, gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı zaten çoğunlukla, hiç belirti yaşamadan hamile kalan da var, belirtilere çok takılmayın, gününüz geçerse test yaparsınız hatta günün geçmesi bile bulgu olmayabiliyor, Allah gönlünüze göre versin

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım 6 ocakta aşılama yaptırdım yani bugün 8 gün ama dün beta hcg yaptırfım 2.0 cıktı refrans 0.10 ben sürekli yaptırırdım ama hep 0.1 cıkardı böyle olupda sonucu yükselen varmı aranızda acaba

Saol canım amin takvimin var hamilesin sanirim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 8.gunum bugün ama regl olmadım.teste negatif.1 hafta daha bekliycem. Herşey nasip canım.saglikli hayirli evlat olsunlar da gec olsun.biz anneler sabirliyiz bekleriz

Kuzum benim 0.100 cıktı gelik yokk.6.günümdü geceli bugün 8.gün ana ne adet var nede kasık agrım kaldı. Bekliom 1 hafta daha belki geç döllenme olmuştur.doktorum adet söktürücü verdi ama bu formda okudum bizim gibi negatif olup 15 20 gün sonra hamile olduğunu öğrenmişler.

Aynn cnm herkez erken yaptın diyo ama kısmet bakalım inşlh hamileyizdir

B
Yok cnm gecmedi bugun olmam gerek normelde aşılama yaptırdım için dayanamayıp yaptırdım ben tahlil
Bekle cnm bekle geçsin allahın izniyle 3gun daha sonra yaptır test .geç döllenme oluyomus 10 gunde bile cikmayanlar var kantestinde düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…