Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bendede hiç göğüs ağrısı olmaz yumurtlamada cnm

Kızlar az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı tam koyu değil ama anlamadım yine mi yumurtlıcam acaba

Eklentiler

• E7CE9941-2C6A-45A9-AC26-83E458A8ABA1.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 117
31 ocakta reglim bittikten sonra ayni gun degerlendirme yaptik ve calismalara devam ettik. 2-3 gun sonrasinda acayip gogus sismesi ve kasik agrisi yasadim acayip. Dedim acaba bi seyler mi oldu, hamile miyim diye. Hatta bu belirtiler 4 gun falan surdu. Garipti. Yumurtlama belirtileri bu kadar belirgin olur mu bilemem. Belki yumurtluyordum cunku su an gogus sisim gecti kasık agrilarim ara sira oluyor. Neler oluyor cok merak ediyorum...

Umarım oyleyizdir canım bende hemen hemen aynı senin gibiyim tarih konusunda aramızda 1-2 gün var. Bizde regl bitiminden itibaren çalışmalara başladık,her gün olmasada gün aşırı yapmaya çalışıyoruz. Geçen ay kendimi çok dinledim bu ay bu hataya dusmicem dedim ama sanırım yine düşüyorum hakkımızda hayırlısı

Evet malesef her ay yapmıcaz dediğimiz şeyleri daha çok yapıyoruz

Kızlar hadi şu testi bi yorumlayın yumurlamamı sizce regl 8 günüm var

Eklentiler

• 65160CB7-D76F-4849-A22B-946053D2C636.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 111
  • A13FC037-8CB1-4116-8353-5F092CC1EAA3.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar nerdesin hadi yazın bişiler neler yapıyosunuz belirtiler varmı
ben işteyim pamuğum aslında tüm gün aklım buralarda ama mecbur bakamıyorum.
Akşam kocamı da doyurunca hemen oturuyorum pc başına

Bat 20 şubat 2 gun onceye kadar cok belirtik vardi kasik agrisi kasikta batmalar goguste sizi hissediyordum simdi hicbi sey yok. Bazen kasikta sızılar gidip geliyor bakalim neler olacak
bir tek kasık batmaların mı var kuzuş, gaz problemi mide yanması veya göğüs hassasiyetin yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…