Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Regl biter bitmez takibe başla pamuğum, inşallah gönlündeki olur

Şekerler , kendimi tutamayıp erken gebelik testi yapmak üzereyim sağ kasığım sağ belim inanılmaz ağrıyor ve göğüslerim sızım sızım sızlıyor, daha adetime 7 gün var. İdrarımda da böyle değişik ilacımsı acımsı bir koku var, Allah büyüktür şimdi negatif görüp üzülmek de istemiyorum

Yap cnm çıkar İnşAllah bize haber ver mutlaka

Selamun aleyküm kızlar
Bende 2.5 yıldır evliyim korunmadık başından beri ama nasip olmadı hiç de.
Geçen sene 4 ay ovülsyın testi yapmıştım ama hiç yumurtlama görmedim pkos var bir de kiloluydum o zamanlar doktorlar kilo ver diyordu vermiyordum bu sene vermeye başladım yumurtlama gördüm geçen ay ama tutmadı..
Bu ay da aşılama yaptık oda tutmadı stresten adette olamadım sinirim bozuk ama bu ay denemeyi düşünmüyorum yoruldum
İnşallah hepimiz birgün emeklerimizin karşılığını alırız...

Bence yapma canım kendini boş yere üzme çok erken daha olsa bile çıkmaz ki

Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğurlu getirir hiç umutsuzluğa kapılma beler var hayatta şükürler olsun de ve pes etme yola devam

Aleyküm selam canımın içi;
Burda hep birlikte birbirimize destek olup dertleşeceğiz benim çalışma arkadaşlarımdan da bir kadın pcos du. 4 senelik evliydi 2 ay önce evladını kucağına aldı. Hemde tam “amaaaaan boşverdim gitti” dediği anda. Allahtan ümit kesilmez, burda teyze olucaz anne olucaaaz

Canım zor biliyorum ama bence biraz daha bekle daha erken. Bu süreçte kendini başka şeylere ver çok kendini dinlememeye çalış (diyene bak) umarım sonunda güzel haber alırsın

Üstelik ben kızıma 90 kilo ile hamile kaldım 100 kilodan fazla Doğuma gittim kızım bir yaşındayken 90 kiloyla diyet yapıp 66 kiloya düştüm ve şuan geri 73 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…