Onlarda negatif çıkar zaten erkn olduğu içinAllah hepimize doğru zamanda verecek inşallah inanıyorum olmuyorsa zamanı değildir belki de
Göğüs hassasiyetim vardi ama su an hicbi seyim yok. Mide yanmasi da yokbir tek kasık batmaların mı var kuzuş, gaz problemi mide yanması veya göğüs hassasiyetin yok mu
Canm gebelik belrtisi bu kadar erken olmaz zatenGöğüs hassasiyetim vardi ama su an hicbi seyim yok. Mide yanmasi da yokadete 11-12 gun kaldi
O zaman geçmesini beklemek gerek. Benim de 7 gün kaldı.. Hiç umudum yok sadece negatifi görüp kafamdan atayım diye yapsam mı diyorum ama zaten sağlıklı sonuç alamam. Bekleyeceğim mecbur8 günüm var canm erken gebelik testim yok malesef kaset testtim var
Öyleee ama bi kaç gün öncesinde bin tane şey yaşadığım için böyle devam eder sandim . Bi anda kesilince belirtiler garip oldumCanm gebelik belrtisi bu kadar erken olmaz zaten
Canm gebelik belrtisi bu kadar erken olmaz zate
Evet bekle kuzumO zaman geçmesini beklemek gerek. Benim de 7 gün kaldı.. Hiç umudum yok sadece negatifi görüp kafamdan atayım diye yapsam mı diyorum ama zaten sağlıklı sonuç alamam. Bekleyeceğim mecbur
Genelde belirti olsa bile bir hafta kala çıkıyomuş belirtilerÖyleee ama bi kaç gün öncesinde bin tane şey yaşadığım için böyle devam eder sandim . Bi anda kesilince belirtiler garip oldum
Genelde belirti olsa bile bir hafta kala çıkıyomuş belirtiler
İnşAllah gebeyizdir regl günleirmiz yakınÖyle diyorlar evet
Çaresizce istiyoruz ki yumurta sperm ile buluşur bulusmaz belirti yaşamaya başlayalımCanm gebelik belrtisi bu kadar erken olmaz zaten
Ben aynn öyle oldum kızımda fkkfjfÇaresizce istiyoruz ki yumurta sperm ile buluşur bulusmaz belirti yaşamaya başlayalımben şahsen bu kadar takibe sıfır belirti ile hamilelik ogrenirmisim gibi geliyor
Canm test bozuk gibide var gibide geldi tekrarlı kuzumÇatlatma iğnesi sonrası 15. Gün testim, test bozuk galiba demi
Tesekkur ederim, beklemek ne zorCanm test bozuk gibide var gibide geldi tekrarlı kuzum
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu ay alırsın güzel haberi regl döngün nasılMerhabalarbende katılmak istiyorum yeni evliyim regli dönemimdeyim 2 gün sonra bittiminden hemen sonra mi başlayim ovulasyon testie geçen ay yaptım kargo kurbanı oldum geç ulaştı gec başladım 13.gunde yumurtlama gördüm bu ay nasıl yapsam bilemedim
Yarın tekrarla kuzu ilk idrrla bizede haber ver topihin ilk hamişi olablirsTesekkur ederim, beklemek ne zor
InsallahYarın tekrarla kuzu ilk idrrla bizede haber ver topihin ilk hamişi olablirs
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu ay alırsın güzel haberi regl döngün nasıl
Yumurta 15 mm di. Catlamis ama gebelik olmaz Demisti doktorum. Test Boyle olunca kafam karistiYarın tekrarla kuzu ilk idrrla bizede haber ver topihin ilk hamişi olablirs