yok mu bunun bir çözümü kızlar delirmek üzereyim her adet öncesi boşanmanın eşiğinden dönüyoruz herşeye herkese gıcık oluyorum kırıp dökesim var bağıra bağıra ağlıyorum. her ay anlatıyorum eşime bak o durumda anla beni anla beni anla beniii....
Canım hiç bitkisel çayları denedin mi? Ya da bitkisel şuruplar var. Ben baZen içiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bi karışımım var içinde civanperçemi, hayıt, melisa, adaçayı, sarı kantaron, tarçın var. işe yaramıyor artık eskiden yarıyordu 4 5 yıldır var bende bu dert doktorda çare bulamıyor ouuuuff her ay diyorumki bak kızım alış artık öğren kendini ve o gunlerde dur demeyi bil deliliklerine. ama nerde aklıma bile gelmiyor o noktada
Peki canım hiç hormon sayımı yaptırdın mı? Troid özellikle.
evet hemde daha geçen ay yapıldı hiç birinde sorun yok hepsi normal. birtek progesteronum 1 sayı düşük çıktı az öncede netten bu konuyu araştırırken progesteron düşüklüğünde olma ihtimalini okudum acaba ondan mı ki. ama ilaçta kullandım yükselmiştir o yok yok sanmam ondan olmasını
Peki canım hiç hormon sayımı yaptırdın mı? Troid özellikle.
evet hemde daha geçen ay yapıldı hiç birinde sorun yok hepsi normal. birtek progesteronum 1 sayı düşük çıktı az öncede netten bu konuyu araştırırken progesteron düşüklüğünde olma ihtimalini okudum acaba ondan mı ki. ama ilaçta kullandım yükselmiştir o yok yok sanmam ondan olmasını
Tatlı, çikolata isteğin oluyor mu?
aynı sorun bende de var tatlım malesef
denemediğim kalmadı kuru üzümler bitki çayları ama nafile
birde çekilmez ağrılar
Tatlı, çikolata isteğin oluyor mu?
olmaz mıı yarım kavanoz çikolata kaşıkladımm
Rabbim yardımcımız olsun resmen çaresizlik bu
nette neler neler yazıyor ya şok oldum antidepresan tedavisi yapılır diyor en son rahim alınır diyor tövbee ya
devreye biraz kaprisleriniz giriyor bence. bir uzmandan yardım alın.
olmaz mıı yarım kavanoz çikolata kaşıkladımm
Ay ben de kaşık kaşık yiyorum. Ya ben bu dönemlerde adını verebilir miyim bilmiyorum da bitkisel şurup alıyorum. İyi geliyor.
Ay ben de kaşık kaşık yiyorum. Ya ben bu dönemlerde adını verebilir miyim bilmiyorum da bitkisel şurup alıyorum. İyi geliyor.
ayy ver ver herkes herşeyi yazıyor valla
yok mu bunun bir çözümü kızlar delirmek üzereyim her adet öncesi boşanmanın eşiğinden dönüyoruz herşeye herkese gıcık oluyorum kırıp dökesim var bağıra bağıra ağlıyorum. her ay anlatıyorum eşime bak o durumda anla beni anla beni anla beniii....
Bekarkende var miydi bu problem ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy ver ver herkes herşeyi yazıyor valla
Pasiflora. Yan etkisi de yok. Rahatlatıyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?