Bendede hiç göğüs ağrısı olmaz yumurtlamada cnmBenim bat 21 Şubat. Şu ara yumurtlama donemindeyim diye tahmin ediyorum. Sabah regl ağrısına benzer bi ağrıyla uyandım ama çok sürmedi geçti. Ara ara sol yumurtaligim ağrıyor. Bide bi ara göğüs ağrısı hissettim ve buna şaşırdım yumurtlama döneminde göğüs ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum
31 ocakta reglim bittikten sonra ayni gun degerlendirme yaptik ve calismalara devam ettik. 2-3 gun sonrasinda acayip gogus sismesi ve kasik agrisi yasadim acayip. Dedim acaba bi seyler mi oldu, hamile miyim diye. Hatta bu belirtiler 4 gun falan surdu. Garipti. Yumurtlama belirtileri bu kadar belirgin olur mu bilemem. Belki yumurtluyordum cunku su an gogus sisim gecti kasık agrilarim ara sira oluyor. Neler oluyor cok merak ediyorum...Benim bat 21 Şubat. Şu ara yumurtlama donemindeyim diye tahmin ediyorum. Sabah regl ağrısına benzer bi ağrıyla uyandım ama çok sürmedi geçti. Ara ara sol yumurtaligim ağrıyor. Bide bi ara göğüs ağrısı hissettim ve buna şaşırdım yumurtlama döneminde göğüs ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum
Kızlar az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı tam koyu değil ama anlamadım yine mi yumurtlıcam acaba
2 ve 3 Şubat kuzum 4 Şubat ta çatlamaEn son ne zaman pik cikti testte?
31 ocakta reglim bittikten sonra ayni gun degerlendirme yaptik ve calismalara devam ettik. 2-3 gun sonrasinda acayip gogus sismesi ve kasik agrisi yasadim acayip. Dedim acaba bi seyler mi oldu, hamile miyim diye. Hatta bu belirtiler 4 gun falan surdu. Garipti. Yumurtlama belirtileri bu kadar belirgin olur mu bilemem. Belki yumurtluyordum cunku su an gogus sisim gecti kasık agrilarim ara sira oluyor. Neler oluyor cok merak ediyorum...
Evet malesef her ay yapmıcaz dediğimiz şeyleri daha çok yapıyoruzUmarım oyleyizdir canım bende hemen hemen aynı senin gibiyim tarih konusunda aramızda 1-2 gün var. Bizde regl bitiminden itibaren çalışmalara başladık,her gün olmasada gün aşırı yapmaya çalışıyoruz. Geçen ay kendimi çok dinledim bu ay bu hataya dusmicem dedim ama sanırım yine düşüyorumhakkımızda hayırlısı
Anladım.. yumurtlama takibi yapmadigim icin pek bi sey diyemicem ama 2 kez yumurtlayanlar da oluyormus2 ve 3 Şubat kuzum 4 Şubat ta çatlama
Sence bu pikmi kuzumAnladım.. yumurtlama takibi yapmadigim icin pek bi sey diyemicem ama 2 kez yumurtlayanlar da oluyormus
Sence bu pikmi kuzum
AY NASIL sabrediyosun kiDünn regl günüm normalde dün veya bugün olmam gerekiyordu28 29 günde bir regl oluyorum bugün 30.gunum
Var kuzum o zamnki gibi koyu değil ama şuan koyu çıkmasına şaşırdım açıkçasıİlk pik testinin fotosu var mii kiyaslama yapabiliriz oylece
ben işteyim pamuğumKızlar nerdesin hadi yazın bişiler neler yapıyosunuz belirtiler varmı
Kolay gelsin kuzuben işteyim pamuğumaslında tüm gün aklım buralarda ama mecbur bakamıyorum.
Akşam kocamı da doyurunca hemen oturuyorum pc başına
bir tek kasık batmaların mı var kuzuş, gaz problemi mide yanması veya göğüs hassasiyetin yok muBat 20 şubat 2 gun onceye kadar cok belirtik vardi kasik agrisi kasikta batmalar goguste sizi hissediyordum simdi hicbi sey yok. Bazen kasikta sızılar gidip geliyor bakalim neler olacak
inşallah bu koyuluk sağlıklı bir gebeliğin işaretidirVar kuzum o zamnki gibi koyu değil ama şuan koyu çıkmasına şaşırdım açıkçası
İnşAllah kuzum ya inşAllahinşallah bu koyuluk sağlıklı bir gebeliğin işaretidir
Bizim de kaldı 1 hafta. Benim regl belirtileri devam. Bu ay da elendim herhaldeinşallah bu koyuluk sağlıklı bir gebeliğin işaretidir