- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi svdakahvesi
-
İnşaallah yaBeklenen adet tarihlerimiz degil beklenmeyen adet tarihlerimiz 5 6 mart bakalım insallah gelmezler
Yok canım sen hamile değilsin adet döneminde olduğun için boyle seyler yaşıyorsun gogusler vs tam gününde kanaman geldi adet oluyorsun bir kere yumurtlama dönemleri diye tahmin ettiğin bir sirada ilişki oldu diye adet bile oldun hala hamile olduğunu sanıyorsun kaşla kirpikle hamilelik anlaşılmaz adet olmasan testlerde çıkmıyor olsa yine acaba derdik ama adetlisinİnşaallah yaBenim göğsümde yeşil kalın damarlar olmaya başladı göğüs ucundan yukarıya kadar resmen kalın yeşil damar belli bu hamilelik belirtisimi kirpiklerimin köşe kısımlarını ne düzelsem yapışıyor hep alt kısımlarında bazılarıda öyle ben düzeltiyorum ama bi süre sonra üst kiprik alt kipriğin üstüne yapışıyor valla iyice kafayı yedim
Evet biliyorum hamile değilim ama bir umut işteYok canım sen hamile değilsin adet döneminde olduğun için boyle seyler yaşıyorsun gogusler vs tam gününde kanaman geldi adet oluyorsun bir kere yumurtlama dönemleri diye tahmin ettiğin bir sirada ilişki oldu diye adet bile oldun hala hamile olduğunu sanıyorsun kaşla kirpikle hamilelik anlaşılmaz adet olmasan testlerde çıkmıyor olsa yine acaba derdik ama adetlisin
8 Mart. Bu sefer günüm geçmeden test yapmıycam kendime söz verdim. 2 pozitif test görüp adet olmak üzdü beni. Bi daha böyle bi duruma düşmek istemiyorumHayırlısı olsun benim yeni bat 5 mart artık önümüzdeki aylara odaklanalım sizin yeni baylar nedir
Canım testlerin pozitif mi çıkmıştı evet günümüzü bekleyelim mutlaka geçerse yapalım8 Mart. Bu sefer günüm geçmeden test yapmıycam kendime söz verdim. 2 pozitif test görüp adet olmak üzdü beni. Bi daha böyle bi duruma düşmek istemiyorum
Canım testlerin pozitif mi çıkmıştı evet günümüzü bekleyelim mutlaka geçerse yapalım
Cok ilginc idrarda pozitif çıkması kimyasal gebelik mi yasadin acabaEvet iki gün üst üste pozitif çıktı tamam kesin hamileyim dedim kan vermek için bekliyordum. Son bi test vardı elimde yapayım dedim negatif çıktı. Kalktım gittim kan verdim 0.07
Yok kimyasalda değil. Sıfırlandığında kanama başlardı o zaman. Çok sonra başladı. Ne olduğunu bende anlamadımCok ilginc idrarda pozitif çıkması kimyasal gebelik mi yasadin acaba
Adet zamanlari yaklaştığında konu aktif olur diye düşünüyorum insallah hamilesindir canım sende 7 gun var20 şubat benimde inşallah olmam hamileyimdir
İnşallah canım ya hep adet olacağım zaman göğüs hassasiyetim olur kimyasal hamilelik geçirdiğim zaman da olmuştu bu ay hiç yok sadece mide bulantım varAdet zamanlari yaklaştığında konu aktif olur diye düşünüyorum insallah hamilesindir canım sende 7 gun var
Benim adetime 1-2 gün var bugün kan testi yaptırdım beta hcg sonuçlar yarın çıkıcak dua edin inşallah hamileyimdirGrup sakinleri cvp yazin
Canim senin normal kan rengi geldimi sonrasında bende senin yaşadığını yaşadım regl oldum sandım 3hafta sonra düşük yaptim megersem hamileymisim eger kan renginde bisey gelmediyse kan verAmin inşaallahvalla bende kasıkta hiç yaşamadığım ne belirtiler vardı halada var yanıyo batıyor kaşınıyor sağ kasığım ama hamile değilmişim akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan gelmişti sabaha kadar hiç bişey gelmemiş şimdi sadece kahverengi lekem geliyo kan yok ve hiç ağrımda yok sadece gene sağ kasığım hafif batıp çıkıyor neden acaba
Evet canım normal adet oldum bu ay 4. Gün birden kesildi adetim normalde adetten sonra kahverengi lekem gelir bu sefer gelmedi belirtiler adetten sonrada devam etti geçen cuma test yaptım silik çıktı dünle bugün gene test yaptım bişey çıkmadı hamile değilim sen nasıl anladın düşük yaptığınıCanim senin normal kan rengi geldimi sonrasında bende senin yaşadığını yaşadım regl oldum sandım 3hafta sonra düşük yaptim megersem hamileymisim eger kan renginde bisey gelmediyse kan ver
Kadın doğuma gidecektin gittin mi nareEvet canım normal adet oldum bu ay 4. Gün birden kesildi adetim normalde adetten sonra kahverengi lekem gelir bu sefer gelmedi belirtiler adetten sonrada devam etti geçen cuma test yaptım silik çıktı dünle bugün gene test yaptım bişey çıkmadı hamile değilim sen nasıl anladın düşük yaptığını
Hayır canım yarım gitcemKadın doğuma gidecektin gittin mi nare
Yumurtlama dönemindesin bir taraftan da değerlendirin bari günler boşa gecmesinHayır canım yarım gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?