O zamn canm regl günün bittikten 3 gün sonra başla istersenHosbuldumçok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah Düzenli reglim var normalde en geç 28 de en erken de 26 oluyorum geçen ay geçikti ilkkez 30 gördüm şimdi normale dondu
Neden gebelik olmaz demiş anlamadım yumurta kalıtesinden dolayımıYumurta 15 mm di. Catlamis ama gebelik olmaz Demisti doktorum. Test Boyle olunca kafam karisti
Teşekkür ederim ederimO zamn canm regl günün bittikten 3 gün sonra başla istersen
İnşAllah gebeyizdir regl günleirmiz yakın
Hahaha niye şaşırmadım acabaBen aynn öyle oldum kızımda fkkfjf
Amin cnmTeşekkür ederim ederimAllah kimsenin kucağını boş birakmasin
Ben hala akılanmayıp belrti aramaya çalışıyorumHahaha niye şaşırmadım acaba
Rahim kalinlasmaya devam etmemis dedi, ostrojenin az sanirim dediNeden gebelik olmaz demiş anlamadım yumurta kalıtesinden dolayımı
İnşAllah vardır da doktor mors olurRahim kalinlasmaya devam etmemis dedi, ostrojenin az sanirim dedi
Regl biter bitmez takibe başla pamuğum, inşallah gönlündeki olurMerhabalarbende katılmak istiyorum yeni evliyim regli dönemimdeyim 2 gün sonra bittiminden hemen sonra mi başlayim ovulasyon testie geçen ay yaptım kargo kurbanı oldum geç ulaştı gec başladım 13.gunde yumurtlama gördüm bu ay nasıl yapsam bilemedim
Yap cnm çıkar İnşAllah bize haber ver mutlakaŞekerler , kendimi tutamayıp erken gebelik testi yapmak üzereyimsağ kasığım sağ belim inanılmaz ağrıyor ve göğüslerim sızım sızım sızlıyor, daha adetime 7 gün var. İdrarımda da böyle değişik ilacımsı acımsı bir koku var, Allah büyüktür şimdi negatif görüp üzülmek de istemiyorum
Bence yapma canım kendini boş yere üzme çok erken daha olsa bile çıkmaz kiŞekerler , kendimi tutamayıp erken gebelik testi yapmak üzereyimsağ kasığım sağ belim inanılmaz ağrıyor ve göğüslerim sızım sızım sızlıyor, daha adetime 7 gün var. İdrarımda da böyle değişik ilacımsı acımsı bir koku var, Allah büyüktür şimdi negatif görüp üzülmek de istemiyorum
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğurlu getirirSelamun aleyküm kızlar
Bende 2.5 yıldır evliyim korunmadık başından beri ama nasip olmadı hiç de.
Geçen sene 4 ay ovülsyın testi yapmıştım ama hiç yumurtlama görmedim pkos var bir de kiloluydum o zamanlar doktorlar kilo ver diyordu vermiyordum bu sene vermeye başladım yumurtlama gördüm geçen ay ama tutmadı..
Bu ay da aşılama yaptık oda tutmadı stresten adette olamadım sinirim bozuk ama bu ay denemeyi düşünmüyorum yoruldum
İnşallah hepimiz birgün emeklerimizin karşılığını alırız...
Aleyküm selam canımın içi;Selamun aleyküm kızlar
Geçen sene 4 ay ovülsyın testi yapmıştım ama hiç yumurtlama görmedim pkos var bir de kiloluydum o zamanlar doktorlar kilo ver diyordu vermiyordum bu sene vermeye başladım yumurtlama gördüm geçen ay ama tutmadı..
Bu ay da aşılama yaptık oda tutmadı stresten adette olamadım sinirim bozuk ama bu ay denemeyi düşünmüyorum yoruldum
Valla oyle olur gercekten. Bide kesin hamile degilsin Demisti rahim kalinlasmiyor diyeİnşAllah vardır da doktor mors olur
Orası öyle canım benim inşallah hepimize uğurlu gelir bizi bizden iyi anlayan kimse yokHoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğurlu getirirhiç umutsuzluğa kapılma beler var hayatta şükürler olsun de ve pes etme yola devam
Canım zor biliyorum ama bence biraz daha bekle daha erken. Bu süreçte kendini başka şeylere ver çok kendini dinlememeye çalış (diyene bakŞekerler , kendimi tutamayıp erken gebelik testi yapmak üzereyimsağ kasığım sağ belim inanılmaz ağrıyor ve göğüslerim sızım sızım sızlıyor, daha adetime 7 gün var. İdrarımda da böyle değişik ilacımsı acımsı bir koku var, Allah büyüktür şimdi negatif görüp üzülmek de istemiyorum
Üstelik ben kızıma 90 kilo ile hamile kaldım 100 kilodan fazla Doğuma gittim kızım bir yaşındayken 90 kiloyla diyet yapıp 66 kiloya düştüm ve şuan geri 73 kiloyumSelamun aleyküm kızlar