- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
Grup kurucam dedin ya ona dedim değerin bence çok güzel doktor daha iyi olması açısından öle demiştir zaten o ikiye üçe katlanır sen içini ferah tut duanı et dikkat et ben napicam asıl onu bilmiyorumSonucum 397çıktı aslnda yumurtalığnda dolu dedi ama daha yüksek beklerdm demesi içime kurt düşürdü salı gününü bekliyorum umarım çok hızlıca artıyordurçorluya gel beklerim
Farkettim yanlş anladığımı düzelttim sonradanGrup kurucam dedin ya ona dedim değerin bence çok güzel doktor daha iyi olması açısından öle demiştir zaten o ikiye üçe katlanır sen içini ferah tut duanı et dikkat et ben napicam asıl onu bilmiyorum
Hayirli olsun gebeligin cnm bat gunun ne zamandiAdetin biteli 33gün olduysa seninde gecikmen olmuş ki 33gün önce mi oldun bitiş günü geçirmeniz li mi 33gün
Benim beklenen adet tarihim 16sıydıHayirli olsun gebeligin cnm bat gunun ne zamandi
Teşekkür ederim bu aradaBenim beklenen adet tarihim 16sıydı
Rica ederim darisi benimbasima benim 6 ocak bakalimTeşekkür ederim bu arada
Bittiği günden sonraki günü hesaba alarak 35 gün oldu işte bende yarın test almayı dusunuyorum bakalım Gine bı hüsran yasiycam galiba ama olsun en azından tedavimi gidipte görürüm en azından tedavisi var Allah'ıma şükürAdetin biteli 33gün olduysa seninde gecikmen olmuş ki 33gün önce mi oldun bitiş günü geçirmeniz li mi 33gün
Teşekkür ederim bu arada
Evet canım ben 9.günde gördüm ve benim de kasık ağrılarım çok vardı halen de devam ediyor sende de olabilir bence bu kadar gecikme ilaç içme stres vs gibi bir durum yoksa pek normal değil çünkü umarım güzel haberlerini alırım seninde teşekkür ederimCanımm gebeliğinn hayırlı olsuunn ❣❣
Benim de gecikmemin 7.günü testler de hep sonradan çizgi beliriyor ama net çizgi belirmedi hiç sen 9.gün mü gördün pozitifi
Bide bugün kalça bel bacak ağrısı var ama sağ tarafım sadece
sence benimde olabilir mii
Sağ kasığımda da ağrı var
Yarın sabah tekrar yapıcam test ama bakalım
Bana umut oldunn
Evet canım ben 9.günde gördüm ve benim de kasık ağrılarım çok vardı halen de devam ediyor sende de olabilir bence bu kadar gecikme ilaç içme stres vs gibi bir durum yoksa pek normal değil çünkü umarım güzel haberlerini alırım seninde teşekkür ederim
Kan almadı direkt ultrasondan baktı kese görüntü değerlerim düzenli artış sağlamış demek ki
Kan almadı direkt ultrasondan baktı kese görüntü değerlerim düzenli artış sağlamış demek ki10gün sonra gitcem değerlerime o zaman bakılacak canım teşekkür ederim
Bende de yok halaa yok göğsümde ağrı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?