Adet öncesi gerginlik hayatımı mahvediyor :(

seanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
288
21
33
İstanbul
yok mu bunun bir çözümü kızlar delirmek üzereyim her adet öncesi boşanmanın eşiğinden dönüyoruz herşeye herkese gıcık oluyorum kırıp dökesim var bağıra bağıra ağlıyorum. her ay anlatıyorum eşime bak o durumda anla beni anla beni anla beniii....

Canım hiç bitkisel çayları denedin mi? Ya da bitkisel şuruplar var. Ben baZen içiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hiç bitkisel çayları denedin mi? Ya da bitkisel şuruplar var. Ben baZen içiyorum.

evet bi karışımım var içinde civanperçemi, hayıt, melisa, adaçayı, sarı kantaron, tarçın var. işe yaramıyor artık eskiden yarıyordu 4 5 yıldır var bende bu dert doktorda çare bulamıyor ouuuuff her ay diyorumki bak kızım alış artık öğren kendini ve o gunlerde dur demeyi bil deliliklerine. ama nerde aklıma bile gelmiyor o noktada

devreye biraz kaprisleriniz giriyor bence. bir uzmandan yardım alın.

Peki canım hiç hormon sayımı yaptırdın mı? Troid özellikle.

aynı sorun bende de var tatlım malesef
denemediğim kalmadı kuru üzümler bitki çayları ama nafile
birde çekilmez ağrılar

eşimde hala gelmedi takılıyor arkadaşlarıyla yarın tatil ya. gelince yine bi gece yarısı olayı daha cıkacak çünkü saatlerdir ağlıyorum ve barut gibiyim sinirden.
normalde geç geldiğnde bebeğiim niye bu kadar geç kaldın diye sarılırım bu gece ı ıhh kaslarıma ağrı girdi gerginlikten. :18:

bazen düşünüyorum da biz bayanların gerçekten çok saçma takıntıları var
erkeklere bazen hak veriyorum

aynı sorun bende de var tatlım malesef
denemediğim kalmadı kuru üzümler bitki çayları ama nafile
birde çekilmez ağrılar

Rabbim yardımcımız olsun resmen çaresizlik bu
nette neler neler yazıyor ya şok oldum antidepresan tedavisi yapılır diyor en son rahim alınır diyor tövbee ya

Rabbim yardımcımız olsun resmen çaresizlik bu
nette neler neler yazıyor ya şok oldum antidepresan tedavisi yapılır diyor en son rahim alınır diyor tövbee ya

fazla takmamak gerek kafaya tatlım sal gitsin
tabi bunu derken adet değilim yoksa eve geç gelen kocayı

Bekarkende var miydi bu problem ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocuk istemeyen bayanlarr :) eğer hormon veren ilaclarla korunup üstüne birde sari kantoron iciyorsaniz riskdesiniz biliyorsunuz demi ??

Bekarkende var miydi bu problem ???

evet. hatta ben bunun problem olduğunu bilmeden bile vardı. ergenlikten beri. zamansız sinir gerginlik hassaslık oluyor diye kendimi dengesiz ilan etmiştim cunku kendim bile tanıyamıyordum beni. sonraları adet günü hesapladıkça ve aklım erdikçe anladımki bu meretmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…