Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Günaydın arkadaşlar başından beri topiği takip ediyordum ama bugün rüyamda sabaha kadar pozitif testleri görünce aranıza katılmaya karar verdim 😅 Aralık ayında kürtaj oldum artık üç ay geçti diye yeniden denemek istiyoruz. Bat 15 mart bekliyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😊

Günaydın arkadaşlar başından beri topiği takip ediyordum ama bugün rüyamda sabaha kadar pozitif testleri görünce aranıza katılmaya karar verdim 😅 Aralık ayında kürtaj oldum artık üç ay geçti diye yeniden denemek istiyoruz. Bat 15 mart bekliyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😊
İnşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız canım hoşgeldin 🥰

Canım başından beri hamile olduğunu düşünüyorum. Dün mesela allahıma çok şükür gidip keseyi gördüm. Doktorum ara ara adet olacak gibi ağrın olur kan gelmediği sürece korkma normal dedi. Yani sen de endişe etme karnın falan ağrıyor diye. Hayırlısıyla yarın sabah ya da gün içinde çişini tut öyle yap 🤭 Daha koyu çizgi göreceksin. Hayırlısı olsun 💖

Eklentiler

• IMG_20230221_101426.jpg
    IMG_20230221_101426.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 38
Canım başından beri hamile olduğunu düşünüyorum. Dün mesela allahıma çok şükür gidip keseyi gördüm. Doktorum ara ara adet olacak gibi ağrın olur kan gelmediği sürece korkma normal dedi. Yani sen de endişe etme karnın falan ağrıyor diye. Hayırlısıyla yarın sabah ya da gün içinde çişini tut öyle yap 🤭 Daha koyu çizgi göreceksin. Hayırlısı olsun 💖
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺Cok duygusalim su an

Çokkkk şükür görmüşsünüz keseyi de sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum❤️❤️❤️❤️

Şu ağrı ile ilgili yazdığın su an beni baya rahatlattı gece resmen adet ağrısıyla uyandım ve baya korktum. Kan yok çok şükür 🤲doktor bana dün yine de düşük önleyici verdi ama zaten. nolur nolmaz diye kullan dedi

Günaydın canım ben de hep rüyalarımda görüyorum inşallah rüyalarımız çıkar🥰

Günaydın canım ben de hep rüyalarımda görüyorum inşallah rüyalarımız çıkar🥰
İnşallah 😊 önceki hamileliğimde rüyamda iki kere kızım olduğunu görmüştüm hatta birinde emziriyordum bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi aynı şeyleri mi yaşıyorum yoksa burda baktığım testlerden mi etkileniyorum bilmiyorum ama bekliyorum bakalım😅

İnşallah 😊 önceki hamileliğimde rüyamda iki kere kızım olduğunu görmüştüm hatta birinde emziriyordum bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi aynı şeyleri mi yaşıyorum yoksa burda baktığım testlerden mi etkileniyorum bilmiyorum ama bekliyorum bakalım😅
Çocuğunuz erkek mi😅 ben de ilk çocuğumda erkek çocuğum olduğunu görmüştüm ama hamileydim zaten kızım oldu🥰 Valla ben de çok merak içindeyim rüyalarımda bazen başkalarını bazen de kendimi o şekil görüyorum

X