- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Senin iyi haberlerini bekliyoruz canım ilk hamişimiz sen olursun inşallah bizde peşinden gelirizAleyküm selam canımın içi;
Burda hep birlikte birbirimize destek olup dertleşeceğizbenim çalışma arkadaşlarımdan da bir kadın pcos du. 4 senelik evliydi 2 ay önce evladını kucağına aldı. Hemde tam “amaaaaan boşverdim gitti” dediği anda. Allahtan ümit kesilmez, burda teyze olucaz anne olucaaaz
Hahahahah diyene bak mıCanım zor biliyorum ama bence biraz daha bekle daha erken. Bu süreçte kendini başka şeylere ver çok kendini dinlememeye çalış (diyene bak) umarım sonunda güzel haber alırsın
İnşAllah kuzum İnşAllahAleyküm selam canımın içi;
Burda hep birlikte birbirimize destek olup dertleşeceğizbenim çalışma arkadaşlarımdan da bir kadın pcos du. 4 senelik evliydi 2 ay önce evladını kucağına aldı. Hemde tam “amaaaaan boşverdim gitti” dediği anda. Allahtan ümit kesilmez, burda teyze olucaz anne olucaaaz
Google aramalarimi görsen halime acirsin belirti avcısı gibiyimBen hala akılanmayıp belrti aramaya çalışıyorum
Bence var İnşAllah Allah gönlüne göre versin kuzumValla oyle olur gercekten. Bide kesin hamile degilsin Demisti rahim kalinlasmiyor diye
Hele ben hele ben kafayı yicem sigara kolik oldumGoogle aramalarimi görsen halime acirsin belirti avcısı gibiyimama geçen aya göre daha sakinim
Yaptınmı kuzu testHahahahah diyene bak mı
Ya ben nargile içerdim evimizde vardı bu uğurda bıraktım şansa kırıldı oda bizi biraktiHele ben hele ben kafayı yicem sigara kolik oldum
Hahaha neler oluyor bizeYa ben nargile içerdim evimizde vardı bu uğurda bıraktım şansa kırıldı oda bizi biraktiama stresten eskisinden daha çok aklıma düşüyor
Yok balım ya, elim gidiyor ama kendime söz verdim bakalımYaptınmı kuzu test
Allah yardımcımız olsun akıl sagligimizi korusunHahaha neler oluyor bize
Hadi hayırlısı kuzum bekle bekleyebildiğin kadarYok balım ya, elim gidiyor ama kendime söz verdim bakalım
Ben hiç yapmadım o nasıl oluyo cnmArkadaşlarrr aranizda ateş takibi yapanlariniz var mii
Her gün ateşini ölçüyorsun ateşin 36.8+ cikarsa hamilesin demektir galiba. Ben de tam bilmiyorumBen hiç yapmadım o nasıl oluyo cnm
Buğün rast gele ölçtüm 36.3 geldiHer gün ateşini ölçüyorsun ateşin 36.8+ cikarsa hamilesin demektir galiba. Ben de tam bilmiyorum
Az olduğunda çatlama var diyorlardi galibaBuğün rast gele ölçtüm 36.3 geldi