• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı çekiyorum ama adetim 8gün geçikti hamilr olabilir miyim

Can’ım bende sorayım. Biraz uzun ama benim adet tarihimden bugün ile 6 gün gecilme oldu. Biz ilk defa Aralık da denedik neyse 31 Aralık yıl dönümü idi ben doktora gittim ( o zaman gecikmenin 1. Günü idi ) 2 tüp kan alındı sağlık ocağından beta 0,1 çıktı. Sol kaşıkta sancı göğüsümde şişme beyaz akıntı, karnım da şişti kaldı test yapıyorum negatif kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ben çok düzenli adet görürdüm. Sence ne yapayım Pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama aklımdan sileyim diyorum bu site aklıma geliyor bakıyorum sürekli yorumlara
Adetin daha ilk gün gecikmesinde bile belli olurdu diye düşünüyorum çnkü zaten döllenmiş olacaktı o kanda belli olurdu idrarda olmazdı ama yine de tabiki bilemem çünkü ben doktora gittiğimde ultrasonda göründüğün de doktor daha adetin 3gün geçmiş hali gibi fln demişti aslndaa daha çok geçmişti çok ümitlenme ama belli de olmaz

bende dün adet olmam gerekiyordu ama olamadım karnım çok ağrıyor ama bir türlü gelmiyor sizinde ağrı dediğiniz karın ağrısımıydı yoksa kasık sancısı falan mı
Vallahi adet olcak gibi karnımdan kasıklarımdan vuruyordu ağrı ben adet sancısı sanmıştım

Back