- Konu Sahibi svdakahvesi
İlk hissettiğimde hamileydim 15 aylık oldu oğlumHamilemisin peki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk hissettiğimde hamileydim 15 aylık oldu oğlumHamilemisin peki![]()
Baya belirti yaşamışsın. Not et bunları ikinci hamilelikte lazım olurBenim kalp gibi atması lekemin geldiği akşam yatarken oldu yüz üstü karnımın üstüne yatamadım sanki resmen karnımda kalp var attı yatamadım sağ tarafa döndüm, o günden sonra kasıklarımda ağrı sağ tarafım da ağrı olmaya başladı sonra rahmimde ağrıyordu alttan rahmimi çekiyorlar gibi hissettim resmen o batma çok kötüydü sanki diken batırıp çıkartıyorlar gibiydi ben adet olduğum zaman bile rahmim bu derece olmuyordu ayda yılda bir oluyordu, ama bu sefer başkaydı ben son yumurtlama günüm olduğumu bilmiyordum yumurtlama takvimine bakınca anladım lekeyi görünce araştırmadığım halde lavaboda acaba hamileyim ondan mı bu leke diye düşündüm sonrada bu belirtiler başladı üç gündürde sağ tarafım bi acayip ağrıdan ziyade kesik varmış jilet kesiği gibi oluyor sonra arada sol tarafıma vuruyor arada kaşıntı bile oluyor göbeğimde kaşınıyorşimdi bile içimde bişey deviniyor sağ kasığım bi değişik etim içten deviniyor gibi...
Maşallah ne güzel rabbim bağışlasın inşaallahİlk hissettiğimde hamileydim 15 aylık oldu oğlumşimdi yine hissediyorum
Evet not etcem hayırlısı bakalım hamilemiyimBaya belirti yaşamışsın. Not et bunları ikinci hamilelikte lazım olur![]()
Maşallah ne güzel gözün aydınYarın 6 haftalık oluyo çok yeni dahave ikiz gibi hissediyorum çok istediğim içinde olabilir ama
5 haftalıkken keseyi gördüm ama tekti
![]()
Ben doğumdan sonra bi aptallık yaptım spiral takmadılar bana kansızsın diyerek 3 aylık iğne vurdular o da adet düzenimi mahvetti. Hormon tedavisi gördüm normalde 1,5-2 yaş gibi düşünüyordum. Ama zaten olmaz doğru düzgün düzenim bile yok diyordum. Kısaca olursa sevinirim olmazsa üzülmemMaşallah ne güzel rabbim bağışlasın inşaallahyeniden hamilesen daha erken ya
![]()
En büyük korkum. Hem hamileliği zor hem doğumu zor hem bakması zor. Rabbim isteyene nasip etsin ama tabi ☺Yarın 6 haftalık oluyo çok yeni dahave ikiz gibi hissediyorum çok istediğim içinde olabilir ama
5 haftalıkken keseyi gördüm ama tekti
![]()
Tabiki nasibinde varsa neden üzülesin kiBen doğumdan sonra bi aptallık yaptım spiral takmadılar bana kansızsın diyerek 3 aylık iğne vurdular o da adet düzenimi mahvetti. Hormon tedavisi gördüm normalde 1,5-2 yaş gibi düşünüyordum. Ama zaten olmaz doğru düzgün düzenim bile yok diyordum. Kısaca olursa sevinirim olmazsa üzülmem ☺
Sağol canım Allah razı olsunMaşallah ne güzel gözün aydıneşimde ikiz istiyor ama ben istemiyorum ikiz çocuk çok zor ama sağ tarafım devinince ikiz gibi oluşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba
![]()
Çok haklısın ama aşırı istiyorum niyeyseEn büyük korkum. Hem hamileliği zor hem doğumu zor hem bakması zor. Rabbim isteyene nasip etsin ama tabi ☺ilk hamileliğimde kanama alanı vardı doktor kese olabilir dedi kafayı yiyecektim kesinleşene kadar
![]()
Evet babannmin ikiz kardeşleri var biri kız biri erkekSağol canım Allah razı olsunçok zordur tabi ama insan heves ediyo nedense
senin ailende var mı ikiz
Yaa bide ikiz oluyomuşEvet babannmin ikiz kardeşleri var biri kız biri erkekeşiminde aile tarafında varmış eşimin teyzesi bana senin ilk çocukların ikiz olcak yüzünden belli dedi biliyormuş böyle şeyleri içime bir korku girdi acaba ikizmi olcak diye
![]()
Yaa bide ikiz oluyomuşbak meraklandm şmdiii
[/QUOTE
Rabbim isteyene versinhakkımda hayırlısı tabi nasibimde varsa elimden birşey gelmez ama ALLAH ta biliyor ikiz istemiyorum
![]()
Rabbim isteyene versinYaa bide ikiz oluyomuşbak meraklandm şmdiii
Amiiin Rabbim bana versiinRabbim isteyene versinhakkımda hayırlısı tabi nasibimde varsa elimden birşey gelmez ama ALLAH ta biliyor ikiz istemiyorum
![]()
Amin inşaallah rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşaallahAmiiin Rabbim bana versiinşaka bi yana herşeyin hayırlısı neyse o olsunn
![]()
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah hamilesinizdirAmin inşaallah rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşaallaheşime belirtilerimi anlatıyorum oda hamile değilsin diyo
![]()
Amin inşaallah cümlemizinRabbim gönlünüze göre versin inşAllah hamilesinizdir![]()
Malesef adetim yarın bitecek ovülasyona başlayacağım 1 gün sonra inşAllah bu ay olurAmin inşaallah cümlemizinsiz hamilemisiniz
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallahMalesef adetim yarın bitecek ovülasyona başlayacağım 1 gün sonra inşAllah bu ay olurbizim ilk daha 2 senelik evliyim