• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklenen adet tarihlerimiz degil beklenmeyen adet tarihlerimiz 5 6 mart bakalım insallah gelmezler🤣
İnşaallah ya 😂 Benim göğsümde yeşil kalın damarlar olmaya başladı göğüs ucundan yukarıya kadar resmen kalın yeşil damar belli bu hamilelik belirtisimi kirpiklerimin köşe kısımlarını ne düzelsem yapışıyor hep alt kısımlarında bazılarıda öyle ben düzeltiyorum ama bi süre sonra üst kiprik alt kipriğin üstüne yapışıyor valla iyice kafayı yedim 😂😂

İnşaallah ya 😂 Benim göğsümde yeşil kalın damarlar olmaya başladı göğüs ucundan yukarıya kadar resmen kalın yeşil damar belli bu hamilelik belirtisimi kirpiklerimin köşe kısımlarını ne düzelsem yapışıyor hep alt kısımlarında bazılarıda öyle ben düzeltiyorum ama bi süre sonra üst kiprik alt kipriğin üstüne yapışıyor valla iyice kafayı yedim 😂😂
Yok canım sen hamile değilsin adet döneminde olduğun için boyle seyler yaşıyorsun gogusler vs tam gününde kanaman geldi adet oluyorsun bir kere yumurtlama dönemleri diye tahmin ettiğin bir sirada ilişki oldu diye adet bile oldun hala hamile olduğunu sanıyorsun kaşla kirpikle hamilelik anlaşılmaz adet olmasan testlerde çıkmıyor olsa yine acaba derdik ama adetlisin

Yok canım sen hamile değilsin adet döneminde olduğun için boyle seyler yaşıyorsun gogusler vs tam gününde kanaman geldi adet oluyorsun bir kere yumurtlama dönemleri diye tahmin ettiğin bir sirada ilişki oldu diye adet bile oldun hala hamile olduğunu sanıyorsun kaşla kirpikle hamilelik anlaşılmaz adet olmasan testlerde çıkmıyor olsa yine acaba derdik ama adetlisin
Evet biliyorum hamile değilim ama bir umut işte 😂😂

Hayırlısı olsun benim yeni bat 5 mart artık önümüzdeki aylara odaklanalım sizin yeni baylar nedir
8 Mart. Bu sefer günüm geçmeden test yapmıycam kendime söz verdim. 2 pozitif test görüp adet olmak üzdü beni. Bi daha böyle bi duruma düşmek istemiyorum

Evet iki gün üst üste pozitif çıktı tamam kesin hamileyim dedim kan vermek için bekliyordum. Son bi test vardı elimde yapayım dedim negatif çıktı. Kalktım gittim kan verdim 0.07😒
Canım testlerin pozitif mi çıkmıştı evet günümüzü bekleyelim mutlaka geçerse yapalım

Adet zamanlari yaklaştığında konu aktif olur diye düşünüyorum insallah hamilesindir canım sende 7 gun var
İnşallah canım ya hep adet olacağım zaman göğüs hassasiyetim olur kimyasal hamilelik geçirdiğim zaman da olmuştu bu ay hiç yok sadece mide bulantım var

Amin inşaallah 😂 valla bende kasıkta hiç yaşamadığım ne belirtiler vardı halada var yanıyo batıyor kaşınıyor sağ kasığım ama hamile değilmişim akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan gelmişti sabaha kadar hiç bişey gelmemiş şimdi sadece kahverengi lekem geliyo kan yok ve hiç ağrımda yok sadece gene sağ kasığım hafif batıp çıkıyor neden acaba
Canim senin normal kan rengi geldimi sonrasında bende senin yaşadığını yaşadım regl oldum sandım 3hafta sonra düşük yaptim megersem hamileymisim eger kan renginde bisey gelmediyse kan ver

Canim senin normal kan rengi geldimi sonrasında bende senin yaşadığını yaşadım regl oldum sandım 3hafta sonra düşük yaptim megersem hamileymisim eger kan renginde bisey gelmediyse kan ver
Evet canım normal adet oldum bu ay 4. Gün birden kesildi adetim normalde adetten sonra kahverengi lekem gelir bu sefer gelmedi belirtiler adetten sonrada devam etti geçen cuma test yaptım silik çıktı dünle bugün gene test yaptım bişey çıkmadı hamile değilim sen nasıl anladın düşük yaptığını

Evet canım normal adet oldum bu ay 4. Gün birden kesildi adetim normalde adetten sonra kahverengi lekem gelir bu sefer gelmedi belirtiler adetten sonrada devam etti geçen cuma test yaptım silik çıktı dünle bugün gene test yaptım bişey çıkmadı hamile değilim sen nasıl anladın düşük yaptığını
Kadın doğuma gidecektin gittin mi nare

Back