• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı çekiyorum ama adetim 8gün geçikti hamilr olabilir miyim

Ayyyyyyyyyyyy Yemin etttt allahimmmmmm sana şükürler olsun ben bitanem çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsunn hemen gidin kan verin bak düşük falan olur Allah korusun bak dikkat et aman diyim kimyasalda olabilir bak hemen gidinn
Çoookkk teşekkür ederim canım benim rabbim sana da nasip etsin yarın sabah hemen gidiyorum ❤️❤️❤️❤️

Valla ama çok su ictiysen yapma sabah aç karnına yaparsın ben adetim geceli biteli yani 30 gün oldu sence geciktim biraz daha bekliyimmi yada hastane ye gidip kan testi verimmi

Valla ama çok su ictiysen yapma sabah aç karnına yaparsın ben adetim geceli biteli yani 30 gün oldu sence geciktim biraz daha bekliyimmi yada hastane ye gidip kan testi verimmi
Senin daha çok gecikmemiş anladığım kadarıyla canım bekle biraz. Evet su içtim ifrar gelsin fiye bu sefer silik çıktı 2.kısım eşim iyice şüphelendi sabahı beklicez artık ☺️

M Mrvcandan canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :anneadayı: hangi marka gebelik testi kullanıyosunuz doğruluğuna güvendiğiniz bir marka var mı?

M Mrvcandan canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :anneadayı: hangi marka gebelik testi kullanıyosunuz doğruluğuna güvendiğiniz bir marka var mı?
Valla yok canım rastgele gisip alıyorum herhangi bir eczaneden 5 tl olanlardan doktorun dediği şu eğer pozitif çıkıyorsa doprudur ama negatif çıkıyorsa yanılma payı vardır tabiki adetin biraz geciktikten sonra yapınca

Ayy 2. Ci kişisin burdan konusupta hamile kalan artık üçüncüde bana bakalım hayırlısı benimde adetim geçsin diye bekliyorum adet olurken hani canın tatli çeker ya ama kilo kilo yersin bende adet olucam galiba tatlı diye kafayı yiyorum ya az önce künefe söyledim afedersin yani inanki suya şeker atıp icesim var doyamıyorum tatliyaa tobe tobee 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🤣🤣🤣

Ayy 2. Ci kişisin burdan konusupta hamile kalan artık üçüncüde bana bakalım hayırlısı benimde adetim geçsin diye bekliyorum adet olurken hani canın tatli çeker ya ama kilo kilo yersin bende adet olucam galiba tatlı diye kafayı yiyorum ya az önce künefe söyledim afedersin yani inanki suya şeker atıp icesim var doyamıyorum tatliyaa tobe tobee 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🤣🤣🤣
😂😂😂 İnşallah adet olmazsın kasık ağrıları oluyormuş ben bilmiyordum vallahi direkt adet olcam sanıodum her dışarı çıkışta mutlaka ağrı kesicimi ve pedimi alıyodum bir paket ped bitirdim meğer hamileymişim😂😂😂 bu arada afiyet olsun😂

Vallahi sorma ya uykucuyum ben zaten ama daha beter uykuya düşüyorum bı tuhaf halim var testte alsam cikarmi acaba diyorum almıyorum

Vallahi sorma ya uykucuyum ben zaten ama daha beter uykuya düşüyorum bı tuhaf halim var testte alsam cikarmi acaba diyorum almıyorum
Bende tam sevinemiyorum açıkcası doktor çünkü gecikmene göre değerini daha yüksek beklerdim dedi bir forum da o konu hakkında açıp kızlara sorayım bakayım. Uyku olarak bende ayakta uyumuşum dün koltukta 😂😂😂

Back