Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bizim de kaldı 1 hafta. Benim regl belirtileri devam. Bu ay da elendim herhalde
kız Allah napmasın bu beni benim 5-6 ay önceye kadar regli günüme kadar belirtim olmazdı ama şimdi şaştı iyice bedenim.
Regli ağrım 3 gün önceden başlıyor, bel ağrım falan olmaya başladı. Hele ki göğüs ağrısı çektiğimi hiç bilmem ama şu son zamanlarda ağrıyor.

açıkcası nerde ne okursam regl belirtisi diye, ertesi ay hemen bedenim onu yaşıyor

Bizim de kaldı 1 hafta. Benim regl belirtileri devam. Bu ay da elendim herhalde
senin regl ağrıların 1 hafta önceden mi başlar benim de dünden bu güne sağ kasığım batıyor belim ağrıyor. İlk defa bu kadar erken belirti başladı eğer adet olacaksam (inşallaaaah hayırlısıyla adet olmam)

Sen yine iyisin ben yumurtlamadan başlıyorum regl belirtileri yaşamaya. Yumurtlama günü başlıyor göğüslerim ağrımaya, 10-12 gün kala da kasık ağrıları başlıyor. Bir de benim her adet öncesi yanmam olur. Adet olunca geçer. Bu ay da öyle, o yüzden ben elendim büyük ihtimalle. İnşallah siz güzel haberi alırsınız

Benimde gögüs uçlarım kaşınıyo

hayııııııııııırrr öyle deme Allah büyüktür kuzucuk
hamilelik belirtileri de aynısı bunlarla, üzülmek ümitsizliğe kapılmak yok
kendini bildin bileli mi öyleydin yoksa bebek düşünmeye başladıktan sonra mı bu şekilde oldu

Normalde 10 gün kala başlardı göğüs ağrılarım. Birkaç aydır yumurtlama ile başlıyor. Yani korunmayı bıraktığımın 6.ayından sonra falan böyle olmaya başladı. Her şeyde vardır bir hayır. Eşimde de bende de bir sorun yok ama olmuyor . Sanırım psikolojik olarak rahatlayamıyoruz. Vardır Rabbimin bir bildiği. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bizimde bir sorunumuz olmadı halde 7 yıl çocuk sahibi olamadık

Bizimde bir sorunumuz olmadı halde 7 yıl çocuk sahibi olamadık
Bir yanım erken gebelik testi yap kafanı rahatlat diyor ama 1 hafta var yarın yapsam 6 gün kala sağlıklı bir sonuç alamam değil mi

Bir yanım erken gebelik testi yap kafanı rahatlat diyor ama 1 hafta var yarın yapsam 6 gün kala sağlıklı bir sonuç alamam değil mi
Bilemiyorum kuzum ama çıkanda çok şuan evde 22 tane gebelik testim var ama erken diye yapamıyorum bende ovu testi yaptım koyu çıktı

Bilemiyorum kuzum ama çıkanda çok şuan evde 22 tane gebelik testim var ama erken diye yapamıyorum bende ovu testi yaptım koyu çıktı
Kaç gün kaldı regline. Ayy varsa yapsan mı bi erken gebelik testi. Belki senden güzel bir haber alırız inşallah

Allah hepimize doğru zamanda verecek inşallah inanıyorum olmuyorsa zamanı değildir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…