• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kalp gibi atması lekemin geldiği akşam yatarken oldu yüz üstü karnımın üstüne yatamadım sanki resmen karnımda kalp var attı yatamadım sağ tarafa döndüm, o günden sonra kasıklarımda ağrı sağ tarafım da ağrı olmaya başladı sonra rahmimde ağrıyordu alttan rahmimi çekiyorlar gibi hissettim resmen o batma çok kötüydü sanki diken batırıp çıkartıyorlar gibiydi ben adet olduğum zaman bile rahmim bu derece olmuyordu ayda yılda bir oluyordu, ama bu sefer başkaydı ben son yumurtlama günüm olduğumu bilmiyordum yumurtlama takvimine bakınca anladım lekeyi görünce araştırmadığım halde lavaboda acaba hamileyim ondan mı bu leke diye düşündüm sonrada bu belirtiler başladı üç gündürde sağ tarafım bi acayip ağrıdan ziyade kesik varmış jilet kesiği gibi oluyor sonra arada sol tarafıma vuruyor arada kaşıntı bile oluyor göbeğimde kaşınıyor 😂 şimdi bile içimde bişey deviniyor sağ kasığım bi değişik etim içten deviniyor gibi...
Baya belirti yaşamışsın. Not et bunları ikinci hamilelikte lazım olur 😬

Yarın 6 haftalık oluyo çok yeni daha 🙂 ve ikiz gibi hissediyorum çok istediğim içinde olabilir ama 😁 5 haftalıkken keseyi gördüm ama tekti 🙂
Maşallah ne güzel gözün aydın 🥰 eşimde ikiz istiyor ama ben istemiyorum ikiz çocuk çok zor ama sağ tarafım devinince ikiz gibi oluşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba 😂

Maşallah ne güzel rabbim bağışlasın inşaallah 🥰 yeniden hamilesen daha erken ya 😂
Ben doğumdan sonra bi aptallık yaptım spiral takmadılar bana kansızsın diyerek 3 aylık iğne vurdular o da adet düzenimi mahvetti. Hormon tedavisi gördüm normalde 1,5-2 yaş gibi düşünüyordum. Ama zaten olmaz doğru düzgün düzenim bile yok diyordum. Kısaca olursa sevinirim olmazsa üzülmem ☺️

Yarın 6 haftalık oluyo çok yeni daha 🙂 ve ikiz gibi hissediyorum çok istediğim içinde olabilir ama 😁 5 haftalıkken keseyi gördüm ama tekti 🙂
En büyük korkum. Hem hamileliği zor hem doğumu zor hem bakması zor. Rabbim isteyene nasip etsin ama tabi ☺🙏🏻 ilk hamileliğimde kanama alanı vardı doktor kese olabilir dedi kafayı yiyecektim kesinleşene kadar 😄

Ben doğumdan sonra bi aptallık yaptım spiral takmadılar bana kansızsın diyerek 3 aylık iğne vurdular o da adet düzenimi mahvetti. Hormon tedavisi gördüm normalde 1,5-2 yaş gibi düşünüyordum. Ama zaten olmaz doğru düzgün düzenim bile yok diyordum. Kısaca olursa sevinirim olmazsa üzülmem ☺
Tabiki nasibinde varsa neden üzülesin ki 🥰 hakkında hayırlısı olsun spirale güvenme zaten benim çevremde kaç kişi onunla hamile kaldı üç aylık iğnede iyi değil diyorlar koldan korunma yöntemi çok iyimiş

Maşallah ne güzel gözün aydın 🥰 eşimde ikiz istiyor ama ben istemiyorum ikiz çocuk çok zor ama sağ tarafım devinince ikiz gibi oluşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba 😂
Sağol canım Allah razı olsun🌼 çok zordur tabi ama insan heves ediyo nedense 🙂 senin ailende var mı ikiz

En büyük korkum. Hem hamileliği zor hem doğumu zor hem bakması zor. Rabbim isteyene nasip etsin ama tabi ☺🙏🏻 ilk hamileliğimde kanama alanı vardı doktor kese olabilir dedi kafayı yiyecektim kesinleşene kadar 😄
Çok haklısın ama aşırı istiyorum niyeyse 😁 aay bana dese havaya uçarım herhalde😂şuan yok değil mi

Sağol canım Allah razı olsun🌼 çok zordur tabi ama insan heves ediyo nedense 🙂 senin ailende var mı ikiz
Evet babannmin ikiz kardeşleri var biri kız biri erkek😂 eşiminde aile tarafında varmış eşimin teyzesi bana senin ilk çocukların ikiz olcak yüzünden belli dedi biliyormuş böyle şeyleri içime bir korku girdi acaba ikizmi olcak diye 😁

Evet babannmin ikiz kardeşleri var biri kız biri erkek😂 eşiminde aile tarafında varmış eşimin teyzesi bana senin ilk çocukların ikiz olcak yüzünden belli dedi biliyormuş böyle şeyleri içime bir korku girdi acaba ikizmi olcak diye 😁
Yaa bide ikiz oluyomuş 😄 bak meraklandm şmdiii

Malesef adetim yarın bitecek ovülasyona başlayacağım 1 gün sonra inşAllah bu ay olur😊😊 bizim ilk daha 2 senelik evliyim
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah 🥰🤲 bende üç aylık evliyim farkında olmadan son yumurtlama günümde ilişkim oldu sonradan yumurtlama takviminde anladım ve baya da belirtilerim var hamileyim düşünmekten kafayı yedim 😂

Back