• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 yaşındayım 3 aylık evliyim bu ay karar verdik çocuğa son yumurtlama günümden bir gün önce çok doğurtkanlık günümde ilişkim oldu tabi ben bunu bilmiyordum 😂 belirtilerim başlayınca ve ilk kez bu belirtiler olunca hiç hamilelik aklıma gelmeden burdan hamilelik belirtisi olduğunu öğrendim sonra başladı bende bi heyecan araştırmalar 😂 adette oldum tabi anlamadığım şey ilişkiden iki gğn sonra neden sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmeye başladı sonrasında sağ kasığımda rahmimde belirtiler oldu filan.. 😔 halada sağ kasığımdaki belirtiler aynı ya bugün rüya gördüm anlamına baktım bebeğinizin olacağına işaret diyo kaynanamda adet görmüş hamileyken... son bi kaç günde kimi görsem sen hamilemisin dediler insan umutlanıyor tabi 😂
Canım yeni evlisin ama sanırım yaştan dolayı hemen olsun istiyorsun ama kendini kasma . Bir de doğurganlık dönemini telefondan takip ediyorsan veya kendi akıntılarından anlıyorsan onlar seni yanıltabilir söyleyeyim sana . Bunun için en iyisi ovülasyon testi . İnan benim programda gösterdiği tarihle hiç alakası yoktu yumurtlama zamanımın. O yüzden o tarihe göre bakma .. bende Regl oldum hala karnım ağrıyor kasığım ağrıyor bacağımda ağrıyor :) havalardan dolayı da olabilir o yüzden yine seni kırmak üzmek istemem ama bende hiçbir zaman bu kadar yoğun ağrılar yaşamadım .. o yüzden şüphelendim üstüne reglm bile geçmişti düşün ama sonuç koca bir negatif oldu :( Bak sana tavsiyem ovülasyon testi al , instagramdan birgebeningunlugunu takip et . Reglin biter bitmez başla . Kolay ilk zamanlar zahmetli gibi geliyor ama hiç zahmeti yok , o şekilde dene istersen . Orada nasıl sipariş vereceğin yazıyor . Whatsapp üzerinden alıyorlar sipariş zaten . Ben sipariş verdim ertesi gün geldi :)

Kızlar daha önce yazmıştım 2 pozitif gebelik testinden sonra elimde kalan testi değerlendirmek için bi sonraki sabah test yaptım. Negatif çıktı. Hayalet çizgi bile yoktu. Sinirlendim kalktım sağlık ocağına gittim kan verdim 0.07 çıktı yani negatif. Çarşamba günü oldu bu. Ama nedense hala hamileyim gibi hissediyordum. Hala da öyle hissediyorum. İlk gebeliğimde yaşadığım hemen herşeyi yaşıyordum çünkü. Bugün kahverengi lekelenmem oldu. Erken mi adet oldum dedim daha 3 gün var bat pazartesi. Devamı gelmedi çok fena batmalar oluyor kasıklarıma midemde çok yanma var ve aşırı gazım var. Sonra notlarıma baktım. İlk hamileliğimde de aynı bu şekilde 11nci gün lekelenme başlamış 5 gün boyunca devam etmiş ara ara. Bakalım öyle mi olacak devamı da. Test yapmak istemiyorum kafamı karıştırıyor dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. 1 haftadır kasıklarımda çok sancı var diye kadın doğuma randevu almıştım pazartesi belki orda bişeyler belli olur

Canım yeni evlisin ama sanırım yaştan dolayı hemen olsun istiyorsun ama kendini kasma . Bir de doğurganlık dönemini telefondan takip ediyorsan veya kendi akıntılarından anlıyorsan onlar seni yanıltabilir söyleyeyim sana . Bunun için en iyisi ovülasyon testi . İnan benim programda gösterdiği tarihle hiç alakası yoktu yumurtlama zamanımın. O yüzden o tarihe göre bakma .. bende Regl oldum hala karnım ağrıyor kasığım ağrıyor bacağımda ağrıyor :) havalardan dolayı da olabilir o yüzden yine seni kırmak üzmek istemem ama bende hiçbir zaman bu kadar yoğun ağrılar yaşamadım .. o yüzden şüphelendim üstüne reglm bile geçmişti düşün ama sonuç koca bir negatif oldu :KK43: Bak sana tavsiyem ovülasyon testi al , instagramdan birgebeningunlugunu takip et . Reglin biter bitmez başla . Kolay ilk zamanlar zahmetli gibi geliyor ama hiç zahmeti yok , o şekilde dene istersen . Orada nasıl sipariş vereceğin yazıyor . Whatsapp üzerinden alıyorlar sipariş zaten . Ben sipariş verdim ertesi gün geldi :)
Evet yeni evli olunca bu ay düşününce galiba çok kaptırdım kendimi bu kadar takmicam artık nezaman olacaksa olsun 😂

Kızlar daha önce yazmıştım 2 pozitif gebelik testinden sonra elimde kalan testi değerlendirmek için bi sonraki sabah test yaptım. Negatif çıktı. Hayalet çizgi bile yoktu. Sinirlendim kalktım sağlık ocağına gittim kan verdim 0.07 çıktı yani negatif. Çarşamba günü oldu bu. Ama nedense hala hamileyim gibi hissediyordum. Hala da öyle hissediyorum. İlk gebeliğimde yaşadığım hemen herşeyi yaşıyordum çünkü. Bugün kahverengi lekelenmem oldu. Erken mi adet oldum dedim daha 3 gün var bat pazartesi. Devamı gelmedi çok fena batmalar oluyor kasıklarıma midemde çok yanma var ve aşırı gazım var. Sonra notlarıma baktım. İlk hamileliğimde de aynı bu şekilde 11nci gün lekelenme başlamış 5 gün boyunca devam etmiş ara ara. Bakalım öyle mi olacak devamı da. Test yapmak istemiyorum kafamı karıştırıyor dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. 1 haftadır kasıklarımda çok sancı var diye kadın doğuma randevu almıştım pazartesi belki orda bişeyler belli olur
Hakkınızda hayırlısı olsun pazartesi hamile olduğunuzu öğrenirsiniz inşallah 🤗🥰

Evet yeni evli olunca bu ay düşününce galiba çok kaptırdım kendimi bu kadar takmicam artık nezaman olacaksa olsun 😂
Zaten tatlım 35 yaşa kadar 1 sene müddet veriyorlar o yüzden dedim :) yanlış anlama beni bende 30 yaşındayım 11 ay oldu işte bu ayla birlikte . Ama eğer yumurtlama olayını takvimle yapıyorsan şu internet üzerindeki onlar genelde yanlış çıkıyor benim düşük hamile kalma olasılığı dediği gün en yüksek yumurtlamayı gördüm :)

Pazartesi günü günüm geçmiş oluyor hastalanmazsam ebeme soylerim sağlık ocağında belki o yapar test gerçi dr umuz 1 hafta gecmeden yapmiyor
Geç yumurtlama ihtimaline karşı her zaman için Reglnin bi kaç gün geçmesi gerekiyor diyorlar . Bugün bile ebe bana dedi geç yumurtlama olunca gözükmez biraz daha bekle dedi ama Regli oldum :)

Ben de reglmin 4. Günü gittim sağlık ocağına sonuç 0.24 dü. Ama bugün yani 5. Gün Regl oldum . Hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdir :)

Zaten tatlım 35 yaşa kadar 1 sene müddet veriyorlar o yüzden dedim :) yanlış anlama beni bende 30 yaşındayım 11 ay oldu işte bu ayla birlikte . Ama eğer yumurtlama olayını takvimle yapıyorsan şu internet üzerindeki onlar genelde yanlış çıkıyor benim düşük hamile kalma olasılığı dediği gün en yüksek yumurtlamayı gördüm :)
Yok canım neden yanlış anlayim ki 😂 ben yumurtma takvimi olduğunu bile bilmiyordum taki açıp bakana kadar 🤗 kız kardeşim bu takvimle denedi hamile kaldı 🥰 ben bu ay istedim olmayınca üzüldüm tabi ama önümüzdeki ay bu belirtiler olursa hiç umursamicam 😂

Yok canım neden yanlış anlayim ki 😂 ben yumurtma takvimi olduğunu bile bilmiyordum taki açıp bakana kadar 🤗 kız kardeşim bu takvimle denedi hamile kaldı 🥰 ben bu ay istedim olmayınca üzüldüm tabi ama önümüzdeki ay bu belirtiler olursa hiç umursamicam 😂
Benim adetim 28-31 gün arası değişiyor , o takvim genelde düzenli adet görenler için olabilir canım.Benim değişkenlik gösterdiği için takvim çok yanıltıcı oldu bende. Çünkü takvim genelde 11 ile 17.günleri gösteriyor sana ama ben 22. ve 23. günde yumurtladım mesela :) ve takvimde hamile kalma olasılığı düşük demesine rağmen tabi yine sen bilirsin ama daha yeni evlisin ilk bir kaç ay bu şekilde denersin sonrasında ovülasyonu deneyebilirsin çünkü ovülasyon testiyle fazlasıyla hamile kalan insanlar var hemde bir hayli fazla herkesin yumurtladığı gün belli olmuyor ben aralıkta 17.gün yumurtladım, bu ay 22 ve 23.gün yumurtladım...Ama bak dediğim gibi daha çok yeni evlisin şimdiden bu kadar takarsan 6.aydan sonra iyice psikolojin bozulur bence bir kaç ay oluruna bırak derim. Ben bayadır girmiyorum kadınlar kulübüne çünkü burada insanın daha çok kafası karışıyor :D daha çok umutlanıyorsun .. tabii birbirimize yoldaş olmak , bir şeyler paylaşmak çok güzel. Bende kendimi regl olcak diye odaklamıştım ama burdaki (bu konu haricinden bahsediyorum) yazıları okudum acaba mı diye şüphe etmeye başladım :) Doktora gitsende çok yeni diyecek ki ben 7 ay sonra gittiğimde doktora " yaşım 30 bir an önce olsun istiyorum" dediğim de kadın bana şey dedi , "hastasın ama bir an önce iyileşmek istiyorsun öyle bir şey olmaz bunun için beklemek zorundasın" demişti bende rahat bırakmıştım kendimi işte ta ki bu aya kadar. Hesapladım iki gün yumurtlama sürmüştü bende çünkü bu ay yumurtlamadan 15-16.gün regl olmuşum , geçen ay 14.gündü.

Benim adetim 28-31 gün arası değişiyor , o takvim genelde düzenli adet görenler için olabilir canım.Benim değişkenlik gösterdiği için takvim çok yanıltıcı oldu bende. Çünkü takvim genelde 11 ile 17.günleri gösteriyor sana ama ben 22. ve 23. günde yumurtladım mesela :) ve takvimde hamile kalma olasılığı düşük demesine rağmen tabi yine sen bilirsin ama daha yeni evlisin ilk bir kaç ay bu şekilde denersin sonrasında ovülasyonu deneyebilirsin çünkü ovülasyon testiyle fazlasıyla hamile kalan insanlar var hemde bir hayli fazla herkesin yumurtladığı gün belli olmuyor ben aralıkta 17.gün yumurtladım, bu ay 22 ve 23.gün yumurtladım...Ama bak dediğim gibi daha çok yeni evlisin şimdiden bu kadar takarsan 6.aydan sonra iyice psikolojin bozulur bence bir kaç ay oluruna bırak derim. Ben bayadır girmiyorum kadınlar kulübüne çünkü burada insanın daha çok kafası karışıyor :KK70: daha çok umutlanıyorsun .. tabii birbirimize yoldaş olmak , bir şeyler paylaşmak çok güzel. Bende kendimi regl olcak diye odaklamıştım ama burdaki (bu konu haricinden bahsediyorum) yazıları okudum acaba mı diye şüphe etmeye başladım :) Doktora gitsende çok yeni diyecek ki ben 7 ay sonra gittiğimde doktora " yaşım 30 bir an önce olsun istiyorum" dediğim de kadın bana şey dedi , "hastasın ama bir an önce iyileşmek istiyorsun öyle bir şey olmaz bunun için beklemek zorundasın" demişti bende rahat bırakmıştım kendimi işte ta ki bu aya kadar. Hesapladım iki gün yumurtlama sürmüştü bende çünkü bu ay yumurtlamadan 15-16.gün regl olmuşum , geçen ay 14.gündü.
Bu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum canım 😂 düşündüğüm zaman dediğin testten alıp bide onu deneyim bakalım ne olcak 🤗 rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşaallah sen tam adet oldun mu peki

Back