İnşallah kuzum İnşallahO zaman takma kafana stres yapma stres etkiliyodur.ben hiç test bile yapmadım.genelde gün aşırı denemeyle oldu
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki balım, bu arada nerde oturuyorsun. Birbirimize destek oluruz, ben Beylikdüzünde oturuyorum, Kavacık nerede acaba? Bakayım bir çok uzak mıBen bugün Fsm Tıp’ı aradım. Kavacık şubede yapıyorlar. Anestezi ile. 2900 gibi bi rakam verdi
Nolur bıkmayın benden, belirtilerin nelerdi? Akıntın oluyor muyduSabah ilk idrarla testi yapanlardanim ve çift çizgiyi gördüm görür görmez hepiniz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin gönlünüze göre versin diye
Hayir ya gunum gecsin sonraCanım testi tekrarladın mı
Amin kuzum İnşallah hepimiz teker teker testlerimizi atalım burayaMerhaba kızlar beklemek ne çok zor muş ovulasyon takibi yaptım 11 şubat pik. Beklemekteyim ve sizi takip ediyorum. Baya pozitif olan hamile olan gördüm bu ay burda okuduklarımda darısı bekleyenlere (bize) inşallah
Ben de cok yorgunumKızlar o kadar halsiz ve yorgunum ki, sabahtan beri yatıyorum, uyanıyorum tekrar uyuyorum, başım da çok ağrıyor, kalkıp test yapasım geliyor ama günümü beklemek istiyorum
Salı dan sonra test yapmayı düşünüyorum :)Amin kuzum İnşallah hepimiz teker teker testlerimizi atalım buraya
Ben de cok yorgunumkac gun kaldi bata
Bence eğer adet döngünden önceyse sabah idrarıyla yap daha güvenli bir sonuç alırsın erken hamilelik testleri hassas oluyorlarKızlar o kadar halsiz ve yorgunum ki, sabahtan beri yatıyorum, uyanıyorum tekrar uyuyorum, başım da çok ağrıyor, kalkıp test yapasım geliyor ama günümü beklemek istiyorum
Ben de asiri acikiyorum tika basa yesem bile 1 saate kalmaz yine acikiyorum2 gün var, 21 Şubat, çok aç hissediyorum bir de, dün çok iyiydim ama bugün böyle oldu ☹
Benim de bat yarin cok heyecanliyim...2 gün var, 21 Şubat, çok aç hissediyorum bir de, dün çok iyiydim ama bugün böyle oldu ☹
Bence eğer adet döngünden önceyse sabah idrarıyla yap daha güvenli bir sonuç alırsın erken hamilelik testleri hassas oluyorlar
Benim de bat yarin cok heyecanliyim...
Aminnİnşallah güzel sonuçlar alırız, her şey gönlümüzden geçen gibi olsun