Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dunde migrenim tuttu iğne felan vuruldum iğnesiz atlatmam mumkun degildi zaten hastalansam da rahatlasam demistim hastalanmasam bu sefer iğne agir hamilelikte riskli grupta bebege etkisi olacak diye korkacaktım artık önümüzdeki maçlara bakalım

Bakalım kısmet artık canım

Adetin bittiği gun başlayıp bir gun durup bir gun iliski yaşarsan cok yüksek ihtimal gebelik gerçekleşir diyorlar canim nette dr sitelerinde ama adetin 20. 21. Gününe kadar devam ederek
O zaman yumurtlama olmadığı için hamile kalamıyomuşun canım demiştim kardeşim yumurtlama takvimine göre hamile kaldı kuzenim de aynı şekil yumurtlama takvime göre ilişkiye girdik hamile kaldım dedi

Maşallah canım rabbim cok bekletmeden bir kardes versin inşallah sağlıklı sıhhatli benimde iki oglum var Allah ömür versin olursa bir tane daha istiyorum olmazsa da nasip rabbim olmayanlara kismet etsin
Amin Çok istiyorum ama bendeöyle diyorum benim en azından bi evladım var Rabbim olmayanlara versin diye. Bi de nedense hemen olmayacakmış gibi korkumdan erken bıraktım korunmayı. 3-4 aydır korunmuyorum bakalım ne kadar bekletecek minik

O zaman yumurtlama olmadığı için hamile kalamıyomuşun canım demiştim kardeşim yumurtlama takvimine göre hamile kaldı kuzenim de aynı şekil yumurtlama takvime göre ilişkiye girdik hamile kaldım dedi
Benim dediğim gibi yaptığında yumurtlamayı mutlaka yakamıyorsun ama senin dediginde yumurtlama değiştiği için her ay daha zor kaderi çok çok düzenli kadınlarda geçerli

Bu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum canım düşündüğüm zaman dediğin testten alıp bide onu deneyim bakalım ne olcak rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşaallah sen tam adet oldun mu peki
Evet canım hemde fena şekilde . Normalde ilk gün çok gelmezdi ama dün ilk günüm olmasına rağmen fena halde geliyor

Evet canım hemde fena şekilde . Normalde ilk gün çok gelmezdi ama dün ilk günüm olmasına rağmen fena halde geliyor
Bende de dün biraz geldi normalde gelirdi sabah çok geldi ikindi kesildi ağrıdan öldüm su torbası koydum akşam sonradan gelmeye başladı kan pıltısı sabah kan pıltısı yapışkan gibi gelmiş neden acaba

Sen normal adet oluyorsun aslında hiç birşey yok ama düşüne düşüne herşeye bir anlam yüklemeye başladın kendini inceleyip duruyorsun aslında söylediklerin normal adet olduğunu gösteriyor

Sen normal adet oluyorsun aslında hiç birşey yok ama düşüne düşüne herşeye bir anlam yüklemeye başladın kendini inceleyip duruyorsun aslında söylediklerin normal adet olduğunu gösteriyor
Normal adet evet ama bu sefer değişik ikingi günüme rağmen adetim az geliyor

Adet oldun mu canım
Oldum canım dün aynı yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu sabaha kadar çok az az geldi sabah adet kanamasına döndü. Yine de doktora gitsem mi kararsızım ama çok sancım oldu normal mi muayene olmak istiyorum

Oldum canım dün aynı yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu sabaha kadar çok az az geldi sabah adet kanamasına döndü. Yine de doktora gitsem mi kararsızım ama çok sancım oldu normal mi muayene olmak istiyorum
İstersen git canım için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…