• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi gerginlik hayatımı mahvediyor :(

Bir şey yapamazsınız sanırım, sakinleştirici fialn belki yatıştırır ama o da ne kadar gerekli tartışılır.
Genç adam ve genç kadın birbirini severler, genç adam evlilik teklif eder, kadın da bir şartla kabul eder, ayda bir kez evden ayrılacak. Adam da kabul eder. İlk başta fazla önem vermez fakat zaman geçtikçe merakına yenilir ve karısını takip eder. Bir de bakar ki karısı ormana gidiyor. Takip etmeye devam eder. Karısı suyun yanına yaklaşır, üstünü soyunur, merak içinde bakan adamın gözleri önünde yılana dönüşür ve şşşşşş diye ses çıkarmaya başlar...
Eşlerimizin sadece ayda bir kere ve sadece ormanda yılan olmasına içelim - diye Rusya'da içki içerken anlatılan kısa fıkra. Adet öncesi bunalım sendromunu anlatıyor =)

evet. hatta ben bunun problem olduğunu bilmeden bile vardı. ergenlikten beri. zamansız sinir gerginlik hassaslık oluyor diye kendimi dengesiz ilan etmiştim cunku kendim bile tanıyamıyordum beni. sonraları adet günü hesapladıkça ve aklım erdikçe anladımki bu meretmiş

Her ay regl dönemine girince maydanozu birrr guzel nareksisiyle ye canım inan etkisini göreceksin her gun yaklasik bir demet ama 4 gün kala falan tamam mı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her ay regl dönemine girince maydanozu birrr guzel nareksisiyle ye canım inan etkisini göreceksin her gun yaklasik bir demet ama 4 gün kala falan tamam mı :)

her gun 1 demet maydanoz muu :) tamam söz denicem yarın başlıcam hatta cunku 5 gunum kaldı regle. üzerine mayonez gibi nar ekşisi mi gezdireceğim :)

Akşam akşam canımı çektirdin ya. Nar ekşisi dedin mi ağzım sulanır benim. Gidip bi kaşık atayım hemen😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir şey yapamazsınız sanırım, sakinleştirici fialn belki yatıştırır ama o da ne kadar gerekli tartışılır.
Genç adam ve genç kadın birbirini severler, genç adam evlilik teklif eder, kadın da bir şartla kabul eder, ayda bir kez evden ayrılacak. Adam da kabul eder. İlk başta fazla önem vermez fakat zaman geçtikçe merakına yenilir ve karısını takip eder. Bir de bakar ki karısı ormana gidiyor. Takip etmeye devam eder. Karısı suyun yanına yaklaşır, üstünü soyunur, merak içinde bakan adamın gözleri önünde yılana dönüşür ve şşşşşş diye ses çıkarmaya başlar...
Eşlerimizin sadece ayda bir kere ve sadece ormanda yılan olmasına içelim - diye Rusya'da içki içerken anlatılan kısa fıkra. Adet öncesi bunalım sendromunu anlatıyor =)

güzelmiş :) ah ahh adamlar bu durumu anlasınlarda kadehleri çifter çifter tokuştursunlar :)

her gun 1 demet maydanoz muu :) tamam söz denicem yarın başlıcam hatta cunku 5 gunum kaldı regle. üzerine mayonez gibi nar ekşisi mi gezdireceğim :)

Nar ekşisi özellikle onemli canim seker seviyeni duzenler o gunlere kan şekeri dusup asiri derecede tatli istiyor canimiz işte sinire sebeb olan (tippi aciklama yoksa hormon mormon ) o. Maydonoz da rahmi rahatlatir ondan canım buda aciklamasi ;)

güzelmiş :) ah ahh adamlar bu durumu anlasınlarda kadehleri çifter çifter tokuştursunlar :)
Dünyanın heryerinde var bu, ve daha kesin bir çözümünü bulabilmiş değiller. Kendimden örnek vereyim ama, bende doğumdan sonra geçti. Ne biçim doğum yaptıysam bütün sorunlarım halloldu neredeyse =)

Akşam akşam canımı çektirdin ya. Nar ekşisi dedin mi ağzım sulanır benim. Gidip bi kaşık atayım hemen😄

Bende bayılırım ona varyaaa :) hele rahat sindirim için bir yesil mercimek salatası yaparım ben haftada bir kere ona bolcaa döker yerim bole ohhh misss :)

Bende bayılırım ona varyaaa :) hele rahat sindirim için bir yesil mercimek salatası yaparım ben haftada bir kere ona bolcaa döker yerim bole ohhh misss :)

Ya çok fenasın😉

Allah bu PMS yi ardından da erken menopozu bildiği gibi yapsın yıllardır pms ile uğraşıyorum her ay ölüyorum resmen sonra premenopoz dönemine girdim hrt ile tedavi oluyorum regl olmak için hayatım kaydı. Kanama yine zor oluyor artı pms tepkilerim var valla hormonlar dengede olsun başka bişeye gerek yok. Erkeklerde anlasın kapris vs degil sanki biz çok memnunuz halimizden valla kendimi öldürmeden bu yaşa geldim bari şu menopoza kadar dayanabilsem birde.

Back
X