Adet sancısı gibi sancısı olup hamile olan var mı ?

Prolaktin benim de yükselmek için bahaneye bakıyor. Dostinex ile düşüyor bıraktıktan bir süre sonra tekrar yükseliyor. Şu an henüz keseyi görmesem de testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla devam eder. Darısı isteyen herkesin başına.
Erken hamilelik belirtisi de normalde nabzınızı biliyorsanız benim sürekli rutin nabzımdan yüksek çıktı ordan şüphelenmiştim 😊

Benim prolaktinim yüksek zaten ama stres hormonu tarafından salgıladığı için inip çıkıyor o yüzden ilaç da kullanmadım, takviyeler yüksek hormonu düşürüp düşük hormonu yükseltip dengelemeye çalışıyormuş o yüzden ek bir şey kullanmak istemedim ama yinede gerekli olursa kullanırım. Ayy rüyan çıksın inşallah ☺️🌸 lütfen haber ver mutlu olalım güzel haberlerle😍
Aminnn aminnn inşallah bizlerede nasip eder inşallah rabbim ama hep ölçtür bence prolaktini çok önemli stres olmadığım zamanlarda da yüksek çıkıyor anlamadım gitti

Bu arada benim bugün yine çok karnım ağrıdı yine ha oldum ha olcan dedim yine tık yok ağrı da gitti öok garip yani böyle bişey de başıma gelmemişti
Evet canım bende bugün öyleydim kasık ağrım vardı bide ıslaklık hissediyordum bi baktım gelen giden yok ama her an gelecek gibi hissediyorum böyle olup hamile olan var mı acaba

Prolaktin benim de yükselmek için bahaneye bakıyor. Dostinex ile düşüyor bıraktıktan bir süre sonra tekrar yükseliyor. Şu an henüz keseyi görmesem de testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla devam eder. Darısı isteyen herkesin başına.
Erken hamilelik belirtisi de normalde nabzınızı biliyorsanız benim sürekli rutin nabzımdan yüksek çıktı ordan şüphelenmiştim 😊
Ayy hadi hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah belirtilerin nelerdi canım

Hayırlı olsuın sağlıkla ilerlesin inşallah ne güzel haber 💜 kadınların homonları hakkaten oynak ya çok acayip
Nabız mı diyosun ooff hadi bi de ona bakalım madem 😀

Evet canım bende bugün öyleydim kasık ağrım vardı bide ıslaklık hissediyordum bi baktım gelen giden yok ama her an gelecek gibi hissediyorum böyle olup hamile olan var mı acaba
ya işte stres bi de gizli stres varmış farkında değilsin ama orda yani ☺️
Bir de çok merak ettiğim bir şey var benim, kasık ağrısı yaşadım diyenler tam olarak nereyi kastediyor alt karın aşağısı mı yoksa bacak içindeki kısımlar mı. Çünkü benim tek bir tabirim var o da karın ağrısı yani başka yok 🤣

Heheh dr mfk 🤣 bugün de bunu öğrendik çok şükür :) evet ben de yıllar sonra geçen aylarda üye oldum şimdi her başlığa atlayıp bişeyler yazasım herkesle arkadaş olasım geliyo 🤣 elimde son bir kozum kaldı bikaç kilo vermek. Bebekle ilgili konudan bağımsız taa ilk gittiğim doktorum bikaç kilo vermek senin adeti dengede tutacaktır demişti vardır bir bildiği muhakkak çünkü bel çevresi yağlandıkça gerçekten sanki daha da düzensiz olmaya başladı. Aylavyu cips kola ama elveda dicem artık
Kadın olmak zor yaa bir şeylere sahip olmak için başka şeylerden vazgeçmek zorunda olmak... Ama yinede iyi ki erkeklere göre daha çok paylaşma isteği yeteneğimiz varda içimizi döküyoruz birbirimize 🙈 yoksa bazen her şeyi tek başına kaldırmak kolay olmayabiliyor.. dilerim istediğin gibi bir bedene kavuşursun 🌸

Bu arada benim bugün yine çok karnım ağrıdı yine ha oldum ha olcan dedim yine tık yok ağrı da gitti öok garip yani böyle bişey de başıma gelmemişti
Ya anlıyorum çok yorucu gerçekten ama olmazsın inşallah da güzel haberler verirsin, kaç gün oldu gecikmen?.
Ve benim de arada bele kasıklara vuran ağrılar var herhalde oldum diyorum ama 8.gunu bitirdim hala gelen giden yok valaha olsam rahatlayacagim🙈

Bir çok yerde okudum adet belirtileri Ve gebelik belirtileri aynıymış. Merak ettiğim soru başlıkta sorduğum gibi adet sancısı gibi ağrısı olup hamile kalan var mı ?
Evet belirtiler gerçekten aynı. Benim de kasık ağrılarım olmuştu. Kahve lekeler gelmişti hamileymişim.

Bir de çok merak ettiğim bir şey var benim, kasık ağrısı yaşadım diyenler tam olarak nereyi kastediyor alt karın aşağısı mı yoksa bacak içindeki kısımlar mı. Çünkü benim tek bir tabirim var o da karın ağrısı yani başka yok 🤣
Bence beyin nereyi isterse ağrı oraya vuruyor 😂 çünkü ben gebelik belirtisinde bel mutlaka ağrir diye gizli gizli düşünürken bir kaç dakika sonra belim ağrıyor 🙈😂 benim bu konudaki fikrim eğer gebelik varsa ağrının sadece kasıkta yumurtalıklarda olmayacağıdir çünkü yerleşme evresi olduğu için ve vücudumuzda yeni olduğu için kendine alan açtıkça bizim vücudumuzun birbirine bağlı olan organların hepsi etkileniyor ama tabiki bu benim fikrim 🙈

Ayy gözün aydın olsun sağlıkla gecsin hamileliğin ve sağlıkla kucağına al inşallah 🌸☺️
Adet gecikmesi yaşadıktan sonra mi öğrendiniz?
Ben doğum yaptım canım teşekkür ederim 🙏 3 gün gecikmişti adetim. Ha oldum, olacağım diyorken kaset test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Aynı gün akşam kan testi verdim acile gidip. 5700 çıkmıştı beta. 3 ya da 4 haftalık hamilesiniz denildi. 2 gün sonra da vajinal ultrasonda kese göründü keseye göre 5+2 haftalıkmışım. Hoş benim hamileliğim böyle ballandıra ballandıra geçmedi ama şükür diyelim çocuk sağlıklı 🍀😊

Ayy hadi hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah belirtilerin nelerdi canı

Çok sevindim inşallah sağlıkla devam edecektir içini ferah tut 🌸☺️

Ben doğum yaptım canım teşekkür ederim 🙏 3 gün gecikmişti adetim. Ha oldum, olacağım diyorken kaset test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Aynı gün akşam kan testi verdim acile gidip. 5700 çıkmıştı beta. 3 ya da 4 haftalık hamilesiniz denildi. 2 gün sonra da vajinal ultrasonda kese göründü keseye göre 5+2 haftalıkmışım. Hoş benim hamileliğim böyle ballandıra ballandıra geçmedi ama şükür diyelim çocuk sağlıklı 🍀😊
Yaa çok güzel bir haber çok sevindim adına, zor geçmiş belli ki ama çok şükür geçmiş ☺️
Bize de nasip olur inşallah bakalım kısmet🌸

Ya anlıyorum çok yorucu gerçekten ama olmazsın inşallah da güzel haberler verirsin, kaç gün oldu gecikmen?.
Ve benim de arada bele kasıklara vuran ağrılar var herhalde oldum diyorum ama 8.gunu bitirdim hala gelen giden yok valaha olsam rahatlayacagim🙈
Test yapmadın mı canım sen baya gecikmiş

Dün vardı bugün yok kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var ama dolgulaştılar baya onun dışında hiç belirti yok ne adete dair nede gebeliğe dair test yapcam birazdan bakalım ne çıkar ama korkuyorum

Ha bu arada kızlar semar testi vermiştim dün onun sonuçlarını aldım vajinal enfeksiyon çıktı ilaç tedavisine başlıcaz dedi 😢bilgisi olan var mı bu enfeksiyon hakkında o kadar da dikkat ediyorum temizliğime

X