Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

O zaman takma kafana stres yapma stres etkiliyodur.ben hiç test bile yapmadım.genelde gün aşırı denemeyle oldu
İnşallah kuzum İnşallah nolur dua edin bana. Malesef kafama çok takıyorum. Bir de eşim artık sıkıldı böyle iki günde bir olmasından diyo bu ne

Ben bugün Fsm Tıp’ı aradım. Kavacık şubede yapıyorlar. Anestezi ile. 2900 gibi bi rakam verdi
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki balım, bu arada nerde oturuyorsun. Birbirimize destek oluruz, ben Beylikdüzünde oturuyorum, Kavacık nerede acaba? Bakayım bir çok uzak mı

Sabah ilk idrarla testi yapanlardanim ve çift çizgiyi gördüm görür görmez hepiniz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin gönlünüze göre versin diye
Nolur bıkmayın benden, belirtilerin nelerdi? Akıntın oluyor muydu Hayırlı olsun minnoşum

Şekerler , bugün adetimin son günü ve bu ay soğan kürü denemek istiyorum, Allah nasip ederse faydasını görürüm inşallah. Eğer bu ay ve sonraki ay da hamile kalmazsam (soğan kürü kullanıldığı ay değil sonraki ay etkisini gösteriyormuş diye duymuştum) soğan kürünün faydasını görmezsem HSG çekinmeye kararlıyım. İstanbul Ataköy görüntüleme merkezinde HSG çekinenler varsa, benimle deneyimlerini paylaşabilir mi? Nasıl bir yer? Laboratuar gibi bir yermiş diye duydum, Allah büyüktür

Merhaba kızlar beklemek ne çok zor muş ovulasyon takibi yaptım 11 şubat pik. Beklemekteyim ve sizi takip ediyorum. Baya pozitif olan hamile olan gördüm bu ay burda okuduklarımda darısı bekleyenlere (bize) inşallah

Kızlar o kadar halsiz ve yorgunum ki, sabahtan beri yatıyorum, uyanıyorum tekrar uyuyorum, başım da çok ağrıyor, kalkıp test yapasım geliyor ama günümü beklemek istiyorum

Bence eğer adet döngünden önceyse sabah idrarıyla yap daha güvenli bir sonuç alırsın erken hamilelik testleri hassas oluyorlar

Erkenden de test yapmak istemiyorum, üzücü oluyor, hiç belirtim yoktu ama bugüne kadar, hâlâ göğüslerim yumuşacık, sabah aniden bir karın ağrım oldu, gazım çoktu bugün bir de, sabretmek istiyorum

Bugun disardaydim cok garip bi kasik agrisi yasadim. Agriyordu ama sanki ustten ustten gibi bi agriydi derinden degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…