5dakka baktım bakmadım hemen kenara attım silik çizgi ne zamam çıktı acaba bilmiyorum o yüzden çünkü 10 dakikadan sonrasına inanmayın yazıyordu. Adetim hep zamanında olurdu ama olacak gibi de sancı çekiyorum tuhaf bir haldeyim gerçektenValla ben test yapmadim ama aynılarını bende yaşıyorum ve adetimden bugün 35. Gün ben test yapmadim ama doktora gidicem geciktim diye bakalım ne cikicak teste ne zaman baktın kaç dk bakipta çöpe attım yani
Böyle de ümitlenip hayal kırıklığı olacak diye de taptırmaya bile çekiniyorum çok istiyorum çünkü inşallah seninde tutunmuştur benimde ama çok düşünmek stres yapmak bile çok etkiliyor böyle durumlarda birbirimizi haberdar edelim güzel haberlerini alırım inşallah canımAynı aynı vallahi bende anlamadım ki testi yenile istersen bende rahim filmi çektirdim bu ay adet sonrası . Sonra birliktelik oldu iate ama inşallah olmuştur tutunmustur bize bebislerimiz inşallah ama canım ya kan testi yaptır yada idrar testini hamile derim benn
Tekrardan yaptınız. Mı bende de aynısını oldu testi tekrarladım sonuç gene hüsranKızlar idrar testi yapmştım tek çizgi çıkmıştı kenara koydum sonraki gün gözüme çarptı silik çizgi gördüm adetimde çok gecikti ama sancı çekiyorum batma ağrı gibi böyle durum yaşayanlar var mı hamilelikten önce
Tekrar yapmadım üstünden zaman geçsin dedim çünkü adet olacak gibi hissediyorum o yüzden sormak istedim bu durum normal mi belirti mi bilmediğim içinTekrardan yaptınız. Mı bende de aynısını oldu testi tekrarladım sonuç gene hüsran
Bir kaç gün daha dayanacağım gibi gözüküyor çünkü adet olacağım gibi ağrım olduğundan diyorum bebek yoktur ama inşallah olmuşturBen yaşadım.batma sancı göğüste hassasiyet ...8 gün iyi sabretmissin
Gecikmen oldu muTekrar yapmadım üstünden zaman geçsin dedim çünkü adet olacak gibi hissediyorum o yüzden sormak istedim bu durum normal mi belirti mi bilmediğim için ☺
Sende bir baktır canım inşallah vardır ben daha yeniyim rabbim inşallah çok aratmadan nasip ederCiddenmi ya çok üzüldüm ya inşallah diğer ay dizinde olur ben hicbisey denemedim belirtilerden yola çıktık aama bilmiyorum ki valla
Şuan 8.gündeyim ama testi yaptığımda da gecikmem vardı testi yapıp kenara koydum hemrn çift çıkmadı diye sonra ki silik olduğunu gördüm ama çokta inanmamak gerekiyor diyorlar 10dakikadn sonrasınaGecikmen oldu mu
Aaa çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın sende. Bende bir kaç gün daha bekleyip bir test yapayım yine umut edip bekliyoruZAl bendende aynısı adetim 8 gun geçti 2 tane test yaptım silik çizgi cıktı kan verdim negatif cıktı bugünde çok hafif peceteye kan geliyo adet sandım ama değil resmen vücudum oyun oynuyor benimle ama sen inşallah hamilesindir
Bence sen yarın kalk tekrar test yap varsa zaten çıkar içinde rahat olur canm inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin bana da AminSende bir baktır canım inşallah vardır ben daha yeniyim rabbim inşallah çok aratmadan nasip eder
Şuan 8.gündeyim ama testi yaptığımda da gecikmem vardı testi yapıp kenara koydum hemrn çift çıkmadı diye sonra ki silik olduğunu gördüm ama çokta inanmamak gerekiyor diyorlar 10dakikadn sonrasına
Aynı aynı vallahi bende anlamadım ki testi yenile istersen bende rahim filmi çektirdim bu ay adet sonrası . Sonra birliktelik oldu iate ama inşallah olmuştur tutunmustur bize bebislerimiz inşallah ama canım ya kan testi yaptır yada idrar testini hamile derim benn
Şuan test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım ağlamaktan kendime gelemiyorum eşim de evde yok gelmesini bekliyorumAminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?