• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı çekiyorum ama adetim 8gün geçikti hamilr olabilir miyim

Sonucum 397çıktı aslnda yumurtalığnda dolu dedi ama daha yüksek beklerdm demesi içime kurt düşürdü salı gününü bekliyorum umarım çok hızlıca artıyordur🤗 çorluya gel beklerim
Grup kurucam dedin ya ona dedim değerin bence çok güzel doktor daha iyi olması açısından öle demiştir zaten o ikiye üçe katlanır sen içini ferah tut duanı et dikkat et ben napicam asıl onu bilmiyorum 😣😣😣😣😣😣😣

Grup kurucam dedin ya ona dedim değerin bence çok güzel doktor daha iyi olması açısından öle demiştir zaten o ikiye üçe katlanır sen içini ferah tut duanı et dikkat et ben napicam asıl onu bilmiyorum 😣😣😣😣😣😣😣
Farkettim yanlş anladığımı düzelttim sonradan😂 forum açınca çağırmayı bilmiyorum kız daha yeniyim burda 😂 senin kaç gün geçmişti adetin 5 günden fazlaysa idrar testi yapabilirsin

Adetin biteli 33gün olduysa seninde gecikmen olmuş ki 33gün önce mi oldun bitiş günü geçirmeniz li mi 33gün

Artar inşallah bitanem dualarımız seninle inşallah banada dua edin 3 sene sonra bende artık kavusayim mucizemee😣😣

Adetin biteli 33gün olduysa seninde gecikmen olmuş ki 33gün önce mi oldun bitiş günü geçirmeniz li mi 33gün
Bittiği günden sonraki günü hesaba alarak 35 gün oldu işte bende yarın test almayı dusunuyorum bakalım Gine bı hüsran yasiycam galiba ama olsun en azından tedavimi gidipte görürüm en azından tedavisi var Allah'ıma şükür

Teşekkür ederim bu arada 🤗

Canımm gebeliğinn hayırlı olsuunn ❣🌸

Benim de gecikmemin 7.günü testler de hep sonradan çizgi beliriyor ama net çizgi belirmedi hiç sen 9.gün mü gördün pozitifi

Bide bugün kalça bel bacak ağrısı var ama sağ tarafım sadece
sence benimde olabilir mii

Sağ kasığımda da ağrı var

Yarın sabah tekrar yapıcam test ama bakalım

Bana umut oldunn

Canımm gebeliğinn hayırlı olsuunn ❣🌸

Benim de gecikmemin 7.günü testler de hep sonradan çizgi beliriyor ama net çizgi belirmedi hiç sen 9.gün mü gördün pozitifi

Bide bugün kalça bel bacak ağrısı var ama sağ tarafım sadece
sence benimde olabilir mii

Sağ kasığımda da ağrı var

Yarın sabah tekrar yapıcam test ama bakalım

Bana umut oldunn
Evet canım ben 9.günde gördüm ve benim de kasık ağrılarım çok vardı halen de devam ediyor sende de olabilir bence bu kadar gecikme ilaç içme stres vs gibi bir durum yoksa pek normal değil çünkü umarım güzel haberlerini alırım seninde teşekkür ederim❤️

Evet canım ben 9.günde gördüm ve benim de kasık ağrılarım çok vardı halen de devam ediyor sende de olabilir bence bu kadar gecikme ilaç içme stres vs gibi bir durum yoksa pek normal değil çünkü umarım güzel haberlerini alırım seninde teşekkür ederim❤️

Yok canım hiç bişey yapmadım ilaç vs
Bu ay daha rahattım hatta
Doktora gidicektim randevu günü bulamadım o kadar hazırdım bu ay
Gecikme bu kadar yaşamadım hiç
Seni de okuyunca ümidim arttı açıkçası çünkü bugün hep sağ baacağım ağroyor kalçama vuruyor ve sağ kasığımda böyle yakıcı bi ağrı var sendede oldu mu

Göğüs hassasiyeti yaşadın mı canım. Benim de adetim 4 gün gecikti adet olacakmışim gibi kasıklarım ağrıyor . Ama hiç göğüs hassasiyeti yok

Can’ım bende sorayım. Biraz uzun ama benim adet tarihimden bugün ile 6 gün gecilme oldu. Biz ilk defa Aralık da denedik neyse 31 Aralık yıl dönümü idi ben doktora gittim ( o zaman gecikmenin 1. Günü idi ) 2 tüp kan alındı sağlık ocağından beta 0,1 çıktı. Sol kaşıkta sancı göğüsümde şişme beyaz akıntı, karnım da şişti kaldı test yapıyorum negatif kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ben çok düzenli adet görürdüm. Sence ne yapayım Pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama aklımdan sileyim diyorum bu site aklıma geliyor bakıyorum sürekli yorumlara

Back