- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Koyu degil bence ama cikma suresi azaldi işte. Dun 5 dk sonra gorebildim cizgiyi. Bu gun 1 dk sonraÖncekinden biraz daha koyu değil mi? Önceki test nasıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyu degil bence ama cikma suresi azaldi işte. Dun 5 dk sonra gorebildim cizgiyi. Bu gun 1 dk sonraÖncekinden biraz daha koyu değil mi? Önceki test nasıldı?
Anladım canım… durumumuz benziyor bende bugün daha koyu bekliyordum işte…Koyu degil bence ama cikma suresi azaldi işte. Dun 5 dk sonra gorebildim cizgiyi. Bu gun 1 dk sonra
Mecbur takip etmen lazım… yarın biraz daha koyu çıkması gerekiyor aslında..Bu da dun aksam yaptigim
Aslinda su an bakiyorum da. Dun yaptigim ilk baslarda daha da silikmis zaman gectikce koyulasmis normal bi silik olmus. Su an yaptigimdaysa 1 dkda dünkü silik cizgi cikti sanki. Birazdan kan testi yaptiracagim. Silik cikiyor acaba yaptirmasam mi yaMecbur takip etmen lazım… yarın biraz daha koyu çıkması gerekiyor aslında..
Canım ozaman koyulaşma var diyebiliriz. Kan testi yaparsan buraya yaz lütfen.Bi de dunku kuruyup koyulastiktan sonra bile eline aldiktan sonra gorebiliyordun cizgiyi. Bugunkune uzaktan baksan bile belirgin gibi
Canım ozaman koyulaşma var diyebiliriz. Kan testi yaparsan buraya yaz lütfen.
Bugunkunun su anki hali boyle. Dunkune nazaran pembeligi artmis sanki.. ay insan cok arada kaliyor boyle seylerde yaa. Kafam allak bullak olduBi de dunku kuruyup koyulastiktan sonra bile eline aldiktan sonra gorebiliyordun cizgiyi. Bugunkune uzaktan baksan bile belirgin gibi
Siz en iyisi kan verin. Kafanızı karıştırmayın. Adetinin üzerinden bayağı geçmesine rağmen testte negatif gören ve kan testiyle hamileliğini öğrenen çok kişi var. Siz de silikte olsa bir çizgi daha var sonuç olarak.Bugunkunun su anki hali boyle. Dunkune nazaran pembeligi artmis sanki.. ay insan cok arada kaliyor boyle seylerde yaa. Kafam allak bullak oldu
Ay dogru ya. Valla insan boyle bi sey yasayinca bildiklerini gorduklerini de unutuyor pimpirikli oluyorSiz en iyisi kan verin. Kafanızı karıştırmayın. Adetinin üzerinden bayağı geçmesine rağmen testte negatif gören ve kan testiyle hamileliğini öğrenen çok kişi var. Siz de silikte olsa bir çizgi daha var sonuç olarak.
Bende aynıyım… koyulaşmasını beklerken hala silik çıkması moral bozuyorBugunkunun su anki hali boyle. Dunkune nazaran pembeligi artmis sanki.. ay insan cok arada kaliyor boyle seylerde yaa. Kafam allak bullak oldu
Ben bekliyorum cnmKızlar test tapmak icin 27 Subat Pazartesi'yi bekleyen var mı ?
siz kacinci gun yumurtladiniz pazartesi ilk idrarla bakalim bakalim. Ben de bugun progesteron versem mi bilemedimBen bekliyorum cnm
Ayın 10.11 di 10unda ilişki yaşadık gecesine kasık ağrım oldu adet olucak gibi büyük bı ihtimal o gün çatladı 11.gunde göğüs ucu acısı başladı bende çok merak ediyorum dün saban test yaptım çıkmadısiz kacinci gun yumurtladiniz pazartesi ilk idrarla bakalim bakalim. Ben de bugun progesteron versem mi bilemedis
Geç döllenme olmuş olabilir canım kan verdiğinde veya değerin düşük çıkabilir, endişe etme. Muhtemelen geç yumurtlamışsın. Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahNeden hep silik cikiyor ya? Bi sorun olabilir mi? Bugun adetimten 2 gun geçmiş oluyor
Bat tarihin nezaman? Belkide sandığınızdan geç döllenmiştir ozaman yerleşme gün olarak oynayabilir. O da negatif gösterebilir biraz daha beklemeniz lazım. Ben 11/12 pik gördüm tahmince 13 çatlama oldu bat tarihim uygulamaya göre 28 şubatAyın 10.11 di 10unda ilişki yaşadık gecesine kasık ağrım oldu adet olucak gibi büyük bı ihtimal o gün çatladı 11.gunde göğüs ucu acısı başladı bende çok merak ediyorum dün saban test yaptım çıkmadı
Pik anlamı ne cnm herkez yazıyorBat tarihin nezaman? Belkide sandığınızdan geç döllenmiştir ozaman yerleşme gün olarak oynayabilir. O da negatif gösterebilir biraz daha beklemeniz lazım. Ben 11/12 pik gördüm tahmince 13 çatlama oldu bat tarihim uygulamaya göre 28 şubat
Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım her ay kasık ağrısından anlıyorum yumurtladığımı Bir de yumurtlamadan bir gün sonra göğüslerim hep ağrımaya başlar ama bu sefer ucu ağrımaya başladıBat tarihin nezaman? Belkide sandığınızdan geç döllenmiştir ozaman yerleşme gün olarak oynayabilir. O da negatif gösterebilir biraz daha beklemeniz lazım. Ben 11/12 pik gördüm tahmince 13 çatlama oldu bat tarihim uygulamaya göre 28 şubat