Çoookkk teşekkür ederim canım benim rabbim sana da nasip etsin yarın sabah hemen gidiyorumAyyyyyyyyyyyy Yemin etttt allahimmmmmm sana şükürler olsun ben bitanem çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsunn hemen gidin kan verin bak düşük falan olur Allah korusun bak dikkat et aman diyim kimyasalda olabilir bak hemen gidinn
Tam olarak 9gün geçiktim canım yarın yazarım sana da eşim emin olamam kan vermeden üzülürrüm diyor iki test almştm birazdan yine yapcamAyy haber ver bana ya merak ederim valla tam olarak kaç gün geciktim sen canim
Senin daha çok gecikmemiş anladığım kadarıyla canım bekle biraz. Evet su içtim ifrar gelsin fiye bu sefer silik çıktı 2.kısım eşim iyice şüphelendi sabahı beklicez artıkValla ama çok su ictiysen yapma sabah aç karnına yaparsın ben adetim geceli biteli yani 30 gün oldu sence geciktim biraz daha bekliyimmi yada hastane ye gidip kan testi verimmi
Eğer bir sorunun yoksa Çok fazla stres yapıyorsan etkiliyorsundur oluruna bırak emin ol stres her şeyi olumsuz etkiliyor canımBurdan yazistigim herkez hamile kaldı sanslarina ama bı ben kalamadim ya
Kiiiz naptinn gittinmi hastaneye ne sonuç ciktiuEğer bir sorunun yoksa Çok fazla stres yapıyorsan etkiliyorsundur oluruna bırak emin ol stres her şeyi olumsuz etkiliyor canım
Son durum nedirBir kaç gün daha dayanacağım gibi gözüküyor çünkü adet olacağım gibi ağrım olduğundan diyorum bebek yoktur ama inşallah olmuştur
Valla yok canım rastgele gisip alıyorum herhangi bir eczaneden 5 tl olanlardan doktorun dediği şu eğer pozitif çıkıyorsa doprudur ama negatif çıkıyorsa yanılma payı vardır tabiki adetin biraz geciktikten sonra yapınca
Evet hastaneye gittim pozitif kadın doğuma da gittim salı günü bir daha gitcem değerlerimin artışını görmek için kese daha oluşmamışKiiiz naptinn gittinmi hastaneye ne sonuç ciktiu
Ayy 2. Ci kişisin burdan konusupta hamile kalan artık üçüncüde bana bakalım hayırlısı benimde adetim geçsin diye bekliyorum adet olurken hani canın tatli çeker ya ama kilo kilo yersin bende adet olucam galiba tatlı diye kafayı yiyorum ya az önce künefe söyledim afedersin yani inanki suya şeker atıp icesim var doyamıyorum tatliyaa tobe tobee
Bende tam sevinemiyorum açıkcası doktor çünkü gecikmene göre değerini daha yüksek beklerdim dedi bir forum da o konu hakkında açıp kızlara sorayım bakayım. Uyku olarak bende ayakta uyumuşum dün koltuktaVallahi sorma ya uykucuyum ben zaten ama daha beter uykuya düşüyorum bı tuhaf halim var testte alsam cikarmi acaba diyorum almıyorum
Sonucum 397çıktı aslnda yumurtalığnda dolu dedi ama daha yüksek beklerdm demesi içime kurt düşürdü salı gününü bekliyorum umarım çok hızlıca artıyordurKaç çıktı senin sonucu ki benide çağır oraya ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?